Resmi Kurum Duyuruları

NİZİP DEVLET HASTANESİ EK BİNA ve KADIN

admin Yönetici
AK Parti döneminde sağlık alanında önemli icraatlar yapılmıştır. Bu alanda yapılan çalışmalar ile hastanelerimiz Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek daha iyi şartlarda hizmet verebilir hale gelmiştir. 135.000 Nüfuslu Nizip ilçemizde bulunan Nizip Devlet Hastanesi bölgemizde halkımıza daha iyi şartlarda, hızlı, güvenilir, ve beğeni toplayacak şekilde hizmet verebilmek için çaba göstermektedir. Hastanemize ocak ve şubat 2011 aylarında 94.000 kişi müracaat etmiştir. Bu iki aylık süreçte yatan hasta sayısı 1860 kişi olup, 1230 ayrı büyük ameliyat yapılmıştır. Hastanemizin, hastalara daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için Refika Tanyol ek binası yapımı ihalesi tamamlanarak çalışmalar başlamıştır. Bu yeni ek binamızın, Yatak kapasitesi 76, Yoğun Bakım Yatağı 12, Poliklinik Oda Sayısı 15, Fizik tedavi ünitesi 6' şar Yataklı erişkin ve çocuk yoğun bakım üniteleri Güneş enerjisi sistemi, kafeterya ve Toplantı odası olması planlanmıştır. Bu proje 3.850.000 TL ye yapılacak olup, sözleşme gereğince 9 ay gibi kısa bir sürede inşaatı bitirilecek ve 2012 yılı başına hazır hale gelecektir. Ayrıca kadın doğum servisimizin yenilenme işlemi tamamlanmıştır. Bu servisimiz de merkezi oksijen ve ısıtma- soğutma sistemi olup, Yatak kapasitesi 23 dür. İhtiyaç halinde bu sayı 30’ a çıkartılabilecektir. Servisimizin yenilenme süreci 3 ay sürmüş olup, 518.000 TL tutarında yatırım yapılmıştır. Hemşerilerimin en iyi hizmete kavuşabilmeleri için çalışmalarımızın devam ettiğini belirtir, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım. mehmet sarı - hastane NİZİP DEVLET HASTANESİ EK BİNA ve KADIN mehmet sarı - hastane NİZİP DEVLET HASTANESİ EK BİNA ve KADIN
POLATCAN Üye
[sıze=4]tebrikler sayın milletvekilim.......yolunuz açık olsun[/sıze]
hitit Üye
hasta odalarında yatak sayısı 4 müydü 5 miy di !!!!!! O dört yatağa dört'de ek yapılıyordu.Refakatçılar için .O odalarda solunum sıkıntısı çeken küçük bebekler yatıyor.NİZİP DEVLET HASTANESİNDE SAĞLIKDA GELİNEN SON NOKTA TEŞEKKÜR YÖNETİCİ VE İDARECİLERİMİZE!!!!
alemdar27 Üye
ikinci fotodaki oksijen tüpleri çok çirkin duruyor. merkezi oksijen sistemi kurulabilir.:rolleyes:
fsoyarik Üye
alemdar kardeşim Nizip devlet hastanesinin artık mekan olark degişmesi lazım mevcut bina yetersiz benim acizane kanatim imkan olsada 100-150 dönüm üzerine bir bölge hastanesi kurulsa çok hoş olur zira genel hastaneler çok amaçlı hizmet ettigi için ciddi, manada hizmet verememe sıkıntısı var Nizibimize Çok güzel ve modern bir KADIN DOGUM VE ÇOCUK HASTANESİNİN yapılması lazım ülkemizin 50 yıl ilerisini hesap edecek olursak ve aile hekimliginin ileri, aşamalarda yerleşmesi ve yataklı tedavi kurumlarının teşhis ve tedaviye yönelik bir süreç takip edecegi göz önüne alınacak olunursa 150 dönümlük küçük kampüslerde bir merkezinden yönetilecek yönetim tarzı ile kendi bünyesinde Fizik tedavi hastaneside dahil çok modern bir saglık tesisi kurulabilir ancak siyasilerimizin saglık bakanını ikna etmesi lazım.selamlar
alemdar27 Üye
fsoyarik;243780 wrote:alemdar kardeşim Nizip devlet hastanesinin artık mekan olark degişmesi lazım mevcut bina yetersiz benim acizane kanatim imkan olsada 100-150 dönüm üzerine bir bölge hastanesi kurulsa çok hoş olur zira genel hastaneler çok amaçlı hizmet ettigi için ciddi, manada hizmet verememe sıkıntısı var Nizibimize Çok güzel ve modern bir KADIN DOGUM VE ÇOCUK HASTANESİNİN yapılması lazım ülkemizin 50 yıl ilerisini hesap edecek olursak ve aile hekimliginin ileri, aşamalarda yerleşmesi ve yataklı tedavi kurumlarının teşhis ve tedaviye yönelik bir süreç takip edecegi göz önüne alınacak olunursa 150 dönümlük küçük kampüslerde bir merkezinden yönetilecek yönetim tarzı ile kendi bünyesinde Fizik tedavi hastaneside dahil çok modern bir saglık tesisi kurulabilir ancak siyasilerimizin saglık bakanını ikna etmesi lazım.selamlar
Altını çizerek katılıyorum.
fsoyarik Üye
Teşekkürler bayragına , insanına sevdalı kardeşim.selamlar
müslüm akpek Üye
Nizip kabuğuna sığmıyor artık, Sayın Milletvekilimiz Sarı'ya ne kadar teşekkür etsek azdır, bölgemizden 3 tane daha böyle vekil çıksa inanın sırtımız yere gelmez.
YakisikliAntika Üye
Bence ek bina degil tam tesekkullu ve donanimli bir hastane lazim nizipe bence.
alemdar27 Üye
fsoyarik;244225 wrote:Teşekkürler bayragına , insanına sevdalı kardeşim.selamlar
Eyvallah abiciğim. Saygılarımla.
müslüm akpek Üye
Nizip neredeyse bölgenin tedavi merkezi oldu, artık tam teşekküllü bir hastane yapmanın zamanı geldi, yakışıklı haklı.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim