Acıları paylaşmak ve acılara ortak olmak bu memleketin mayasında var. Bu topraklar insana dair tüm zenginlikleri barındırıyor.
“Ekiplerimiz gerçekten çok güzel bir çalışmaya daha imza atıyorlar. Her zaman ifade ettiğimiz gibi son derece manevi duygularla hareket ederek mezarlıklarımızı adeta gülistan bahçesine çevirmeyi hedeflemekteyiz. Mezarlıklar, Park ve Bahçeler ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimizin ortak çalışmaları neticesinde mezarlıklarımızın görünümü tamamen değişti
Bu çalışmalara ek olarak Cenazeye gelen yüzlerce insanı ağırlamanın ölen kişinin ailesi için ne kadar yorucu olduğunu tahmin edebiliriz. yakınını kaybetmiş kişiye bir külfet olsun diye değil,değişen yaşam koşulları sonucunda kişiye az da olsa yardımcı olabilmek için bekleme salonunda misafiri ağırlamak defin işlemi sırasında tabure dağıtımı cenazeye gele misafirlere
Hürmet etmek cenaze sahibine yardımcı olmak onların külfetine en aza indirmek bizim görevimizdir düşüncesi ile hizmet etme gayreti içerisindeyiz.
Belediye Mezarlıklar, Park ve Bahçeler ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sayesinde asri mezarlığımız alanımız örnek hale geldi.
mezarlık TABURE 
Resmi Kurum Duyuruları
Nizip Belediyesinden Yeni Bir Hizmet Daha
Hiç görmediğim bir uygulama...İyi olmuş ama.
Gerçekten özellikle yaz aylarında cenaze defnetmek çok zor oluyor, uygulama güzel ama belediyeden esas istediğimiz daha önemli hizmetler var mesela üniversitenin öğrenci servisleri, Gaziantep'e çalışan minibüslerin denetimi, özellikle fırınların denetimi gibi.
Değerli kardeşim ben bu konuları senelerdir yazıyorum hatta başkanla bile İstanbul'a geldiğinde görüştüm, Üniversitelerin öğrenci ulaşımı tüm Türkiye'de ihale yoluyla şirketlere verilirken ki bu rekabeti doğuracağından öğrenci lehine bir çok olumlu gelişmelere sebeb olur, sayın başkanım Hacı bey bu ulaşımı, oraya minibüs hattı koyarak ihale yoluyla minibüscülere vermiş ve denetim de yapmayarak içinden çıkılmaz bir hale getirmiştir.
Zaten üç kuruşla okumaya çalışan bu öğrenciler rant kapısı haline getirilmiştir, bu minibüsler dolmadan kalkmamak yada ayakta tıka basa doldurarak kız öğrencilerin sarkıntılık olaylarına mağruz kalmalarına sebep olmuşlardır.
Geçtiğimiz yıllarda ve bu sene başındaki öğrenci tepkilerine şahit olmuşsunuzdur.
Öğrencilerin aylık 35 tl- 40 tl gibi sınırsız binmelerini ve bu araçların 5-10 dk aralarla ring seferi yapmaları sağlanarak öğrencilerin mağduriyeti giderilmelidir, İstanbul da servis şirketim var 30 senedir bu işi yaparım eğer isterseniz size hiç bir çıkar beklemeden bir proje hazırlarım hatta yine hiç bir karşılık ve kazanç beklemeden bu organizasyonu yaparım bu işi zaten uzun yılla yaptım ve hala da yapıyorum gerekirse Nizip için ölürüm, bu konuda da çok ciddiyim.
Fırın ve gıda maddesi satan yapan yerlerin denetimleri her geldiğimde gördüğüm bir sorundur, Nizip halkı bazı olumsuz hijyen koşullarını kanıksamış ve umurunda değil yada doğrusu bu sanıyor belki belediye yetkilileride bunu normal sanıyor, esnaf çıplak elle açık peyniri avuçlayıp tartmaya kalktığında ikaz ettim bana garip garip baktı ne oldu dedi, kanıksamaktan bunu kastediyroum, hijyen konusu malesef Nizip esnafın da asla yok.
Bu ve buna benzer bir sürü konu var 100 bin nüfuslu bir İlçeye hiç yakışmayan, sizler Nizip te yaşadığınıuz için bunları göremiyorsunuz.
Bu konuları inşallah yetkili yerlere iletebilmişsinizdir.
Mutlaka iletmişsindir,sen üzerine düşeni yaptın ama fazla bir şey de bekleme...
hijyen konusunda daha sık denetim yapmamız gerekli doğru tşk ederiz . ama öğrenci servisi yönünden bilmeden yazmışssınız veya size anlatılana göre yazmışssınız bu hat ihale yolu ile yapıldı hatta bir kaçtane firma aldı özel şahısta aldı başkan sizin bahsettiğiniz sistemle ihale yaptı bilgilerinize
Öğrenci servisi ihalesi yapılmadı oraya minibüs hattı kuruldu, öğrenci servis ihalesi her sene yapılır, bu hat ihaleleri uzun süreliğine verildi, asıl siz yanlış biliyorsunuz. Bu hatta sizin dediğiniz gibi ihale yoluyla verildi doğrudur ama yöntem yanlış, bu ihalede belediyenin kasasına giren para dışında kimseye bir pay düşmemektedir, öğrenci ihalelerinde okula da pay verilir, ayrıca vergisi de tam ödenir çünkü hepsi kayıtlıdır, şimdiki yöntemde ayrıca vergi kaçağıda oluyor. Daha detaylı bir projeyi isterseniz size gönderebilirim. Ayrıca bu minibüslerin denetimi asla yapılmıyor.Nizip Bld;259681 wrote:hijyen konusunda daha sık denetim yapmamız gerekli doğru tşk ederiz . ama öğrenci servisi yönünden bilmeden yazmışssınız veya size anlatılana göre yazmışssınız bu hat ihale yolu ile yapıldı hatta bir kaçtane firma aldı özel şahısta aldı başkan sizin bahsettiğiniz sistemle ihale yaptı bilgilerinize
belediye kanunu okuduk bilgilendirdiğiniz için tşk
Belediye kanununda öğrenci servisi yapar diye bir madde var mı , bilmediğim için soruyorum, benim bildiğim sadece komisyon fiyatları belirliyor.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.