Genç Muhabbet

Iyilik her zaman .iyilikle karşılık bulmaz

senelbenlier Üye
Konu: İyilik "Yavrularını kaybetmiş bir tavuk gezerken, bir yılanın yumurtalarını korumak için, yırtıcı bir hayvanla mücadelesini görmüş. Sonunda yılan yırtıcı hayvana yem olmuş ve yumurtalar öksüz kalmış. Bunu gören tavuk analık merhametiyle öksüzlere acıyıp yumurtaların üstüne kuluçkaya yatmış. İyilik yapmış olmanın hazzıyla kanatlarını gerip güzel bir uykuya dalmış. Aradan belli bir süre geçince sıcağı gören yumurtalar teker teker çatlamaya, içinden yavru yılanlar çıkmaya başlamış. İşte bu sırada bizim tavuk acı bir çığlık atarak uyanmış. Çünkü yeni doğan bir yılan yavrusu yumurtadan çıkar çıkmaz tavuğu sokuvermiş… Bu olaydan sonra tavuk ölmüş…" BU HİKAYEYE GÖRE İYİLİK YAPMAKTAN VAZMI GECMELİYİZ....... Bir arkadaşım doktora gitmiş bana dr ne olur acımasızlık ilacı yaz demiş... ne geldiyse başıma bu merhametim yüzünden geldi ... DOKTOR ŞİMDİLİK BÖYLE BİR İLAÇ İCAD EDİLMEDİ....
müslüm akpek Üye
Benim başımdanda iyilik yüzünden onlarca olay geçti ama ben yinede yılmıyorum, nerde başı sıkışan olursa elimden geldiğince yardımına koşuyorum. Bu konu açılmışken Trafik mevzuatıyla ilgili bir şey söyleyeyim, yasa diyor ki eğer yolda kaza yapmış bir araç görürsen yardım etmek zorunludur, eğer yardım etmezde çekip gidersen, *******le bile yargılanabilirsin.
berfinim84 Üye
bizim yaptigimiz iyilikelr bize kalicak bilen bilsin .. ama bu dünyada insanlarimzi yapilan iyilikleri unutuyorlar gercekten.. ne kadarda bidaha yapmiyacagim bilmiyor desekte bizlerin icinde kötülük olmadigi sürece hep iyilik yapariz.. emegine saglik ABLA..
gülistannm Üye
slmlar ben yeni üye oldum
gülistannm Üye
ben burayı nizipteki dilara sondajcılık firmasının sahibi mehmet alkurt vesilesiyle tanıdım.çok şanslısınız böyle bir hemşeriniz olduğu için
gülistannm Üye
ben kadirliden gülistannm nizipli bayan arkadaşlarla tanışmak istiyorum
senelbenlier Üye
Selam gülistan bu isimlerde ben şaşırıyorum lütfen erkek lerimiz bayan adıyla mesaj yazmasın ..şimdi ben karar veremiyorum sizin bayanmı erkekmi olma konusunda ....açık olalım lütfen tamam bayan olarak katılıyorsan hoş geldin sefa getirdin ...ama bey olarak yazıyorsan ki bir de tanışmak istiyorsun burası arkadaşım facebook sitesi değil ..ama yazmak istiyorsa diğer tarafa yaz yine ben cevap veririm ..güzel konuları yaz paylaşalım ..bayansan öyle tahmin ediyorum isimden dolayı ...ama erkeksen bir erkek adıyla yaz ......hayatımızın her bölümünde dürüst olalım ...kusura kalma arkadaşım sözüm ortaya çünkü bu durumla çok karşıklaşacaz ilerde
berfinim84 Üye
senel abla gülistanm arkadas kadirliden katiliyor banada özelden yazmisti nizipli bayanlarla tanismak istiyorum diye tam bilmiyorum ama bayna oldugunu düsünüyorum.. egerki bayan nickiyle gelipte erkek cikarlarsa bu daha kötü olur herkes icin söylüyoruz bu kelimeyi lütfen dürüst olunsun..

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim