Site ve Üyeler Hakkında

osman demir(felsefefe)

Emin YAPRAK Üye
ne de felsefeci olduğunu göstermişsin?! Fakat ilahiyatçılara saldırarak. medreseye saldırarak. övündüğün ve kendini benzettiğin şahsiyetler nereden gelmişler. felsefeye eleştiri yapılmamış. orada ki ince ve nükteli söyleyişe eleştiri yapılmıştır. saldırı ancak suçluların davranışıdır. kendini övmek yine değişik bir anlayış olarak kendini göstermektedir selamlar
Emin YAPRAK Üye
hele o söze maydanoz olan karadağ yok mu? sen niye beni kenarda bırakıyorsun da. felsefecinin felsefesine olan övgülerle kendine bir değerlendirme çıkarıyorsun. zamanı olunca ve bazı insanlar sebep olunca değişik yorumlar ve davranışlar sergilenebir. yine tatlı ve değerli dokundurmandan dolayı üzülmedim ve memnun oldum. sevgilerim ve selamlarımla.
Emin YAPRAK Üye
arkadaşlar artık inşaallah sizinle görüşmek üzere bu sitededeyim. selamlar ve hürmetlerimle.
felsefefe Üye
Şu hata osmanlı medreseleri tarafından hep yapılmıştır. Felsefe insanları bunalıma götürür. Yanlış inanç sahibi yapar. Dinden çıkarır. Bu aslında koca bir yanlıştır. Filozfların nerdeyse tamamı Allaha inanır. İnanmayan birkaç filozof vardır. Ama Onlar Felsefe tarhinde küçük bir nokta bile değillerdir.
secretgarden Üye
osman dolu cevizdir. fakat boş cevizlerle hep oynamayı sevmiştir. dolu ceviz ile uğraşması dileğiyle. Emin bey bu cümlenizi biraz daha acarmısınız sizden istegim...
admin Yönetici
felsefefe;169613 wrote:Şu hata osmanlı medreseleri tarafından hep yapılmıştır. Felsefe insanları bunalıma götürür. Yanlış inanç sahibi yapar. Dinden çıkarır. Bu aslında koca bir yanlıştır. Filozfların nerdeyse tamamı Allaha inanır. İnanmayan birkaç filozof vardır. Ama Onlar Felsefe tarhinde küçük bir nokta bile değillerdir.
Osman abi ben ticaret lisesinde okuduğum için felsefe okumadım. Fakat dışardan izlediğim kadarıyla bana tabiri caizse öcü gibi geldi. Şimdi görüyorum ki sen farklı düşünüyorsun. bu konuyu uygun gördüğün bir ortamda senden dinlemek veya okumak isterim. Emin bey da aramıza hoş geldi. Sizin dostunuzsa İnşaallah bizimde dostumuz olur.
secretgarden Üye
admin abi benim felsefede okuyan arkadaslarımın cogu yarıda bırakmak zorunda kaldı okulu agır bi bölümdür yani:)
Emin YAPRAK Üye
osmanın boş mu dolu mu olduğunu ben bilirim onun felsefecileri genel olarak iyi gösterip diğerlerini dışlaması iyiliğinin kanıtıdır herhalde?!!!! medreselerin hataları onları dinden çıkarabiliyorda felsefecilerin ki ise bir nokta kadar az hata mı? ne kadar da tutarsız ve yersiz fikirler olarak gözükmektedir.
felsefefe Üye
Emin YAPRAK;169911 wrote:osmanın boş mu dolu mu olduğunu ben bilirim onun felsefecileri genel olarak iyi gösterip diğerlerini dışlaması iyiliğinin kanıtıdır herhalde?!!!! medreselerin hataları onları dinden çıkarabiliyorda felsefecilerin ki ise bir nokta kadar az hata mı? ne kadar da tutarsız ve yersiz fikirler olarak gözükmektedir.
Ben böyle bir şey demedim. İşte ben tez ve hipotez olmadan bilim olmaz dedim. Kmin dinden çıktığı kimin çıkmadığı benim konum değildir.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim