Mustafa tam karşında oturuyordum bir poz bile çekmemişsin benim ,alacağın olsun:)mustibalci;220754 wrote:5. sayfaya bak müslüm ağbi hepsini koydum oraya
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
İstanbul Nizip.com yemeği
Onlara baktım başka resim çekenler vardı onları diyorum, sağolasın.mustibalci;220754 wrote:5. sayfaya bak müslüm ağbi hepsini koydum oraya
Kardeşim gözlerimiz senide aradı,bir daha sefere inşallah diyelim.fsoyarik;220755 wrote:Böyle nice toplantılara inşallah.selamlar
Bahara Tarhanın dönerine beraber geliriz inşallah:Dvedatakkas;220760 wrote:Kardeşim gözlerimiz senide aradı,bir daha sefere inşallah diyelim.
Ağbi çok yakında olduğun için foto çok parlak çıkıyordu o yüzden çekmedim :) Benim fotomda yok hiç :)vedatakkas;220758 wrote:Mustafa tam karşında oturuyordum bir poz bile çekmemişsin benim ,alacağın olsun:)
fotolara devam
Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi açBu resim yedekte bulunamadı; eski adresi açBu resim yedekte bulunamadı; eski adresi açBu resim yedekte bulunamadı; eski adresi aç
Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi açBu resim yedekte bulunamadı; eski adresi açBu resim yedekte bulunamadı; eski adresi açBu resim yedekte bulunamadı; eski adresi aç
Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi aç
zeynel bazı fotoğraflarının dosya i,simleri öncekilerle çakıştığı için yüklenmemiş. Dosya isimlerini değiştir.
Öncelikle Sayın Dürümcü Emi Mehmet Cankesen ve oğlu Rüstem Cakesene teşekkür ederim.
70-80 kişilik bir kalabalığa birinci sınıf bir ziyafet sundular.
Allah hayırlarını kabul etsin ve arttırsın.
Kimler vardı.
Büyük bir kalabalık
Adminimiz
Mehmet Akif Akpek
ve Kasım Böler
Nizipten sadece bu toplantı için geldiler.
Gaziantep dernekler federesyonundan
İnal Aydınoğlu
Prof.Dr. Cahit Tanyol
Osman Sarı
Ahmet Topal Hocam
Oktay Cankesen
Av. Hüseyin Yılmaz
Eczacı Ömer Erdil bey
SMM. Mahmut Küçük ve ailesi
Oğulları
Müslüm Akpek
Vedat abi
Dr. Hüseyin Arslan (Nizibin Diyarbakır köyünden)
Kadir Usta (Antep Cafe)
Mustafa Balcı ve ailesi
Mustafa kayar
Hacı Çoban
M.Nuri ateş
Cengiz özpolat
Abdulkadir Bozdemir ve ailesi
cakesen ailesi
Servet Kardeşim
Bayanlardan
Lale Akın Hanımefendi
Ve sayamadığım diğer isimler
Bir sonraki toplantıyı daha kalabalık ve canlı yapmak üzere
NÜDER in çıkardığı derginin 2. saysını toplantıda gördüm.
Tüm dergi ekibini kutlarım.
Başarıları her zaman bize iftihar verir.
Gayet Uzman bir ekip dergi için önemli bir zamanını ayırmış.
yazılar resimler
haberler gayet güzeldi.
Toplantıda herkes dergiyi inceleme fırsatı buldu.
Nizip.com her zaman bu tür etkinliklerin elbette ki yanında
Dergiyi bir başlık altında tanıtacağım.
Sanırım internet siteleri de varmış.
Başarılar.
Resimlerde'de gorundugu gibi gayet samimi bir yemek olmus, Bu Organizazyonu ayarlayan Felsefe (osman) abime tesekkurler, hemserilerime afiyet olsun, Durumcu Emmi'nin de kesesine bereket helal olsun diyorum...
Dostlarla geçen güzel bir zaman dilimi... Başta Osman kardeşime, sonrasında Nizip'ten gelen- üstelik te benden önce gelen.- dostlara Müslüm Akpet ağama ve değerli Cankesen ailesi dost, ahbaplara ve KAKINVALİDEME teşekkürü borç bilirim.
Yemek o kaddar mükemmeldi ki... ne söylesem azdır.
Her şey bir yana gülümseyen yüzleri bir arda görmek ve bazı ciddi konuların gündeme gelmesi çok yerinde ve verimli oldu.
Tek olumsuzlık; Banliyö treni gibi çağın çok gerisinde kalmış bir bir 'taka' ile yolculuk etme gafletinde bulunup bir de bunun üstüne bir de kendini Ortaçağın Derbeyi zanneden makinasite denk gelince ..; Aklınca eylem yapıyor.. 5,5 milyar maaş alıyor ama, vatandaş yolda kalmış umrunda değil.. 45 dakikalık yol oldu, 2 saat..tabii biz de geç kaldık. Dostlardan bu gecikme için tekrar tekrar özür dilerim.
Şimdide Mahmut bizi adminle birbirimize düşürmeye çalışıyor.
Zeynelin resimlerinin bazıları açılmıyor neden bilen varmı.
Aslında en çok beni gösteriyordu ama:D (Vay be meşhur oldum..:))Müslüm ağam daha çok tanındığı için eleştri de ona yönelmiş oldu.. :p Hehehehe...ziya_eren27;220682 wrote:kamera neden'se sadece sn müslüm akpeki gösteriyodu bir özelligimi var yada kameranın yanına oturmak zorunlulugumu, belki daha tanımadıgımız hemşerilerimizi göre bilme imkanına sahip olurduk..
Rüstem abi alacagin olsun beni davet etmedin ya
seni görseydim daha iyi olurdu''Abdulkadir abi aMa artık sn akpek,İ sitede göre göre rüyalarıma bile giriyor:):p
Yine yediklerini yayınlamışlar,ooofff oooffff bir günde yediklerinizi değil gördüklerinizi yayınlayın beee...Dimi yaniii...
Rüyanda ne yapıyordum anlatsana merak ettim.:D:D:Dziya_eren27;220836 wrote:seni görseydim daha iyi olurdu''Abdulkadir abi aMa artık sn akpek,İ sitede göre göre rüyalarıma bile giriyor:):p
Ahmet sitemize hos geldın oncelıkle :)) kisiye ozel davet kımseye yapılmadı kardesım sitemize giren yazımızı okuyan tum hemserılerımız davetlıydı keske daha once uye olsaydın :))) ama basımın ustunde yerın var istedigin zaman gel yıne ağırlarız senınecoahmet;220835 wrote:Rüstem abi alacagin olsun beni davet etmedin ya
Sayın müslüm Akpet ağamız tabiki rüyalarımıza da girecek...:D Kurban olayım ben ona!..:)ziya_eren27;220836 wrote:seni görseydim daha iyi olurdu''Abdulkadir abi aMa artık sn akpek,İ sitede göre göre rüyalarıma bile giriyor:):p
https://www.nizip.com/gallery/files/7191-z003_158287.jpg
Herkes Nizip MYO dergisini okuyor.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.