Sorunlarımız Önerilerimiz

NASIL BIR NIZIP ISTIYORUZ?

Gökhan Dokuyucu Üye
HEP NIZIP SÖYLE OLMALI DIYORUZ BÖYLE OLSUN DEYIP FARKLI ELESTIRILER GETIRIYORUZ .ÇOK GÜZEL AMA BIR ÖNERI BIR ÇÖZÜM YOLU GETIRELIM NE DERSINIZ? SIMDI SORUYORUM TÜM NIZIPLILER ADINA NASIL BIR NIZIP AMA ÇÖZÜM ÖNERILERINI LÜTFEN YAPIN ELESTIRI ILE BIRBIRIMIZI KIRARAK DEGIL. BASLIYALIM O ZAMAN
SevdaTepesi.Net Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
Nizip bence her geçen gün daha da güzelle?iyo ama sosyal yerleri eksik.Yetkililere duyurulur...
Gökhan Dokuyucu Üye
Alıntı: Nizip bence her geçen gün daha da güzelle?iyo ama sosyal yerleri eksik.Yetkililere duyurulur... EVET SOSYAL YERLER EKSİK DEDİNİZ YETKİLİLER OKUDU VE UNUTTU:) YANİ NERELER SİZNCE YAPILABİLİR BİR ÇÖZÜM ÖNERİSİ YOK BENCE STADYUM ORASI YADA İSTASYON MAH. BULUNAN ÇAMLIK YOLU OLABİLİR HEM AĞAÇLIK HEMDE ÇOK UYGUN AMA GÜVENLİKSİZ EMNİYETLE GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILIRSA VE GEREKLİ DÜZENLEMELER(IŞIKLANDIRMALAR KALDIRIMLAR) HARİKA BİR YER OLAÇAĞINDAN EMİNİM . LÜTFEN ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ DE YAZIN SAYGILAR......
mehmet tascioglu Üye
Nizip in alt yapisi asilida sedece Nizip in deyil türkiyeni alt yapiya ihtiyaci var kanaliziyasiyon elektirik kablosu telefon kablosu bunlarin yapilmasi lazim saygilar
ahmetaksoy Üye
gökhancığım,Nizip çok değişti,çalışma büyük,senin bıraktığın gibi değil.bide şimdi gör.selamlar
benbaskan Üye
ok abi daha çok eksiklikler var sadece belediye değil özel treşebbüslerin bişe yapması gerekir sadece mesire alanı ile de sosyal alan olmaz ki insan bi dışarı çıktığında ne yapacağını şimdi bilmiyo çünkü alan dar gezilip gidilecek çünkü
ahmetaksoy Üye
tabi ki,eksiklikler olacak,bitmez ki,bu dunyanın her yerinde böyle,yalnız eksiklikler asgariyeye indirilir.ama zamanla iyileşir.tüm bu sorunlar
Huzi Üye
Evet gökhan kardeş iyi bir konuya temas etmişsin.. Sorun çok ,öneri yok ... Şimdi gördüğüm o ki mevcut belediye çalışmalrı fena değil.. gayem kimseyi kırmak veya incitmek te değil.. hani hep yazmış çizmişiz ya gençlik ,gençlik ,gençlik ,gençlik... Tamam kahveye giden bir gençlik var.. sosyal ve kültürel yönden kendini aşamamış bir gençlik var... onlar için çözüm: Belediyenin vaya spor ilçe müdürlüğünün acil bir şekilde tam teşkilatlı bir spor komplexi yapması lazım.Bunun için de futbol,valeybol,basketbol,masa tenisi,internet cafe(kütüphanesi dahil)yanında çay bahçesi olan bir tesis olması lazım...Bunun yanı sıra milli eğitim sadece öğrenciler üzerinde değil de sivil gençler üzerinde de bir çalışma yapması lazım geliyor...Milli eğitim tiyatro ,koro ,folklör vs. vs. gibi çalışmalarını kahve gençliğine de yöneltebilir.. ama gel görelimki milli eğitimin idarecileri bu siteye girme zahmetinde bile bulunmuyorlar...Yani diyorum ki gençlik te bir sorun varsa milli eğitimden yetkililerle işbirliği yapılmazsa boştur.. Alt yapı sorunu var bazı mahallelerde.. bunu ben yapacak halim yok herhalde..belediyeye plan proje çıkaracak halimizde yok..herhalde vardır bir çalışmaları.. Trafik sorununa yıkılan eski fıstık hali bir nebze çare olmuş ama yeterli değil bence...Yani katlı bir otopark şart... Ciddi derecede bir otel sorunumuz var Nizipli olarak.. fakat duyduğuma göre shell petrolün sahibi bir tane 4 yıldızlı otel yapıyormuş.. Zeugmada bir sorun var.. çalışmalar çok ağır gidiyor... Şu an kış dolayısıyla durmuş sanırım...tabiki 20 işçi ile çalışma ancak bu kadar olur.. DoçentDR.Kutanmış bey e yetkililer daha fazla işçi ile çalışmasını telkinederlerse belki bu sorunda biraz aışlmış olur..mesela 100 işçi ile ...veya 150 işçi ile... Giriş çıkışların rezaleti: E.90 NİZİP giriş çıkışlarının bir an önce düzenlenmesi lazım.Ya trafik lambaları,yada üst geçidin yapılması ile hatta giriş çıkışların duble olması halinde bu sorunda hallolur düşüncesindeyim.. ama bunu ben yapacak halim de yok.. sayın vekilin karayollarını sıkıştırması lazım değilmiş Tır garajı yapıldı ama kamyonlar halen şehir içinde mevcut...emniyet göreve diyoruz.. al sana çözüm... Şehrin temizliği övülüyor.evet ana caddeler temiz eyvallah..birazda şöyle kenardan kıyıdanda geçseler olmazmı..oraları birecik belediyesimi temizliyecek.. Hastanemiz konukoğlu gibi olmuş... onada eyvallah.. ama doktorların suratı mahkeme duvarı gibi.. hastaya dövecekgibi davranıyorlar.. sayın başhekim bey lütfen göreve diyoruz .al sana çözüm. Sayın zabıta görevlileri görevlerini yapıyorlar ama (kimseye kastım yok).. biraz daha kibar olsalar olmazmı yani.. başlarındaki müdürü onlara biraz kibarlık dersi verse olmazmı.? Sayın kaymakamım, devletlim sultanım biraz halkın arasına girse olmazmı..adamı sadece televizyonda görüyoruz.. AAAAAAAAAAAAAH AAAAAAAAAAAAAH... Nizipimin güzel bürokratları; bu siteye girip bunları cevaplasalar olmazmı..yani Ahmet Aksoy abimiz bunların hepsine cevap vermek zorunda kalmasa olmazmı... selam ve dua ile hepinizi Allaha emanet ediyorum..bir kusurumuz var ise affola...
Gökhan Dokuyucu Üye
boşlukta sesimin yangıllandığını bilsemde yinre öneri ve çözümleri mi yazarım ben konularmı sadece bir kişi cevaplasın diye yazmıyorum bana laf değil içraat yapan büyüklerimiz lazım. kimseye laf vurmuyorum kimse yanlış anlamasın. ahmet aksoy gerçekten siteyi benimsemiş bir büyüğümüz ona sonsuz saygım var. diğer büyüklerimiz girip sadece okuyor ben bir şey yazdımsa mutlaka çözümlerini yazmışımdır.Hepsini kontrol edebilirsiniz.!!!!!
Huzi Üye
ben Ahmet aksoy cevaplamasın demiyorum ya şunu biraz dikkatli okuyun..kardeşim üniversite öğrencisisiniz. ama konuları şiir gibi okuyorsunuz. tekrar ediyorum Ahmet aksoy cevaplamasın demiyorum..diyorum ki; ben ortaya bir çok çözüm önerisi sundum. ve yekililer lütfen bu konuları dikkate alsınlar ve cevaplasınlar diyorum.. yani yetkililere kzıyorum tamammı...
ahmetaksoy Üye
Şimdi bakın gençler,sizin burda yazdıklarınızın çoğunu yetkillileri n bilgisi oluyor.çünkü birazını biz,birazını o kurum çalışanları iletiyor zaten,ben ise direk açıklıyorum.buna inanmanızı isterim.benim cevap vermem bir gönül işidir.mecburetim yok ki? hatta sayin admin e sözüm olduğu için burdayım.birde güzel dostluklar edindim ve bu foruma çok alıştım ben. dostlar,forum eskisi gibi değil,diye bilirim ki herkes okuyor.bu zamanla çığ gibi büyüyecek ve gelişecektir.siz yeterki bekleyin.olmaz mı? ayrıca sizin bahs etiğiniz bir çok husus ilçemizde gerçekleşti ve gerçekleşmeye devam ediyor. siz musteri olun gençler.sizlerede tabi ki hak veriyorum.sevgi ile kalın.....
Huzi Üye
Ahmet abicim senden özür diliyorum..ben valla maksadımı anlatamadım.. yoksa sen kesinlikle haklısın.. eğerki yetkililer bunları takip ediyorsa ki ben imar müdüründen başka birini görmedim.yani onlarda foruma girseler diyorum.yoksa biz adam yemiyoruzki ,dimi yani,ben diyorum ki eğer sen hepsiyele direkt görüşüyorsan yinede mesele yok diyorum..ne yapalım.............................!!!!!!!
coskun Üye
Keşke her şey dille söylendiği kadar kolay yapılsa.
admin Yönetici
Huzeyfe kardeş, yılbaşı geldi, bayram yaklaşıyor. İlçenin bi ton sorunu sırada bekliyor. Hak verirsinki bu kadar problemin içerisinde yazılan her mesajı dikkate alıpta cevap yazmak kolay değil. Kaldıki ismi belli veya takma isimlerle birçok yetkilinin girip mesajları incelediğini ben çok iyi biliyorum. Önemli olan yeni fikirlerin paylaşılabilmesi. Bu bağlamda sizlere çok görev düşüyor.
Huzi Üye
Abi tamamda yani şimdi imar müdürü giriyor,milletvekili giriyor, tamam yani kaymakam ve belediye başkanı girsin demiyoruz ama milli eğitimden bir şube müdürü,kadastrodan bir memur,özellikle hastaneden bir doktor veya bir sağlık memuru nebilim yani her kurumdan bir memur girse fenamı olur.Mesela coşkun kardeşi tebrik ediyorum belediye adına katılıyor.Yani bu çok güzel bir şey,gönül isterdiki özellikle hastane ve milli eğitimden de katılım olsaydı. SİZDE İSTEMEZMİYDİNİZ.....................?
Huzi Üye
Haaaa.......aklımdayken müftülük ten de katılım olsa çok ta güzel olurdu.
ahmetaksoy Üye
gençler siz merak etmeyin tüm kurumların haberi bizim bu forumdan var.çünkü tüm gazete sayılarımda ve bizzat ben haberdar etmişimdir.katılım ve okuyucu kitlemiz çok büyük.musterih olun.
Huzi Üye
İyiki sen varsın Ahmet abicim.
Huzi Üye
Ayrıca ahmet abi gazeten ne zaman çıkıyor ve nasıl temin edebiliriz.
Murat CANKESEN (27) Üye
Huzeyfe' Kardeşim bu gençlik İksirinin vermiş olduğu bir duyğu ve düşünce olması lazım senin fikirlerin ama Harbiden konuşulamayan doğruları yazmışsın. Ben de duyğularına ortak oluyorum. BRAVO HUZEYFE
mami Üye
aaaaaaaaaa huzeyfenin yazıları siyahhhh
sakalli0727 Üye
mami mami mamiiiiiiiiiii yav kardes o yaziyi adam 8 ay önce yazmis:=))yanii anlayacagin 8 aylik konuyu gündeme tasimissin helal sana:=))
Huzi Üye
Aman Allahım ben eskiden siyah yazıyormuşum.... Eyvaaaaah...sosyeteye rezil olduk...
admin Yönetici
Nasıl bir Nizip istiyorsunuz konusu ile ilgili bir anket yapabiliriz. Soru ve şıkları yazarmısınız?.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim