Yav kafanı yorma bilader.Kiminin parası kiminin duası.
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
İstanbul Nizip.com yemeği
Sen yeterki gel, ne istersen yiyebilirsin.:)mustibalci;220313 wrote:Benim anlamadğım bir konu var . Dürümcü emmide yok yok nerdeyse, menüde bir sınırlama olacakmı ? yoksa kim ne isterse onumu yiyecek ? Eğer herkes istediği gibi yerse bu iş çok masraflı olmamı yav :)
Sagolasin emmi yapacagindan eminim size afiyet olsun bi baska bahara insallah...müslüm akpek;220084 wrote:Vay vay dayanışmaya bak kıskandım doğrusu, bende Cumali'ye uçak bileti alacağım oda gelsin.:D:D
Eyvallah :)
Daha öncede söylemiştim galiba. Fırındaki usta babam oluyor Süleyman usta
Canlı yayınlayacağız izlersin bizi, sen Nizip'e bizden daha uzaksın.CumaLi Budak;220322 wrote:Sagolasin emmi yapacagindan eminim size afiyet olsun bi baska bahara insallah...
Cok hayra gecer valla, insallah bi aksilik cikmazsa izleyecegim...müslüm akpek;220325 wrote:Canlı yayınlayacağız izlersin bizi, sen Nizip'e bizden daha uzaksın.
Sen haco ananın torunumu oluyorsun simdimustibalci;220324 wrote:Eyvallah :) Daha öncede söylemiştim galiba. Fırındaki usta babam oluyor Süleyman usta
Evet haco ninem olur
Babamın sayesinde ninem meşhur oldu :)
Te..teee. millet akraba çıktı!..:):)
müslüm akpek;220080 wrote:Oleyyyyyyyyyyy yine yemek var, bu sefer patlayana kadar yiyeceğim.
yalnız bu resim de kebap yellemiyor,sadece balcan kebaplarına mangalda yer arıyor:)M.ENES;220303 wrote:
Şimdi
Bursada soğuk üşüyoruz.
Kimse kebap için ateş yakmayı düşünmüyor.
Ben de baktım işe bir öncü gerek.
Akıncı dedelerim aklıma geldi
Gözlerim doldu.
Ya Allah bismillah dedim.
Vee Ateş için ne lazım.
Çalı çirpi
Uludağ benim dedelerim için feth edilecek basit bir yer dedim.
Tam tepede ağaçlarda
ayı mayı demeden
çalı çırpı
naylon maylon
şişe mişe toplandım.
Getirdim
Yakmaya başladım.
Gaza bundan ibaret.
Vedat abim şimdi bu yağlı pehlivan Osman aga kendininde dediği gibi ne kadar yaş yanmayan naylon torba, pet şişe varsa toplayıp getirdi, eline iki şiş kebep verdiler sen sadece bunları tut dediler yoksa hepimizi zehirleyecekti.:pvedatakkas;220365 wrote:yalnız bu resim de kebap yellemiyor,sadece balcan kebaplarına mangalda yer arıyor:)
Selam.nizipli.abilerim.ve.kardeşlerim.sizinle.birarya.gelmekten.gurur.duyarım.saygılarımla.akçakentli.hacı.çoban
Allemsin mahmut.M.ENES;220354 wrote:
Kurusu vardı da benmi yedim.M.ENES;220380 wrote:Vedat abim şimdi bu yağlı pehlivan Osman aga kendininde dediği gibi ne kadar yaş yanmayan naylon torba, pet şişe varsa toplayıp getirdi, eline iki şiş kebep verdiler sen sadece bunları tut dediler yoksa hepimizi zehirleyecekti.:p
Selam nizipli.hemşerilerim
Nizipli olduğun her halinden belli, elinde şiş, o soğuk havada sakkoyla, tir tir titreye titreye ataşın başını bekledin, ne anlar bu Nizipli Uludağdan.:Dfelsefefe;220383 wrote:Kurusu vardı da benmi yedim.
Heeyt ulen savulun... Nizip, İstanbul derken en sonunda Uludağ' da el attınız!.. Vallah billah izindeyiz!.. Selaaaam Dur!.:pfelsefefe;220376 wrote:Şimdi Bursada soğuk üşüyoruz. Kimse kebap için ateş yakmayı düşünmüyor. Ben de baktım işe bir öncü gerek. Akıncı dedelerim aklıma geldi Gözlerim doldu. Ya Allah bismillah dedim. Vee Ateş için ne lazım. Çalı çirpi Uludağ benim dedelerim için feth edilecek basit bir yer dedim. Tam tepede ağaçlarda ayı mayı demeden çalı çırpı naylon maylon şişe mişe toplandım. Getirdim Yakmaya başladım. Gaza bundan ibaret.
Şu İstanbul toplantıları bi bana kısmet olmadı be :(
A.S. Hakan kardesim kimsin kimlerdensin :))hakan çoban;220385 wrote:Selam nizipli.hemşerilerim
Orhan aslında istesen gelirsin, uçakla çok kolay, gel misafirimiz ol.Orhan Çelik;220427 wrote:Şu İstanbul toplantıları bi bana kısmet olmadı be :(
Orhan illa gel dedim kardesim bi degisiklik olsun dedık orhan kardesımızede ama yok dedın :)) teklıf gecerlı gunu bırlıkte olsa cık gel bak istanbul havasını uzun zamandır almıyorsun unutmussundur sen simdi ist.havasını :))Orhan Çelik;220427 wrote:Şu İstanbul toplantıları bi bana kısmet olmadı be :(
muratla konuştum orhan gelirse bende gelirim diyorOrhan Çelik;220427 wrote:Şu İstanbul toplantıları bi bana kısmet olmadı be :(
Bu toplantıya katılacak bütün arkadaşlara; toplantı günü şu anda zor durumda olup çalışmayan İstanbul Nizipliler Derneğinde(Kadıköy), kendi gurubunu oluşturup yönetime talip olabilecek gönüllü arkadaşlar olursa bunu sağlamaya çalışacağız.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.