Sorunlarımız Önerilerimiz

Arka Sokakların Nizip'i (çözüldü)

mahsuni63 Üye
Dostlar, ben de şimdi geldim okuldan. İleti adresini görür görmez MENES abiniki kadar etkili olmasa da bir ileti yolladım. Umarım iletilerimizi dikkate alırlar.
güreşçi neco Üye
nizip törer bölgesı olarak gösterıyorlar cok yanliş tanıtıyorlar yazıkkk
müslüm akpek Üye
Herkes email atsın bu konuda.
m altay Üye
bırakın dizinin nizipi yansıtmasını gerçek polislikle alakası yok hepsi sivil hepsi en az komser rütbesinde ve sanki başka polis yokmuş gibi bütün olaylara onlar bakıyor emniyet bir çok birimden oluşur ve gerekmediği sürece kimse kimsenin olayına bakamaz ancak yardımlaşma olabilir ve kendi kafalarına göre nizip hakkında nasıl olurda bölüm çekebilirler önce bir nizipin coğrafi yapısını öğrensinler ve bu güne kadar nizipte terör olayı olmamışken bunu böyle göstermeleri çok ayıp vede sakıncalı bence dava açılmalı
Mustafa KANAL Üye
Dizideki insanların rolleri bizleri asla ve asla ilgilendirmemektedir.Bu dizi yaklaşık 3 senedir devam ediyorsa, hatta tekrar bölümleride reyting alıyorsa.Bu tamamen biz izleyicilere aittir. Yani sonuç itibarıyla bizim gayemiz,bu kadar çok izlenen bir dizide, Nizip'in adını iyi yönde duyurmaktır. Terör ve şiddetle anılmasına asla ve asla izin vermemektedir. Bizim konumuz sadece Nizip'in insanlara yanlış aksedilmesinin önüne geçmektir. Davamızda buna yöneliktir zaten.
camelot Üye
bende mail attım ulsabıldıgınız herkese ulasın herkes tepkısını dıle getırsın mailto:meralkinali@gmail.com bende bu adrese maıl attım ulasabıldıgınız kadar cok kısıye ulasın herkes maıl yollasın
ilkaytrade Üye
o bölümü bende seyrettim, güya dizide mesut komiser rolündeki vatandaş bir eski arkadaşına rastlıyor,adam kafayı yemiş durumda , nizip dağlarında ve mağaralarında terör örgütünün saldırısına uğradıklarını ve şehit verdiklerini söylüyor, ne kadar saçma dağın,mağaranın nizipte ne işi var,tamamen saçma atmasyon bir senaryo, bende aradım ama kimseye ulaşamadım yarın aramaya devam edecem bendeselamlar,
MENES;183484 wrote:Şimdi Meral hanımı bende aradım ve görüştüm terörle en ufak bir bağlantısı olmayan ilçemizin bizimde severek izlediğimiz bir dizide bir polisi şehit edilmiş gibi gösterilmesi senaryo bile olsa bizi rahatsız ettiğini ve nizip.com'a girmesini söyledim ilgileneceğini belirtti sitedeki üyelerin rahatsız olduğunu da söyledim mail adresini verdi ve mail atmamı söyledi üyelerimizin usulü lisan ile meral hanıma mail atmalarını rica ediyorum. meralkinali@gmail.com
şükrü çiftçi Üye
insanların bazen yalanlarla insanları kandırmak ve onları gerçek diye yuturmak çabası içindedirler ancak bunu bir gün birilerinin önleyeciğini hiç düşünmüyolar **/** yazık ya böyle düşüncelerin yalan dolan şekilde insanların beyinlerine yerleştirmeleri
ultra-mehmet Üye
Ramazan Tarhan;183404 wrote:Dernegin kahvaltısında bu konu gündeme getirilebilir..STV,ATV,24 gibi kanallara bu tepki haber yapılabilir...
dizi o bölümünü yayınlanı iki yıl oldu ve o yıldan belli baya bir tekrar bölüm olarak oynatırdı ulusal kanallara iki yıl önce gitmiş olsadık belki sonuç alabiridik ama bugünden sonra bize iki yıldır nerdesiniz derler..... arkadaşlar birde neden dizi yöneticilerini muhatap alıyonuz Devlet'inmizin Rtük adlı kuruluşuna başvuralım ayrıca bunu hukuk yolardanda çalışmasını başlatalım Dernegin toplanısında bu Rtük konusunu görüşün bence o zaman o Meral hanımı dikkate alıp almayacagını görülüz bence dizi yöneticilerine mesaj atmaya bırakın Rtük telefondan veya e-mail yolunda şikayet ederim o zaman sonuca ulaşırız.....
Mustafa KANAL Üye
Mehmet kardeşim, evet dediğin gibi, belki biraz geç kaldık bu konuda. Ama ben yinede diyorumki! Zararın neresinden dönülürse kardır,diye düşünüyorum.Yani kaybedeceğimiz bir şey yok, aksine kazanacağımız çok şey var.
boroboro Üye
ultra-mehmet;183822 wrote:dizi o bölümünü yayınlanı iki yıl oldu ve o yıldan belli baya bir tekrar bölüm olarak oynatırdı ulusal kanallara iki yıl önce gitmiş olsadık belki sonuç alabiridik ama bugünden sonra bize iki yıldır nerdesiniz derler..... arkadaşlar birde neden dizi yöneticilerini muhatap alıyonuz Devlet'inmizin Rtük adlı kuruluşuna başvuralım ayrıca bunu hukuk yolardanda çalışmasını başlatalım Dernegin toplanısında bu Rtük konusunu görüşün bence o zaman o Meral hanımı dikkate alıp almayacagını görülüz bence dizi yöneticilerine mesaj atmaya bırakın Rtük telefondan veya e-mail yolunda şikayet ederim o zaman sonuca ulaşırız.....
arkadaş haklı..neden dizi yöneticlerini muhatab alıyoruz ki..rtük e şikayet edelim o yayın saatinde nizip le ilgili belgesel yayınlansın....yoksa mahkemeye verelim..
fsoyarik Üye
Mustafa çok teşekkürler, bence borabora haklı aslında resmi işlem başlatılsa çok iy olur.Selamlar
devrim72 Üye
Gecmiş bölümlerde hep NİZİP'imizden bahsedilirdi bugunkü bölümlerdede öyle neymişte senaryo geregi gecmiste bizim bu bölgede görev yapan bir grup polise saldırı oluyormus ve bu saldırı dizide yasanan her kötü olayda hemen akıllara NİZİP'imizi getiriyor bu tabikide cok üzücü bir durum çünkü bizim ilcemizde bugune kadar herhangi bir terör eylemi olmamıstır olmazda umarım yazılarımız gerekli yerlere ulasır bu hassas ve ciddi konuyuda en güzel sekilde atlatmıs oluruz senaryo geregi degil gelip gercekten görsünler NİZİP'imizi o zaman konussunlar bakalım...
mavi_hilal Üye
evet abilerim bizim memleketi batıda terörist yuvası olarak görüyorlar..Ör: benim bir akrabam üniversite okumak için gittigi şehirde burayı terörislerin çogunlugunda oldugunu gösteriyorlar...
camelot Üye
arkadaslar meral hanıma mesaj attım tepkımı sert sekılde dıle getırdım gereken yapılmazsa hukukı yollardan hakkımıızı arayacagımızı belırttım bana attıgı mesaj tam olarak ;: Merhabalar Kerem Bey, Öncelikle tv de yayınlanan diziler kurmacadır ve gerçekle alakası yoktur. Bizim yapım ekibi olarak bir bölgeyi kötülemek ya da kirletmek gibi bir amacımız zaten olamaz... hikaye içinde geçen yer başka bir yerde olabilirdi, yide de hassasiyetiniz dikkate alınacaktır.. bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz..
camelot Üye
meral hanıma yolladıgım mesajda tam olarak : slm meral hanım nizipimizin adının böyle olaylara karısmasına cok uzuldum sızı ve dızınızı sıddetle kınıyorum bize bi özür borclusunuz aksı takdırde her turlu hakkımızı sonuna kadar kullanacagız
camelot Üye
Hadi bakalim bir özür bekliyoruz..Yürekleri varsa cikip özür dilesinler
camelot Üye
RTÜK, vatandaşların, rahatsız olduğu televizyon programları hakkındaki şikayetlerini daha kolay ve ayrıntılı iletebilmesi amacıyla 444 1 178 nolu özel hat kurdu. Bu hatta, uzmanlarla canlı görüşüleceği belirtildi.
admin Yönetici
Rtüke bildirmek iyi olacak. Ben aradım kayıt yaptrıdım
müslüm akpek Üye
Bende az önce bildirdim.
msas Üye
bencede herkes tepkisini göstermeli. bende email attım.
mehmet karakaş Üye
Bu konuda bir gelişme varmı? Yayıncı kuruluş veya film şirketi bir açıklama yaptımı?
boroboro Üye
yookk.ben görmedim..sanırım yeterınce etkili şekilde lobi yapamadık...daha fazla rtük e kayıt yaptırmamız gerekiyor..gerçi bu film şirketinin işine gelir.reklamlarını yapmış oluyoruz ..nede olsa reklamın iyisi kötüsü olmaz...:)
Gazikent Nakliyat Üye
çamur at izi kalsın misali olmuyor işte nizipte bu güne deyin ne böyle olay olmuş nede böyle bir vaka görülmüştür.nizipli olarak dizinin seneryosunu bir an önce düzeltilmesini isteme hakkımız doğmuştur.
mehmet karakaş Üye
Gerekli prosüdürleri bilen bir avukatla irtibata geçelim.Bize yol göstersin, bunlara nizipcom olarak dava açalım.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim