Gokhan'a ve Murat beylere tekrar tesekkur ederim. Burda yazan herkesin sahsi mustesnadir ve hickimsenin iyiniyetinden suphem yoktur. Zaman icerisinde ilgili kisilerin de lutfedip konuya el atacagini ve bilvesile guzel sonuclara ulasacagimiza olan umidim bakidir. Su ara teknik aksakliklar da yasanan sitede akliselimin galip cikacagi kanaatimizi yitimeyelim. Sabirla bekleyip gorelim.
Osman Yorganci kardesim, senin de iyiniyetinden suphem olmamakla beraber birazcik yazilanlari okumani tavsiye ederim. Yazmak guzel ve zor olanidir ancak okumak da temelidir bunu unutmayalim.
Muslum Akpek abimiz, sizden ozel edebiyat saheseri beklemiyoruz zaten. Sadece gonlunuzdekini yansitmaniz en guzel siirlerden daha guzeldir. Sizin de farkettiginiz uzere puslu, kasvetli hava hakim ve gayretimiz bunu bi nebze yumusatmak.
Kasim Boler hemsehrim, konuyu bolmek bi tarafa sen de yorum yapmalisin ama. Ismini zikretmeyi unutmusum ancak yorum bekledigim kisilerden biri de sensin!
Sunu da acizane sadece beni baglayan bir dusunce olarak belirtmek isterimki sen de bu 'kopyala yapistir' olmus cinsinden itiraz ettigin meseleyi acikca ortaya koysan daha guzel olur. Cunku 'intihal' hem cok ayip hem de suctur!
Cumali kardesim, tipki Kasim beye dedigim gibi sen de acik acik yazarsan daha verimli sonuclar aliriz diye dusunuyorum. Benden sana ve isteyen herkese benim hakkimda herturlu elestiriyi aleni yapma izni vardir. Herkes rahat rahat istedigi gibi yazsin soylesin elestirsin. Birbaskasini yazmak istemezseniz bilemem ama bana yazin. Simdiden diyim hep dedigim gibi alinmam gucenmem. Dogruysa ganimet biliriz yanlissa sahibine aittir.
Genç Muhabbet
Birlik Beraberlik
Ilgili kimseleri tekrar sorumluluga davet ediyorum.
Genel hava, bana ulasan muhterem hemsehrilerimin ozel mesajlari ve halu hazirda cevap lutfunda bulunan mustesna sahislarin ifadeleri sonucu bu konunun uzerine gidilmek istenmedigi yonundedir. Yani bildik 'korler sagirlar birbirini agirlar' egilimi yine hakimiyetini kurmus ve korumustur.
Bize degerimizden fazla ozel, genel ve acik hakettigimizden fazla iltifat eden tum hemsehrilerime sukranlarimi bir borc bilirim. Elestirenler de lutfen, bi daha ifade edeyim istedikleri kadar rahat olabilirler.
Sonradan yine de birseyler eklemek isteyenler olabilir benim son sozum ise ilk sozumde oldugu gibi 'ozgur ve bagimisiz' sekilde yazalim ve de anlayisimizi koruyalim.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.