Mustafa fotoları atsana.
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Geleneksel C.tesi Çiğ Köfte Partisi 7
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
Haberim olmadı keşke bende bakabilseydim.doganesmeray;164038 wrote:abi gece çiğ köfteyi o kadar çok yedilerki kimsenin kalkıp nohut yemeye dermanı kalmadı. sağolsun adminim geceyi canlı yayınladı bir kısmını izledik.
ilk defa bir çiğ köfte gecemize katılamadım:(
bir iş dolayısıyla şehir dışındaydım ama gönlüm hep sizleydi dostlar.
bu arada fotoları göremedim eee herkes benim kadar hızlı olamaz:)
tuncay abi eline sağlık gercektende çok guzel olmustu...
Siteyle akrabam olan Abdurrahman Örskıran (Nizip27700) sayesinde yeni üye oldum. Bundan sonraki etkinlikler bende inşaallah katılacağım. Sanırım bundan böyle sık sık sitenin ziyaretçisi olacağım.
fotolar geç oldu ama canlı yayın vardı bu defaGökhan Dokuyucu;164046 wrote:ilk defa bir çiğ köfte gecemize katılamadım:( bir iş dolayısıyla şehir dışındaydım ama gönlüm hep sizleydi dostlar. bu arada fotoları göremedim eee herkes benim kadar hızlı olamaz:)
Hepinize afiyet olsun umarım bizlerde birgün bu etkinliğinize katılırız çok istiyorum ama utanıyorum bir türlü gelemiyorum İstanbulda neden bu türlü faaliyetler yapılmıyor buradada baya Nizip li var bildiğim kadrı ile sizlere sesleniyorum İstanbul daki Nizipliler
Etkinlikler bölümünde İstanbul ve Yurt dışı etkinlikleri hakkında bilgiler var.keremcem;164058 wrote:Hepinize afiyet olsun umarım bizlerde birgün bu etkinliğinize katılırız çok istiyorum ama utanıyorum bir türlü gelemiyorum İstanbulda neden bu türlü faaliyetler yapılmıyor buradada baya Nizip li var bildiğim kadrı ile sizlere sesleniyorum İstanbul daki Nizipliler
abdurrahman abi dün uyuya kaldı heralde, arkadaşlar telefonla aradılar ama ulaşamadılar. oktay Cankesen abide gelmiş onuda aradık ama ulaşamadık.FOTO AHMET;164054 wrote:Siteyle akrabam olan Abdurrahman Örskıran (Nizip27700) sayesinde yeni üye oldum. Bundan sonraki etkinlikler bende inşaallah katılacağım. Sanırım bundan böyle sık sık sitenin ziyaretçisi olacağım.
istanbulun neresinde oturuyorsunuz? benim bildiğim kadarı ile avrupa yakasında baya kişi varız. bizde uygun bir zaman ve uygun bir yerde böyle bir buluşma düzenleyebiliriz. tabi sayın büyüğümüz müslüm akpek öncülüğünde..keremcem;164058 wrote:Hepinize afiyet olsun umarım bizlerde birgün bu etkinliğinize katılırız çok istiyorum ama utanıyorum bir türlü gelemiyorum İstanbulda neden bu türlü faaliyetler yapılmıyor buradada baya Nizip li var bildiğim kadrı ile sizlere sesleniyorum İstanbul daki Nizipliler
Buluşma işini Osman (Felsefe ) organize ediyordu ama Osman sanırım ramazanın gelmesini bekliyor, Osman Ramazandan ramazana düzenliyor, konuşalımda gerçekten bir İstanbul buluşması yapalım.
Evet ya ne güzel olur bizlerde fotoları çektirir böyle atarız bende avrupa yakasındayım efendim
avrupa yakasında herkese uygun bir bölgede karar alıp yapabiliriz abi. kimin organize ettiği aslında o kadar önemli değil. önemli olan birilerinin ön ayak olması..müslüm akpek;164068 wrote:Buluşma işini Osman (Felsefe ) organize ediyordu ama Osman sanırım ramazanın gelmesini bekliyor, Osman Ramazandan ramazana düzenliyor, konuşalımda gerçekten bir İstanbul buluşması yapalım.
biraz işim vardı onun için ekleyemedim abii senide görürüz elbetGökhan Dokuyucu;164046 wrote:ilk defa bir çiğ köfte gecemize katılamadım:( bir iş dolayısıyla şehir dışındaydım ama gönlüm hep sizleydi dostlar. bu arada fotoları göremedim eee herkes benim kadar hızlı olamaz:)
yaw atarken sorrun oluşuyor biraz geç te olsa atacamm
hani sadece iki tanemi resim var şahin ?
burada yüklenirken bazı sorunlar oluyor başka sitelerden yüklüp atacam yani akşam hepsi tamam olur
Az daha büyük atadın mustafa.Küçük olmuş fotograflar.
ibrahim abi elndeki bıçkla bir ara bana saldırdı nedeni de : kendisinin o karizma görüntülerini alıyorum diye
Mustafa bence sen fotoğraf atma:)
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.