Herkesin gizlilik hakkı vardır.Kimliğini açıklamak istemiyorsa zorla açıkla diyemeyiz.
Nizipden Duyurular Etkinlikler
08/08/09 Nizip.com Osmanlı parkında yapıldı
açıklamak istemeyen adamın orda ne işi var anlamadım.zaten oraya gelmekle kimliğini açıklamıyor mu?o zaman maskeli gelelim ha ne dersiniz...kıyafet balosu gibi
Canımsın huzi yalnız gençlerin çogu elimi öperse seni nasıl bilecegim.En güzeli sen kırmızı ayakkabı giyde gel.:DselamlarHuzi;198911 wrote:Herkes dikkat etsin,o gün senin elini öpeceğim. :D
Yav sen boşuma uğraşıyorsun sana mama düşmez oradan,felsefefe;198909 wrote:Abi bu işi bizat ben gündeme getirdim. Konuyla belediye ile ak parti yi gündem dışı tutarsak sevinirim. Haddini bilmemez kendini bilmez kafası çalışmaz bazı muhalif kimseler konuyu herşey dinden herşey ak partiden deyip işi seviyesizliğe ciddiyesizliğe dökerse elbette konu sadece lüzümsuz bir hale gelir. Gelmiş geçmiş hükmetlerin içinde en çok Gap projesine para ayrılan dönem ak parti dönemidir. Hiç birşeyden anlamayan insanlar elbette bunu da bilmezler seviyesiz iki yüzlü islam düşmanı bu insanlar memleketi her zaman kendi menfaat ve iktidarları için felakete götürmekten başka bir şey yapmamışlar ve yapmazlarda. Gölge etmek yerine, yerlerinde otursunlarda memlekete hizmet aşkıyla çalışanlar devam etsinler.
en son öss sınavına girerken ODTÜ'de coplanmıştım.
o da mok yere oldu, ben sınav için yer bakmaya gittim. o sırada ODTÜ lüler eylem yapmış polisten kaçan eylemciler bizim yanımızdasn geçtiler jandarma'da bizi eylemci zannetip bi temiz coplamıştı.
:))))
müslüm akpek;195963 wrote:Eyleme gidiyoruz hey beeee, tam benlik iş, eski günlerimi hatırlayacağım, inşallah izinsiz gösteri diye Jandarma bizi göz altına almaz, ama siz merak etmeyin ben her şeyi planlarım, kaçacak yerleri falan , ayarlarım. Heh heeeee.
abi tanıdığım green peace ciler var, admin abinin antep halatlarıyla bağlarız.
hem halatların reklamı olur ve derenin :)
ilker
fsoyarik;196073 wrote:Arkadaşlar Nizibin yerel basını konuyu bir takım yerlere duyurarak taşıyacak anladıgım kadarıyla sesimizi duyurmak konuyu canlı tutmak Kendimizi iple köprüden aşşagı sarkıtacak degiliz herhalde. Hadise medyayı yönlendirmek Selamlar
Güzel bir fikir neden olmasın.ilkaytrade;199005 wrote:abi tanıdığım green peace ciler var, admin abinin antep halatlarıyla bağlarız. hem halatların reklamı olur ve derenin :) ilker
Yav sen boşuma uğraşıyorsun sana mama düşmez oradan,
Ne demek istediğini açıklarsan sevinirim.
Anladın sen onu.felsefefe;199030 wrote:Yav sen boşuma uğraşıyorsun sana mama düşmez oradan, Ne demek istediğini açıklarsan sevinirim.
Vay babam vay sağırlar birbirini ağırlar. hahovda hahov.:mad:caliskan27;198923 wrote:helal olsun agzindan bal akiyor
Mehmet, zaten ben kimseye zorla kimliğini açıkla demiyorum ki. Zaten kimsenin de kim olduğunu merak etmiyorum. Biz bu nizip.com toplantılarını niye yapıyoruz? Tanışıp kaynaşmak için değil mi? Mesela ben Admin Abi'yle yüz yüze, siteye üye olduktan 2 sene sonra; diğer üye arkadaşlarımla da gerek yaz, gerekse bayramlaşma toplantılarında tanışma fırsatı buldum. Gene üstüne basa basa söylüyorum: Kendini tanıtmak istemeyen bence kibarlık edip gelmesin. Eğer amacı tıkınmaksa bilemem...:cool:
mehmet karakaş;198932 wrote:Herkesin gizlilik hakkı vardır.Kimliğini açıklamak istemiyorsa zorla açıkla diyemeyiz.
Bu buluşma inşallah nizip.com un dayanışma ve kaynaşma günü olacak.
Haklısın fatih:)Subutay;199195 wrote:Mehmet, zaten ben kimseye zorla kimliğini açıkla demiyorum ki. Zaten kimsenin de kim olduğunu merak etmiyorum. Biz bu nizip.com toplantılarını niye yapıyoruz? Tanışıp kaynaşmak için değil mi? Mesela ben Admin Abi'yle yüz yüze, siteye üye olduktan 2 sene sonra; diğer üye arkadaşlarımla da gerek yaz, gerekse bayramlaşma toplantılarında tanışma fırsatı buldum. Gene üstüne basa basa söylüyorum: Kendini tanıtmak istemeyen bence kibarlık edip gelmesin. Eğer amacı tıkınmaksa bilemem...:cool:
Arkadaşlar, sizler isminizle yazıyor olabilirsiniz. ismi ile yazmayan arkadaşların gizliliğinede saygı duymak lazım. Lütfen bu konuyu abatmayalım.
İsteyen her Nizip'li hemşerimiz gelebilir.
Huziiiiiii senin oraya gelebilme düşüncene bile ihtimal veremiyorummmm ki sen oraya geleceksin güldürme beniHuzi;198911 wrote:Herkes dikkat etsin,o gün senin elini öpeceğim. :D
Bencede huzi gelmez, gelse bile kimliğini açıklamaz.Ama bir yöntem var eğer gelirse ben onu ortaya çıkaracağım.
malesef ben öyle cıkarcı amaçlı insanların gelicegini zannetmiyorum bulusmaya gelen her hangi bir üye arkadasımızda bagıra bagıra kendini tanıtma zorun da degil tabiki konusup tanısacaz bunlar yavas yavas zaten gercekleşecektir illaki bunu gelin TÖREN düzenleyelim diyorsanız bir şey diyemem
birazda olsa iki hanek yani dedikodu nizip.ce sohbet falan..hani bir konuda diyoduna geldigimde konuşuruz nizipte bunları olacak değilmi?? müslüm ammiiii..müslüm akpek;199196 wrote:Bu buluşma inşallah nizip.com un dayanışma ve kaynaşma günü olacak.
yeni tasarımı cıktı haberimiz yok, mecliste ne sunuldu da ret yedii hanği meclis bu???müslüm akpek;199200 wrote:Bu buluşmada gelirse hesap soracağım biri var, inşallah gelir derdini anlatır, mecliste kararını verir.
nizip.com meclisi, nizip.comda kesilen parmak acımaz.ziya_eren27;199479 wrote:yeni tasarımı cıktı haberimiz yok, mecliste ne sunuldu da ret yedii hanği meclis bu???
evet hatırlıyorum bir ara ciğköfte partisinde bir üye arkadaşımızın parmagı kesilmişti ondan bahsediyosun değilmi.. akacak kan damarda durmaz.?
bu toplantıda olmayı çok istiyorumdum ama tarihlerde adanada olma durum var bakalım o zaman gelsin
Arkadaşlar düşündüğünüz etkinlik çok hoş ve güzel ama bizim pankart açmamıza ve dikkat çekmemize Jandarma izin vermeyecektir.
o anki mutluluğumuzu bozmamak için bu pankart olayını daha iyi düşünüp izin istememiz daha doğru olacaktır sanırım.
Nizip çayının kirliği gercekten önemli bir konu duyarlılık gösteren herkese teşekürler
Konu ile ilgili yetkili kurumlara izin başvurusunda bulunulacak ve izin istenecektir. İllegal birşey olmadığı karşı çıkacaklarını sanmıyorum.
Ayrıca Nizip çayının kirliliğine dikkat çekme eylemine katılmak istemeyen arkadaşlar, direk bahçe alanına gelebilirler.
Bu eylemi mutlaka yapalım, ben her türlü pankartı taşırım bununda tüm sorumluluğunu üstlenirim.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.