Esed kazanıyor, şimdi ne yapacağız bu sığınmacılar tekrar dönmezler Suriye'ye aldık mı şimdi belayı başımıza.
Basından Nizip Haber
Bu süriye vatandaşlarına yapılan taviz nedir
Geçen bana bir mail geldi Finansbank Hatay şubesinden ;
İşte suriyeliler şöyle, işte böyle..aç bırakın.. iş vermeyin.. ev vermeyim.. çocuklarına bile merhamet göstermeyin..onlar şeytanın çocukları...
Falan filan liste up uzun aradım Hatay şubesini bu maili niçin bana gönderdiniz dedim.
Mesajda adı geçen ne öyle bir personel, ne telefon numarası, ne de olaylarla alakalı hiç bir bilgi yok.
Peki ben sizin müşterinizim dedim nasıl böyle siyasi ve etik olmayan bir maili bana gönderirsiniz dedim.
Araştıralım dediler.
Sonra genel merkezlerinden bir yetkili aradı böyle bunun için binlerce kez özür dilediğini beyan etti.
Olay kısaca Hatay da görevli bir çalışanlarının, tüm müşteri bilgilerine korsan yazım yüklemesi sonucu böyle bir maili binlerce müşterilerine gönderdiğini konuyla Finansbank ın bir alakası olmadığını ve nerdeyse 15 dakika dil dökerek anlattı.
Evet birşeyler oluyor ama provokatörlerin de boş durmadığı kesin. Sadece dikkat edin..
Hadis-i Şerifte de belirtildiği gibi Müslümanlar bir vücudun azaları gibidir. O azalardan biri rahatsız olduğu zaman bütün vücut rahatsız olur. Aynen bu durum gibi ...Suriye vatandaşları sıkıntı çıkarıyor olabilirler,herkesin düzeni bozuldu kiminin eşi,sevdiği, çocuğu öldü...Kolay değil bunları yaşamak, dua edelim kardeş kanının durması için...Bir an önce bitsin bu zulümde herkes evine gidip tekrar düzenini kursun.
Her hayati konuda müslümanlık dile getiriyorsunuz Türkler ne olacak Çinde hamile Türk kadınlarının karnını canlı canlı kesip ceninlerden çorba yapıyorlar bunlara neden müdehale yapmıyorsunuz.
heryere biz yetişecek değiliz onlarada sen yap:mad:müslüm akpek;273399 wrote:Her hayati konuda müslümanlık dile getiriyorsunuz Türkler ne olacak Çinde hamile Türk kadınlarının karnını canlı canlı kesip ceninlerden çorba yapıyorlar bunlara neden müdehale yapmıyorsunuz.
Her yere biz yetişecek değiliz onlarada sen yap:mad:müslüm akpek;273399 wrote:Her hayati konuda müslümanlık dile getiriyorsunuz Türkler ne olacak Çinde hamile Türk kadınlarının karnını canlı canlı kesip ceninlerden çorba yapıyorlar bunlara neden müdehale yapmıyorsunuz.
Aynen katılıyorum.. Üstelik zulmü yapanlar kominist babacım, yani sizinkiler..M.KÜÇÜK;273416 wrote:Her yere biz yetişecek değiliz onlarada sen yap:mad:
Sevgili Müslüm abim; Ben müslüman olarak nerede haksızlığa uğramış bir kişi, bir topluluk bir millet varsa üzülürüm.Haksızlığa uğramış kişi müslüman olursa kahrolurum,nerede bir haksızlık görsem şu 3 şeyi yapmaya çalışırım ya elimle müdahele ederim, ya dilimle müdahele ederim yada kalbimle buğz ederim... Eğer ben bu saydığım 3 şeyi yapamıyorsam dilsiz şeytandan ne farkım kalır...Ben hayatımı elimden geldiğince kur-an'a göre yaşamaya çalışıyorum...Benim yemek yemem, tuvalete girip çıkmam, eve girip çıkmam diğer vesair dünyalık işlerim ve uhrevi işlerim kur-anın emrettiği Allah resulününde örnekliğinde şekilleniyor...Elbette bir kur-an mümini adayı olarak baktığım, gördüğüm yorum yaptığım her ciddi şeyi kur-an'a göre yada senin deyiminle müslümanlığa göre yorumlamak zorundayım...Niyemi ? Çünkü ben inanıyorum ki ölüm var, ben inanıyorum ki ahiret var ben inanıyorum ki sorgu sual var...Ben merkezli değil biz merkezli yaşamak zorundayız.Çinde zülme uğrayan türk diyorsun suriyeye gelince müslüman oluyor...Burada sanki başka şey anlatmaya çalışıyorsun...Bizim için ırkçılık bu ümmetin helak sebebidir...Zulüm hangi ırktan hangi dinden kime yapılırsa yapılsın kabul edilemez...Zulüm; Çinde bir dinsiz türkede yapılsa kabul edilemez, Suriyede yaşan müslüman arap'ada yapılsa kabul edilemez İsrailde yaşayan bir yahudiyede yapılsa kabul edilemez.Zulüm zulümdür... Konu çok derin bugün müslümanın diye geçinen devletler bir araya gelseler elele verseler birlik olsalar dünyanın hiçbir yerinde bir kurt kuzuyu kapamaz bir kişiye dahi haksızlık yapılamaz.Son sözüm her olayı senin deyiminle müslümanlığa getirmek zorundayız .
Yani müslüman değilse koy dötüne öyle mi
Bu kadar yazılan şeyden bunumu anladın,aferin sana:omüslüm akpek;273449 wrote:Yani müslüman değilse koy dötüne öyle mi
Katılıyorum..pes babacım..M.KÜÇÜK;273459 wrote:Bu kadar yazılan şeyden bunumu anladın,aferin sana:o
Ben Tayyip'ten hiç duymadım ki Türklerle ilgili bir şey zaten Türkleri ayağımın altına aldım dedi biliyorsunuz.xxhidayet;273496 wrote:Katılıyorum..pes babacım..
İftira atıyorsun bizde haberleri dinliyoruz,her türlü etnik milliyetçilik için kafatasçılığı için dedi o lafı...:omüslüm akpek;273505 wrote:Ben Tayyip'ten hiç duymadım ki Türklerle ilgili bir şey zaten Türkleri ayağımın altına aldım dedi biliyorsunuz.
Aynen katılıyorum bu taşkınlık edenleri sınır dışına göndermeliyiz öbür kısmıda ibret olur bak bakım bidaha taşkınlık ediyorlar mımüslüm akpek;273101 wrote:Evet kardeşim çok haklısın ama benim kabullenemediğim vatanı terketmeleri, biz olsak orada ölürüz ama terketmeyiz, misafir olarak gittiğimiz yerdede edebimizle otururuz.
Sınır dışı edilenler olduğunu duydum ama basında yer almadı , duyurulması lazım ki rahat dursunlar.arman_;273922 wrote:Aynen katılıyorum bu taşkınlık edenleri sınır dışına göndermeliyiz öbür kısmıda ibret olur bak bakım bidaha taşkınlık ediyorlar mı
İyide kardeşim Türk'ün bu kadar düşmanı varken milliyetçi değiliz her gelene gel, diyemeyiz.:mad:M.KÜÇÜK;273518 wrote:İftira atıyorsun bizde haberleri dinliyoruz,her türlü etnik milliyetçilik için kafatasçılığı için dedi o lafı...:o
"‎15 Mart 2011 de başlayan direniş 3. yılına girerken;
Suriye Rejimi Her Gün
1.568 Vatandaşı
Vatanından Mahrum Bırakıyor."
Yoruma gerek var mı?!...
Cenabı Allah c.c müslümanlara firaset versinde şu iş bir an önce bitsin,o müslümanlar orada hergün katledilirken kuzu boğazımıza düğümlenir...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.