Basından Nizip Haber

Magandanın Çarptığı Çocuk Ağır Yaralandı

Nrt Üye
Dün Gece saat 22:00 sıralarında Akülü Motosikletiyle Mimar Sinan Mahallesi Ulus Caddesinde gezinti yapan 12 yaşındaki Murat Polat, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Dikkatsiz motosikletli sürücü olaydan sonra kaçarak kayıplara karışırken kazada yaralanan Mehmet Polat adlı çocuk tedavi edilmek üzere Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesine getirildi. Yaralı çocuğun yapılan muayenesinde durumunun ağır olduğu belirlenirken Polis, olaydan sonra kaçan trafik magandasının yakalanması için araştırma başlattı. Devamı İçin Tıklayınız...
boroboro Üye
mimar sinan mah..ulus cad sinin oldugu yer osmalı parkı civarı dır..bence en kesin çözüm..o caddeleri araç ve motor trafıgıne kapatmak...oralarıda çimlendırelek parka dahil etmek..hem park genişler..araç yogunlugu olmaz...osmanlı parkı cevresındekı yollar trafıge kapatılsın...
müslüm akpek Üye
işte mobesa kameraları bu suçlar için kuruldu, kameralar çalışıyorsa kesin yakalarlar.
servet BÜYÜKTEKE Üye
Motorsikletlere bir çözüm bulamadık o kadar çok üzerine düşülüyor bir bırakılıyor anlamdım NİZİP DE herkes bu taşın altına elini koymadıkca bu tür vakalar olmaya devam edecektir. HERKES sorululuğunu almalı
ascem Üye
Nizip'deki bu trafik sorununa hala bir çözüm bulunamadı ya!.. Ona yanarım. Dutlu otoban kavşağındaki kazalarda daha kaç kişinin ölmesi bekleniyor acaba?. Otopark sorunu,düzensiz yollar, düzensiz ve çalışmayan trafik ışıkları daha çok bekleriz.. Yetkililer kızılaslan tıp merkezinden (saraç yokuşundan) atatürk ilköğretim okuluna giden caddedeki trafiği yanyana park eden araçları görüyorlarmı acaba? Görmüyorlarsa gidip bir görmelerini rica ediyorum.. Osmanlı parkının yanındaki ulus caddesini boroboro nun dediği gibi trafiğe kapatılsa ve parka dahil edilse bencede güzel olur..caddeki parkın akşamları motorsikletten geçilmiyor zaten, sanki motorsiklet pazarı, ailece oradan geçemiyorsun.. Ne kadar ........ varsa parkın civarında..yazacağım çok şey var aslında ama şimdilik bu kadar yeter.. Ben gerçek nizipli olarak nizibini seven biri olarak daha güzel şeyler bekliyor ve umuyorum, saygılarımla...
vedatakkas Üye
yaralı kardeşimize geçmiş olsun,tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.çarpıp kaçan vicdansız ise,tez zaman da yakalanıp,cezasını çeker.
servet BÜYÜKTEKE Üye
gecenin bir yarısında motorlara gaz vererek insanları uyandıranı diyeceksiniz bunlara bir an önce dur denilmeli NİZİP yaşanılabilir bir yer olmalı .GEcebnlerde kahramanmaraş bir kaç gün kaldım. kızım dikkatni bile morosikler çekmiş baba burada motora bilmek yasakmı dedi önce anlamdım niye kızım dedim burada niye motorsiklet yok dedim evet gercektende motorsiklet yok denecek akdar az biz motorsiklet kaldıp çöpe atalım demiyorm ucuz bir ulaşım aracı ama çoluk çoğun elinde bir canavara dönüşüyor bu araçlar ailer lütfen çocuklarınızı kontrol edin
coskun Üye
En ufak bir müeyyide uygulandıgı zaman bunun tek sorumlusu siyasiler oluyor güzel lçemde . ??!!
müslüm akpek Üye
Yöneticilerimizin bu konuda eğitim almalarını öneririm, yönetici babacan olmalıdır, kalkıpta asın kesin yokedin derse olmaz kimsede buna uymaz heleki Nizip'te, babacan tavırlarla yaklaşılırsa bu sorunlar çözülür.
servet BÜYÜKTEKE Üye
konun tek muhatabı siyasilerden önce AİLELER biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım ailer çocuklarına bu motoru almazlarsa yada bindirmezlerse büyük bir katkı sağlamış olurlar.
boroboro Üye
bence aileler değil konunun muhatabı idareciler...alın bakalım küçük yaşta motor kullananların motorunu..ailesine sorun hesabı nedne küçük yaşta cocuga motor verdın dıye atın içeri bir kaçını ..çoçuguna sahip cıkmadı dıye ..kaza olunca cocuga carpınca ..yetkılerden hesap sormasını bılıyolar...bi daha küçük yaşta cocuga yada kimseye rahatsız verıyormu dar sokaklarda hızla gecebıloıyormu...çözüm idarenin dik durmamasından kaynaklanıyor..bu konuda taviz verirmese..herseye yoluna girecek..

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim