Merhabalar,
Barak Türkmen Gençliği olarak;
Barak Kültürünün daha geniş kitlelere tanıtılması, tarihsel iç dinamiklerimizin günümüze taşınarak yaşatılması adına hazırlamış olduğumuz www.barakturkmenleri.org sitesi, test yayınına başlamıştır.
Barak türkmen Gençliği, kendi iç dinamikleriyle; var olma ve geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir. Bu ilerleyişi; bilginin ışığıyla, bilgelikle harlamak amacıyla çıktığımız bu yolda, katkılarınızı bekler, hepinize sevgilerimizi sunarız.
www.barakturkmenleri.org Yönetimi
Genç Muhabbet
www.barakturkmenleri.org Sitemiz Açılmıştır
Oncelikle siteniz hayirli olsun...Bu site barak turkmenlerinemi hizmet verecek? yoksa baragin tamaminimi kapsayacak?
Site yönetiminde;
Kürepten Osman KILIÇ (Türkoloji Öğrencisi)
Addurrahim SERCAN (Gateci Yazar)
Germiş Köyünden Aydın DEMİR
Karacurun dan Mehmet Çakır
Antalya dan Deniz COŞKUN,
Kırıkkale Baraklarından Murat ATİK ile Kefrik, Ağcaköy gibi farklı köy ve bölgelerden arkadaşlarımızla birlikte;
Amasya, Nevşehir ve Baraklarla akrabalık bağları bulunan, İran kaşkayi Türklerinden alınan destekle kurulmuş bir sitedir.
Kısacası sitemiz;
Gaziantep dışında bulunan Baraklarıda kapsamaktadır. Barak olan ve kendini Baraklı hisseden her insan bizledir.Bu tarihi bir süreçtir.
Firuz Beyin geri dödüğü Horasan ilede ilişkiler kurmaya çalışıyoruz. sanırım ileriki günlerde bu konuda yeni gelişmeler olacak...
İlginize teşekkürlerimizi sunuyoruz..
www.barakturkmenleri.org Ailesi...
öncelikle hayılı olsun sitenize ziyarette bnulundum fakat daha düzenturmamış örnegin resimler bölümüne tıkladıgımızda sunucu bulunamıyor 404 b vs.. eğer bu sorunlşar aşılırsa harika olur kanatindeyim
Üye olmaya çalıştım olamadım.
Ama başlangıç
ve verilmek istenen çok güzel.
Karakeçili forumunda siteyi tanıtacağım.
Ama alt yapıyı özellikle
üyelik ve
konu açmayı
bizim nizip.com u örnek ve yardım alarak
iyi kurun.
Başarılar.
Evveliyatla hayırlı olsun.
Ancak arkadaşların belirttiği sorunlar vesilesiyle rahatlıkla inceleyemedim.
Hayırlı olsun, ziyaret edeceğim.
Sevgili Mavi Şahin,
Sevgili felsefe,
Sevgili hidayet,
Sevgili Müslüm Akpek,
İlginize minnettarız. teşeküürlerimizi sunuyoruz. sitenin ana sayfasında, sitenin hazırlık aşamasında olduğunu belirttik. henüz yeniyiz ve site kendi çabalarımızla yapılandırılıyor.gönüllülük esası ile şekillendirilmeye çalışılan bir site.eksiklerin giderilmesi için,biraz zamana ihtiyacımız var.
Üyelikler direkt olarak bizim onayımızla gerçekleşiyor.msn adresine mail gelmesini beklemenize gerekyok. en azından şuan için böyle..
elimizden geldiğince siteyi tamamlayıp, hizmetinize sunucağız. acemilikler, yeni olmanın çocuksu telaşlarıyla yapılan sitemizin, zamanla sizlerlede ortak çalışmaları olucak. projelerimizi ileriki günlerde sunucaz.
Birliğimiz, dayanışmamız;Bilgelikle yücelsin...
Esen Kalın...
Bu sitenın tüm Mülk Ü Turan evladı BARAK lılara hayırlı olması dıleklerımle......
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.