Resim kaynağıDERNEĞİMİZ AÇILDI..
Amacı toplumu eğitim konusunda bilinçlendirmek , insanlara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, yardıma muhtaç insanlara el uzatmak olan Nizip Eğitim ve Dayanışma Derneği faaliyetlerinebaşladı..
Ramazan Bayarmı öncesi yardıma muhtaç 160 çocuğu giydiren , içinde yaklaşık 3000 kitap bulunan bir kütüphane kuran dernek halıkın desteğiyle faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek..
Adres: Cumhuriyet mah. Kuşcu Ali sokak Abdulgaffar Özkaya İşhanı no:2/3NİZİP/ GAZİANTEP.
iRTİBAT TELEFONU:03425175040.
Edited by - arifmahircetin1 on 03.01.2007 18:36:44
Edited by - arifmahircetin1 on 28.03.2007 22:54:45
KİTAP KAMPANYASINA İSTANBULDAN KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ OKTAY CANKESENLE İRTİBAT KURABİLİR. AYRICA RAMAZAN TARHAN DA BU KONUDA SİZE YARDIM EDEBİLİR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
.
Hocam çok güzel bir uygulama ben kitaplarımın hepsini kütüphaneye hediye ettim ama yine de arkadaşları ikna edip size yönlendiririm ;).
sağolum hocam iyi ki varsınız..
http://www.Nizip.com/pic_pop.asp?mode=12&cid=1665 ARKADAŞLAR DAHA ÇOK ÖĞRENCİLERİN ÖDEV HAZIRLAMAK İÇİN BAKTIKLARI ANSİKLOPEDİLER, ÖSS OKS, KPSS HAZIRLIK KİTAPLARI VE 100 TEMEL ESER . VE DİĞER KİTAPLAR; ROMAN , HİKAYE, MASAL ,FIKRA DENEME KISACASI HER TÜRLÜ KİTAP OLUR. AMA AĞIRLIK OLARAK EN BAŞTA SAYDIKLARIM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDEİYORUM. DERNEK KİTAPLIĞININ GÖRÜNTÜLERİNİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BU SAYFADA GÖREBİLİRSİNİZ.
Edited by - admin on 24.11.2006 4:54:08 PM
bu güzel insanların kurduğu "Nizip eğitim ve dayanışma derneği" nin memlektimize hayırlı olmasını temenni ederim.Önemli bir boşluğu dolduracağa benziyor.Hele Ali başkanım ,Sekreter Mahir mükemmel bir kadro.Saygı sunuyorum ve en kısa zamanda çayınızı içmeğe geliyorum.
Dernegin kurulmasında emegi geçen tüm ögretmenlerimizi tebrik ediyorum.Güzel bir düşünce ile yola çıkmışlar.Maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyecegimizden emin olabilirler..
SAYIN ÇOK DEĞERLİ HOCALARIM ÖNCELİKLE SAYGIYLA SELAMLARIM VE ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM. NİZİP’ E BİR KİTAP KAYNAĞI VE ÇALIŞMA ORTAMI DAHA YARATTIĞINIZ İÇİN ELLERİNİZE SAĞLIK , ALLAH MAHÇUP ETMESİN AMACINIZIN SADECE EĞİTİME KATKI OLDUĞUNU BİLİYORUM VE İŞALLAH DA ÖYLE OLUR SAYGI VE SEVGİLERİMLE .
İBRAHİM SOYDAN.
Şöyle geçmişe doğru bir bakıp bugüne kadar yaşadıklarınızı kısaca gözden geçirecek olsanız, on yıllara sığan olayların aslında dakikaları aşmadığını görürsünüz. Bir zamanlar çok önemli olduğunu düşündüğünüz, kimi zaman heyecanla kimi zaman endişeyle kimi zaman da merakla beklediğiniz tüm olaylar sizin için artık birer hatıra olmuştur. Tüm bunlardan dünyevi anlamda geriye kalan sadece hafızanızdaki bilgilerden ibarettir. Ancak tüm bu zaman dilimi içerisinde sarf etmiş olduğunuz her söz, göstermiş olduğunuz her tavır, aklınızdan geçirdiğiniz her düşünce, Allah Katında saklanmış durumdadır. Birgurup gönüllü kardeşimizin kurdugu Nizip Eğitim ve Dayanışma DErneği aklımızdan geçirdigimiz hayırlı işleri hayata geçirmeye vesile olacaktır maddi ve manevi olarak herzaman desteklerimiz sizinle olacaktır..
denek hafta içi hergün 13:00 ile 16:30 arası hafta
sonu ise gün boyu açıktır.
pazartesi: Müslüm DÖLEK
sali:Mehmet BİÇİMCİ
çarşamba : Ali BOZKURT
perşembe: A. Mahir ÇETİN
cuma: Şerif ŞAHİN - Mehmet BALTACI
cumartesi: Bahri DOĞAN- Musa ULU
pazar: Cem KAYAR-A. Mahir ÇETİN-Mehmet BİÇİMCİ
Çay içmek ve derneğimizi görmek isteyen kardeşlerimizi bekliyoruz. selam ve dua ile
Nizip Eğitim ve Dayanışma Derneğini 160çocuğu Ramazan bayramı arefesinde tepeden tırnağa giydirip ,çocuklar mahçup olmasın diye basına haber vermek bir yana, fotoğraflarını bile çekmemek gibi devasa bir erdem gösterdikleri için tebrik ediyor, derneği canı gönülden destekliyorum..
.
Dernek ilk kurulurken bir söz almıştım değerli Mahir hocamdan. Sözünde, ilçedeki fakir fakat zeki gençleri alıp kurslar vereceklerini, verirkende bu hizmeti bedava vermeye gönüllü öğretmenlerimizden fayadalanacaklarını söylüyordu. Eminim öyle de yapacaktır ve ben bunun özlemi içerisindeyim. İnşaallah gönüllü öğretmenlerimizi bulurlar ve çocuklarımızı C.tesi Pazar günleri çeşitli kurslara tabi tutarlar. Öylemi hocam :)
ben mahir hocamın ve ali başkanın sözünün eri arkadaşlar olduklarına inanıyorum.Özellikle matematik dersi için kurslara başladıklarını duyuyorum.Umarım gariban çocuklarımıza iyi bir hizmete vesile olurlar.Hele Mahir hocamın kendi eli ile bardak yıkaması,çay demlemesini gördükten sonra ,buradan hizmet çıkmaması mümkün değil.Allah kolaylıklar versin.eyvallah..