Nizip Bedensel Engelliler Derneği, Nizip Ticaret Odası Başkanlığı ve Kadın Girişimciler Derneği işbirliği ile hazırlanan Sosyal Destek (SODES) Programı'nca kabul edilen "Girişimcilik Kursu" ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı "Yazılımda Biz de Varız" adlı kurslara kayıtlar devam ediyor. Bu konuda yazılı bir açıklama yapan Nizip Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Abdurrezzak Pamuk, "Bilgisayar Yazılım Eğitimi'nde Bizde Varız" adı altında açılacak kursa katılan engelli vatandaşlarımızın kurs boyunca ücretsiz olarak taşınacağını ve günlük harçlık verileceğini belirtti. Başarılı olan kursiyerlere kurs sonunda KOSGEB' den kredi kullanma imkânı ve diz üstü (Laptop) bilgisayar ve 10 ay boyunca ücretsiz internet kullanımı hediye edileceğini söyleyen Pamuk, Engelli vatandaşlarımızın daha geniş bilgi almaları için Nizip Engelliler Derneği'ne gelmelerini istedi. Dernek Başkanı Abdurrezzak Pamuk, ayrıca engelli vatandaşlarımıza bu imkânı sağlayan Nizip Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nizip Ticaret Odası'na teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
https://nizip.com/forum/eski-resim/237468/ab05e6d22bbc9b136cdb65c68e908adcafa0e3f6eb0d3df77278610cf2623221
Basından Nizip Haber
"Yazılımda Bizde Varız" Kurs Kayıtları Sürüyor
Engelliler için Sodes Kapsamında açılan bu kursun mimarı Ticaret Meslek Lisesi eski müdürü Abdülkadir Bakırcı Bey'dir. Haberi okuyunca çok üzüldüm. Haberde ne okulun adı geçiyor nede düşünce sahibinin. Ama yine de mutluyuz okul olarak böyle başarılı projeye imza attığımız için
o okulun müdür Vekili şimdi Mehmet AYIK değil mi şimdi ?
Aldığımız bilgiler doğrultusunda projeyi hazırlayanlar sizin de dediğiniz gibi fakat kurumsal olarak yapıldığı için Milli Eğitim Müdürlüğünün adı geçmektedir. Yanlız Kurs bugun TİCARET MESLEK LİSESİNDE başlamıştır.karaali;238235 wrote:Engelliler için Sodes Kapsamında açılan bu kursun mimarı Ticaret Meslek Lisesi eski müdürü Abdülkadir Bakırcı Bey'dir. Haberi okuyunca çok üzüldüm. Haberde ne okulun adı geçiyor nede düşünce sahibinin. Ama yine de mutluyuz okul olarak böyle başarılı projeye imza attığımız için
YAZILIMDA BİZDE VARIZ SODES KAPSAMINDA YAPILIN KURS BUGUN İTİBARİYLE BAŞLAMIŞTIR. Yanlız engelli arkadaşlarımızla görüşmemiz sonucunda kursta bir çok eksikliklerin olduğu söylenmiştir. Yapılan görüşmeler sonucunda eksikliklerin giderilmesi konusunda görüş bildirilmiştir. Şu an Kurs başladığı halde eksikliklerin olması üzücüdür. Kursun başlamadan önce yapılması gerekenler inşallah kurs devam ederken giderilir ve böyle faydalı bir kurstan engelli vatandaşlarımız fayda görürler.
Ne gibi eksiklikler bilgilenirsek menmun olurum. Elimizden gelen her şey seferber edilmiş durumda yeterki faydalı olalım diye
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.