Resmi Kurum Duyuruları

Dört mevsim Temiz bir NİZİP

Nizip Bld Üye
“Nizip Belediyesi olarak insanın olduğu her yere en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor ve hemşerilerimizin sıkıntı çekmeden huzur içerisinde memleketimizde yaşamlarını sürdürmelerini istiyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Nizip Belediyesi, ulaşımdan sağlığa, eğitimden alt yapı çalışmalarına kadar birçok alanda hayata geçirdiği projelerle Niziplilerin yaşam standartlarını yükseltmeye devam ediyor. çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Başkan Akdoğan Niziplilere ayrımcılık yapmadan, herkesin hakkını gözeterek hizmet ediyoruz. Çalışmalarımızı açık ve şeffaf bir şekilde yürütüyoruz” diye konuştu. Zergil köyüne yakın bölgede bulunan vahşi çöp depolama alanı çevre kirliliğine ve yer altı sularımızın kirlenmesine neden oluyordu zergil köyü ve çevresi adete poşet tarlasına dönüşmüştü Belediyemiz Mağaracık köyü yakınlarında yaptığı düzenli çöp depolama tesisi ile şehrin 25 yıllık çöp problemine nokta koydu. Artık Dört mevsim Temiz bir NİZİP dedi
müslüm akpek Üye
Çalışmalarınızı takdirle izliyorum, Akçakent'ten geçen Nizip çayının temizlenmesi ve çaya dökülen atık suların derhal önlenmesi ile ilgili çalışmalarıda yıllardır bekliyoruz.
talha2727 Üye
TEBRİKLER ... AŞAĞIDA BAHSETTİĞİM KONU İLE İLGİLİ BELEDİYENİN SOMUT ÇALIŞMALARINI DA BEKLİYORUZ. Mahalle aralarına spor yapmak amacıyla basket potaları yerleştirilmesini istiyoruz. Hem maliyeti düşük olacaktır. Hem de fazla bir arsaya lüzum olmayacaktır. Okul bahçelerinde bile basket potası çok az sayıdadır.(bir de okullarda eğitim-öğretim zamanı vatandaşlar faydalanamıyor. Ayrıca mesai saatleri dışında ve hafta sonlarında da kapalı oluyorlar. Sayın belediye başkanımızdan konuyla ilgilenmesini istiyorum. Sadece kapalı spor salonunun bitişiğinde 2 pota var , o da yetersiz ve mahallelere çok uzak... Herşey nizip için...saygılar...
hasan tekçe Üye
çok güzel bir haber bu.zergil köyü ve civerı çok kötü bir durumda idi,hatta geçenlerde gittim oraların fotoğraflarını çektim,siteye atacaktım bir türlü fırsat olmadı,gerçekten memleket için lazım olan bir hizmetti.
POLATCAN Üye
müslüm akpek;248188 wrote:çalışmalarınızı takdirle izliyorum, akçakent'ten geçen nizip çayının temizlenmesi ve çaya dökülen atık suların derhal önlenmesi ile ilgili çalışmalarıda yıllardır bekliyoruz.
yeşil nizipize bu tesis yakışır. Sayın başkaınımıza başarılar dileriz......başkanımzda daha güzel yerler bekleriz.....teşekurler..
nizipliyaman Üye
zergil yolu üzerinde küçük bir parçam var.eğer çöplük kalktıysa sayın başkana teşekkür ederim.çünkü sinekten parçada duramuyourduk. sayın başkanım şu koku işinede bir el atsanızda sizde bizde kurtulsak.
tikencan1 Üye
müslüm akpek;248188 wrote:Çalışmalarınızı takdirle izliyorum, Akçakent'ten geçen Nizip çayının temizlenmesi ve çaya dökülen atık suların derhal önlenmesi ile ilgili çalışmalarıda yıllardır bekliyoruz.
arkadaşlar gerçekten nizip çayına ençok zararı herhalde kağıt fabrikası veriyor çay kenerında bulunan bahçemizde artık eskisi gibi meyve yetişmiyor çeviz ağaçları kurumaya başladı kayısılarda ayrı sorun velhasıl artık bu işindeüzerine gidilmeli sivil toplum kuruluşlarınıda göreve davet ediyoruz
müslüm akpek Üye
Tikencan bu kağıt fabrikası bir kaç sene önce arıtma tesisi kurdu ancak, Akçakent'te yaşayanların dediğine göre geceleri arıtmayı durduruyorlarmış, çünkü pahalı bir işlem, ben en son Akçakent'e gittiğimde çayda canlanma başlamıştı, ancak önceden kalan pis tortu tabakasının temizlenmesi lazım, yetkililerden kime söylersen bir bahane uyduruyorlar, çünkü Akçakent şu an mücavir alan, yani Belediye yetki sınırları dışında, bu işi çevre bakanlığının halletmesi gerekiyor, bunun içinde halkın baskı kurması lazım, bizim sesimiz cılız çıkıyor.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim