Hayırseverlerimiz

CEVDET ALKAN

Ahmet karadag Üye
TÜM NIZIP VE NIZIPLILERIN BASI SAGOLSUN NIZIP'IN YETISTIRDIGI NADIR INSANLARDAN BIRI OLAN SN.CEVDET ALKAN'IN VEFATINI BÜYÜK BIR ÜZÜNTÜ ILE ÖGRENDIM. TÜM NIZIP VE NIZIP'LILERE YAPMIS OLADUKLARI YARDIMLAR NEDENIYLE ONUN ANISINA BIR BÖLÜM EKLENMESINI TALEP EDIYORUM. BU VESILE ILE RAHMETLIYE ALLAHTAN RAHMET DILER,KEDERLI AILESI VE YAKINLARINA BASSAGLIGI DILEKLERIMI ILETIRIM. TÜM NIZIP VE NIZIPLILERIN BASI SAGOLSUN. AHMET KARADAG DIYARBAKIR
Çicekci Yaşar Üye
Bütün Niziplilerin ba?? sagolsun..Nizip bir devini daha kaybetmenin üzüntüsünü ya??yor.Nizip halk?nı yasa bogan degerli büyügümüzün ailesinin ve dostlarına ba?sag?l?,kederli ailesine sab?r dilerim.
admin Yönetici
üzüntümüz hakikaten sonsuz. Bir bölüm aç?lma fikrine bende katıl?yorum. Beraber ce bir k?stas belirleyip, Nizip'e eme?i geçen büyüklerimizin bibligro?rafyaarının ve foto?raflarının olaca?? bir bölümü en k?sa zamanda hazırlayayım. herşeyNizip için
makin Üye
DE?ERL? BÜYÜ?ÜMÜZ SN.CEVDET ALKAN ' A CENABI HAKTAN RAHMET VE GER?DE KALAN AKRABA VE DOSTLARINA SABIR D?LER?Z.BENCEDE B?R BÜYÜKLER?M?Z SAYFASI AÇILMALI VE BUNUN ?Ç?N FAZLA GEÇ KALMAYALIM . SELAMLAR MAK?N makin
suat sabuncu Üye
sevgili hem?ehrilerim evet Nizip ve Nizipliler de?erli bir büyü?ünü abisini hamisini i? adam?nı .insanını ve ben bende çok eme?i olan abimi dayım? babam? kaybettim acım?z büyüktür suat sabuncu suat sabuncu
Hakan Ufuk Kirişci Üye
Evet Acım?z Gerçekten Büyük Nizip Bir Evlad?nı daha Topra?a verdi Rahmetli Cevdet Alkan'?n Memleket için yaptıkları devaml? hatırlarda kalacaktır.Cenab? Allahtan Rahmet diler Akraba ve Dostlarına sab?rlar dilerim.Tüm Hem?ehrilerimin ba?? sa?olsun.Sayg?larımla hakan ufuk
suat sabuncu Üye
cevdet alkan için aç?lacak bölüme her türlü manevi foto?raf.ve maddi yard?m ve bilgi vermeye hazır?m nizibe haftaya gelece?im fiilen yard?mcı olaca??m suat sabuncu suat sabuncu Edited by - suat sabuncu on 19/03/2002 18:24:53
suat sabuncu Üye
Alkan ailesinin nizipte yaptıgı okullar hayırlar dillere destan ama malesef burada yok lütfen ticaret odasından ailesinden fotograflarının istenerek buraya konmasını rica ederim saygılarımla suat sabuncu
Mustafa Bilici Üye
sizin alma şansınız yokmu acaba? bu fotoğrafları herkes alıp yükleyebilir yani sizde bir hizmet etmiş olursunuz. saygılar.
şükrü çiftçi Üye
ali alkanı okul adlarından yapmış olduğu yardımlardan ismini öğrenmişim ama cevdet alkanın yanında bizzat fabrikasında günlük yük babam abim ve ben hep beraber orada yük antebe çekerdik o özürlü insanı yanında barındırıyordu cevdet alkan ama şim fabrikasının kapıları kapamış çalışmamakta cevdet amcamız malum intiharı hepimizi üzdü allah rahmet eylesin
suat sabuncu Üye
Teşekkürler daha net daha guzel resmine ulaşmaya çalışacağım selamlar suat sabuncu
POLATCAN Üye
[idda ediyorum Nizipe gelmiş geçmiş en büyük hayır eden Cevdet alkan abimizdir.allahtan rahmet diliyorum.Nizipspor başkanı iken en büyük destekçimiz rahmetli cevdet abimizdir. bütün konularda yardımlarda en başta kendisi gelir .kimseyi kırmazdı.aslında Nizipe en kapsmlı bir park yapılmalı.adınında CEVDET ALKAN KONULMALI...
Gökhan Dokuyucu Üye
Arkadaşlar artık ilçemizin yeni bir parka, ilköğretime, orta öğretime ihtiyaçı yoktur. bizim ilçe olarak yüksek öğrenime yönelmemiz lazım. artık nizipin zenginleri kilisliler gibi üniversite açmalılar. bilime, ilime destek olma zamanıdır...
POLATCAN Üye
arkadasım dogru söyluyorsunda alt yapı olmasa üst yapı ne yarar.temelsiz bina ne kadar dayanır.onun için saglam ilögretim okulların olacak andan sonra yüksekögretim. ÜSTELİK GÜZEL BİR OSMANLI PARK GBİ NEDEN OLMASIN NE ZARARI VAR.NİZİP ALT FATARINA DA OSMANLI PARKI GİBİ HATTA DAHA GÜZEL OLURSA NE ZARARI VAR...YANİ İSTİLAL MAH.FEVKANİ,ŞIHLAR.PAZARCAMİ MAH KAPSAYACAK ŞEKİLDE....SELAMLAR......
ABUZERÇAPAN Üye
allah rahmet eylesin bende babamda yıllarca rahmetli cevdet amcanın yanında çalıştık babam emeklide oldu allah rahmet eylsin mekanını ve cümle geçmişlerimizin mekanını cennet eylesin toprağınıda bol eylesin cevdet amca gibi hayır sever ve fakir fukara ve delilerin babası gelmez bidaha ne nizipe nede dünyaya gelmezzz nizip kaybetti cevdet amca gitti biz çalışacak iş bulamıyoruz ve niziplilerin zenginlerinin hepsinde emeği vardır temelinde zengin olmalarında zengin vardır ama biz çalışmak için iş bulamıyoruz. suaat abi sen beni hatırlarsın ve tanırsın ben mustafa ustanın oğluyum
servet BÜYÜKTEKE Üye
nizip en kısa zamanda bir FAKÜLTE AÇILMASI lazım , hayır severlerden bir ricam daha olacak NİZİP MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİNE yer yapmaları.
servet BÜYÜKTEKE Üye
Nizip hayır severleri yapmış oldukları okullar ve hizmetleri için bir kez daha minnetle anıyorum. mekanları cennet olsun.
Hasan Üye
Kardeşim nizip halkı eğitime hiç önem vermiyor, aileler duyarsız, aile planlaması yapılmıyor, ekmeğe muhtaç insanlar 9-10 çocuk yapıyor, bazı aile reisleri çocuklarının okula gidip gitmediğini bile bilmiyor, ben iskenderunda 14 yıldır görev yapıyorum, burdaki aileler ilköğretim birinci sınıfta bile çocuklarının dershane deneme sınavına sokuyor, okul aile birlikleri toplantılar üstüne toplantı yapıyor, çocukların eğitim sorunları masalara yatırılıyor, gerekirse psikolojik danışmanlardan bile faydalanılıyor, allah rızası için çocukların eğitimi için mücaadele edelim. özellikle okul müdürleri ve öğrenci velileri geleceğimizi emanat edeceğimiz yeni nesillerin aydınlanmış bir şekilde yetişmesine katkı sağlayalım. bu gidişle öss ve sbs sınavlarında yoksa şırnak ilinin durumuna düşebiliriz.Sınav başarısının artası için ilgililerin desteklerini bekliyoruz. Bir şırnak valisi bizzat seferber olmuş ilin başarısını arttırmak için bizim ilçenin durumuda şırnaktan farksız çok dikkat etmek lazım bu konulara halk bilinçlensin artık bazı ilköğretim okullarında anadolu lisesini kazanan bir öğrenci bile çıkmıyor, bu öğrencinin başarısızlığından çok okulun eğitimcilerinin başarısızlığıdır.Onun için başarısız okullardaki eğitimcilerinin uyarılması gerekirse görev yerlerinin değiştirilmesinin sağlanması yönünde halkın bilinçli olması gerekir.Saygılarımı sunarım.
thermo Üye
gerçekten çok güzel bi hususa değinmişsiniz. genelleme yapacak olursak öğrencilerimizin seviyesi çok düşük. bu ortamda bi üniversite açılması yarardan çok zarar getirir ilçemize. çocuklar bilinçlenmeden üniversite açılması, o kurumu eğitim öğretim değil eğlence merkezi yapar ancak.. yanlız bu suçu tamamen eğitimcilere yükleyerek haksızlık yapıyorsunuz. ebeveynler çocuklarına toz kondurmadıkça bi milim bile ilerleyemeyiz...
suat sabuncu Üye
Cevdet alkan anısına .................... Sevgili nizipli hemşerilerim herkeste emeği olduğu kadar bende emeği fazlaca bulunan sevgili rahmetli cevdet alkan abimizi burada saygıyla anıyoruz merhuma allahtan rahmet diliyorum hepimizin başı sag olsun varmı şuanda başı sıkışan darda olana yardım eden kusleri barıştıran okul yaptıran hayır sahibi böyle insan gelde arama sevgi ve saygılarımla allah rahmet eylesin gani gani mekanı cennet olsun suat sabuncu
admin Yönetici
Haklısınız suat bey, rahmetle anıyoruz. O kadar işinin arasında herkese yardıma koşardı. nizipli mecnunlar hala onu anarlar. Yinede yüzünden gülüş eksik olmazdı.
suat sabuncu Üye
CEVDET ALKAN ÖZLEDİK BE USTA'M ALLAH GANI GANI RAHMET EYLESIN MEKANIN CENET OLSUN USTAM SUAT SABUNCU CEVDET ALKAN
suat sabuncu Üye
Cevdet alkan ölümünün 10 yılında saygıyla anıyorum .08.03.2002 CEVDET ALKAN ÖZLEDİK BE USTA'M ALLAH GANI GANI RAHMET EYLESIN MEKANIN CENET OLSUN USTAM SUAT SABUNCU
müslüm akpek Üye
Allah rahmet eylesin Nizip'in değerli bir insanıydı.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim