Konu ile ilgili bir açıklama yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, malumunuz olduğu üzere Mayıs-Haziran aylarında yapılacak olan Nizip Ticaret Odası Organ Seçimleri ile ilgili Nizip İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan müracaatla 3 Mayıs 2013 Cuma günü sabah 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Nizip Ticaret Odası Toplantı Salonunda hâkim huzurunda yapılacaktır.
Bu seçimlerle ilgili oy kullanacak ve aday olacak arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyor hem de aday olacak arkadaşlara başarılar diliyorum. Seçimlerin Nizip’e ve ülkemize hayırla vesile olmasını diliyor ve hak eden adayın kazanacağı bir seçim olmasını temenni ediyorum dedi.
Resmi Kurum Duyuruları
NTO Seçimleri yapıldı Resmi Sonuçlar Açıklandımı Sonuçların Ayrıntısı Ne Oldu??
Nizip Ticaret Odası Osman Sayın toplantı salonunda yapılan meslek grupları seçimleri heyecanlı geçti. Zaman zaman tartışmaların yaşandığı seçimlerde herkes kendi grubundan çıkmak için kıyasıya mücadele verdi. Başkan adayları Ali Alkan ve Mehmet Özyurt’un başkanlık için yarıştığı seçimlerde Özyurt'u destekleyen Meslek grup sayısı 15 olurken Ali Alkan’ı destekleyen grup sayısı 12 oldu. Nizip Ticaret Odasının 27 Meclis Üyesi bulunuyor.
Nizip Ticaret Odası Organ Seçimleri 3 Mayıs’ta Yapılacak
Bu ticaret odası seçimlerinden bir şey anlayan varsa anlatabilir mi?
bir sabah kalktım her yerde ali alkan diye birinin fotoğrafları var.
ve yazılanlara göre baya ciddi ithamlarda bulunuluyor.
Mehmet özyurt özü sözü bir abimizdir inşallah şu seçim güzel bir şekilde sonuçlanır.
yoksa boş yere insanların kafasını karıştıracaklar.
bence Ali Alkan diye birinin kim olduğunu öğrenmenizde fayda var...
3 Mayıs Geçeli bayağı oldu seçim sonuçları ne oldu????
yarası olan gocunur sen niye üstüne aldın ki
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.