Resim kaynağıNizip’te ikamet eden Ahmet Büyükçelebi (17) isimli gençten 3 gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alamayan ailesi oğullarının hayatından endişe ediyor.Fevzi Paşa Mahallesi Karakaş Sokak 38 numaralı ikamet ettikleri evden 9 Haziran Çarşamba günü ayrılan Ali Alkan İlköğretim Okulu 8. Sınıf Öğrencisi olan 17 yaşındaki Ahmet Büyükçelebi’den ailesi bir daha haber alamadı. Oğlunun hayatından endişe ettiğini belirten gözü yaşlı baba İsmail Büyükçelebi, \"Polise ve jandarmaya oğlumun bulunması için başvurduk. Gidebileceği her yere gittik. Akrabalarımızın yanını kontrol ettik, ama bulamadık\" dedi. Nizip’te bir kıraathanede çalışarak ailesinin geçimini sağladığını belirten baba İsmail Büyükçelebi, Oğlunun durumundan her geçen gün şüphelendiğini ancak evden kaçacak bir durumu olmadığını söyledi. 3 gündür kayıp oğlunun en son Gaziantep Terminalinde görüldüğünü ifade eden baba, gidebilecek her yere haber bıraktıklarını söyleyerek oğluna “Evine Dön” çağrısında bulundu. Oğlunu gören ya da yerini bilenlerin yardımına ihtiyacı olduğunu kaydeden baba İsmail Büyükçelebi; hayatından endişe ediyoruz, ne olur oğlumun yerini bilenleri en yakın Polis Karakolu ya da, 0 544 899 27 00 Nolu telefonumu arayarak bana yardımcı olun diye konuştu.
Kaynak NrtMedya
Nrt;231631 wrote:Nizip’te ikamet eden Ahmet Büyükçelebi (17) isimli gençten 3 gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alamayan ailesi oğullarının hayatından endişe ediyor.Fevzi Paşa Mahallesi Karakaş Sokak 38 numaralı ikamet ettikleri evden 9 Haziran Çarşamba günü ayrılan Ali Alkan İlköğretim Okulu 8. Sınıf Öğrencisi olan 17 yaşındaki Ahmet Büyükçelebi’den ailesi bir daha haber alamadı. Oğlunun hayatından endişe ettiğini belirten gözü yaşlı baba İsmail Büyükçelebi, \"Polise ve jandarmaya oğlumun bulunması için başvurduk. Gidebileceği her yere gittik. Akrabalarımızın yanını kontrol ettik, ama bulamadık\" dedi. Nizip’te bir kıraathanede çalışarak ailesinin geçimini sağladığını belirten baba İsmail Büyükçelebi, Oğlunun durumundan her geçen gün şüphelendiğini ancak evden kaçacak bir durumu olmadığını söyledi. 3 gündür kayıp oğlunun en son Gaziantep Terminalinde görüldüğünü ifade eden baba, gidebilecek her yere haber bıraktıklarını söyleyerek oğluna “Evine Dön” çağrısında bulundu. Oğlunu gören ya da yerini bilenlerin yardımına ihtiyacı olduğunu kaydeden baba İsmail Büyükçelebi; hayatından endişe ediyoruz, ne olur oğlumun yerini bilenleri en yakın Polis Karakolu ya da, 0 544 899 27 00 Nolu telefonumu arayarak bana yardımcı olun diye konuştu.
Kaynak NrtMedya
ben yine hiç bişey anlamadım haberden...17 yaşındaki genç nasıl 8. sınıfa gidiyor 16 yaşında lise bitmiyomu? her geçen gün oğlunun durumundan şüphe duyuyor ama kaçacak durumu olmadığını söylüyor bu ne yaman çelişkidir...neyden veya ne yapmasından şüphe duymuş çocuğun babası? gaziantep terminalinde görülmüşse işi baya kolaylamışlar otobüs firmalarına baş vururlar...otobüs bileti satan kişiler yada otobüste yolculuğa başlamadan kimlik kontrolü yapıyorlarmı yolcu adı alınmıyor mu acaba??? bu çocuğun yakın arkadaşları yada bir dostu yokmu acaba sırrını paylaştığı biri muhakkak vardır...o yaşlarda bir insan muhakkak bir arkadaşına bişiler söylemiştir. son olarak allah ailesine yardım etsin...inşallah oğullarına sağ salim kavuşurlar...
Handan'a katılıyorum.NRT den ricamız haberi biraz daha özenli yazarsanız..Vatandaş da elinden geldiğince yardımcı olamaya çalışır..Bu arada Rab'bim ailesine yardım etsin...Umarım tez zamanda bu acıdan kurtulurlar.
madem sen anlamadın ben sana anlatayım bay eleştirmen bi defa çocuk iki üç yıl sınıfta kalırsa tabiiki 17 yaşında olacak evet kaçacak hiç bi durumu yoktu. bi baba oğlunu her harükalde merak eder evlet bu her ne kadar babayı bilmese de evlat... bu adamın tek güvendiği polisler ve polislerden gereken ilgiyi görmemiş ne yapsın kendi çapında elinden herşeyi yapmış sadece bir oğlu var diye el bebek gül bebek büyütmüş. evet arkadaşları var ama onlarda birşey bilmiyor bilenleride acılı baba tanımıyor bu iş polislerin işiyken adamlar kıllarını bile kıpırdatmıyor SEN GİTTE POLİSLERİ ELEŞTİR FAKİR FUKARA ADAMI DEĞİL BİZZET BEN KONUŞTUM ADAMLA HERŞEYİ OLDUĞU GİBİ POLİSE SÖYLEMİS bu çocuk antep terminalinde otobüslere kaçak binmiş anlıyor musun.. yani anlayacağın biraz zeki birisi