Site ve Üyeler Hakkında

Paylaşmak ve o yıllardan bugüne

bertold Üye
Merhaba sevgili dostlar 1977-1982 yılları arsıydı yanlış hatırlamıyorsam... Babamın tayini nizip'e çıkmıştı.. Ve bu şirin ilçede çocukluğum geçti. Cumhuriyet ilkokulunda okudum ilkokulu sebahat öğretmenim vardı. Bahçelievler mahallesinde otururduk avlulu bir ev hayal meyal hatırlarım babam askerdi. Mustafa bey (rahmetli) belediye başkanıydı. Bayramlarda bando takımımız lacivert simokin ve kırmızı sarı kızların üniformaları... Ilhan beyleri hatırlarım pirelli lastik dükkanı vardı. Onların kiracısıydık o yılları haal meyal hatırlıyorum elimde siyah beyaz fotoğraflar var paylaşmak ve o yıllardan bugüne tanışmak isityorum daha hayal meyal hatırladığım pek çok enstantane var. Nizip 6 yaşımla 12 yaşım arası çocukluğunun şehri.. Gözlerim doldu şimdi... Hepinize sevgilerimle:)
Kasım Böler Üye
Fotoğrafları bizimle paylaşırsanız memnun olurum, İlhan abilerin evine bizde çok sık giderdik, bahçelievlerdeki o evi bende bilirim İlhan abi şimdi G.antep'te Ford yetkili servisinin müdürü, yaş olarak hemen hemen aynı yaşlardayız, merak ettim şimdi sizi...
fsoyarik Üye
Sebahhat hocanın ilk ögrencilerinden sayılırım zandederim Ankaradaydı en son bulur ve ulaşırsanız bizede haber veriniz Çankırıda çalışırkren duymuş evime gelmiş amma şehir dışında oldugumdan ben evde degildim geldigimdede gitmişlerdi hala çok çok üzgünüm.Selamlar
bertold Üye
ben askerlik şubesi başkanı hadi pal'ın oğluyum adım ilkay pal. ankaradayım. resimleri yükleyeceğim. ilhan bey'lerin kiracısıydık biz. onların evinde oturmuştuk 5 sene....ilhan beylerin oğulları vardı fatih, celal hatırladığım. yan komşularımızı hatılıyorum. hayal meyal. ama o yıllara gittim. tekrar nizip'e gelip o yerleri gezmek isitiyorum eğer hala duruyorsa. Sebahat hocam nerde kimbilir..
bertold Üye
şimdi hafızamı tazeliyorum. oyılları hatırlamaya çalışıyorum. bahçelievler mahallesi hala var mı bilmiyorum. okuduğum okul cumhuriyet ilkokulu. kardeşimde burada okudu. sebahat öğretmen benim öğretmenimdi. kardeşimin öğretmeni ise o zamanki hükümet tabibinin hanımıydı. babam askerlik şube başkanıydı. mustafa kökmen belediye başkanıydı.
bertold Üye
oturduğumuz mahalleyi hatırlıyorum hayal meyal babacan manifaturanın sahipleri vardı şıh mehmet babacan. enise ayata ablaların evi vardı. bahçelievler mahallesiydi şimdi ne durumda adı ne acaba. pirelli lastik bayii sahibi ilhan beylerin apartmanında oturuyorduk. iki oğlu vardı fatih ve celal.. aşağıda bakkal ali vardı. hatırladıklarım bunlar.. 30 sene olmuş.. hafızam çocuk hafızam bunları hatırlıyor.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim