sakalli0727;162386 wrote:secretin actigi konuya yorum yapanlari okuduktan sonraki ruh hali:
iyiki bu konuyu acmisim
bak konuma kac kisi mesaj yazdi
ben olmasam bu konu acilmazdi
iyiki ben varim
Allah basimizdan beni eksik etmesin
Allah beni nazardan korusun
renkli gözlüler konuma yorum da yapmasin bana da bakmasin
benim nerem havali ayol
ne kadar mütevaziyim
ben bir harika olmaktan ziyade harikuladeyim
ben olmasam siz bir nane degilsiniz
vs vs vs
beni en cok güldüren sensin bu sitede yine karnıma agrılar girdi gülmekten düsüncelerimi mi okudun sen hepsi dogru biri hariç oda ben olmasam siz bi nane değilsiniz ora hariç hepsi dogru napıyım yani yalanmı söyleyim ehueheuehuee.. bak gece bile nöbet tutuyom cogu zaman sitede sitede uzun zamandır hiç hırsızlık oldumu olamaz neden ben varım ehuheuheee bi bakıyım diger konuma kaç kişi mesaj yazmıs gelirim tekrar ehuehheuheuee
yaf secret iyi demişsinde gece bile nobet tutuyorum demişsin tamam siteyi korumak istiyorsunda seni kim koruyacak :D:D geceçn demiyor muydun ? ben geceleri korkarim diye :) gece online oldugunu bilsem kafama çarşaf geçirip karşına çıkardım :D:D
ferhat;162420 wrote:yaf secret iyi demişsinde gece bile nobet tutuyorum demişsin tamam siteyi korumak istiyorsunda seni kim koruyacak :D:D geceçn demiyor muydun ? ben geceleri korkarim diye :) gece online oldugunu bilsem kafama çarşaf geçirip karşına çıkardım :D:D
tamam korkuyorum gecelerden ama saolsunlar gece burda baya misafir oluyo yalnız deilimki ehueheuehee
bence fatih sultan mahallesinde bir ilköğretim okulunda görev yapıyorsunuz? yanılmıyorsam ne öğretmeni oldugunuzu ve adınızıda tahmın edebılıyorum tabi ki yanılmıyorsam...
nizipli_mehmet;163112 wrote:bence fatih sultan mahallesinde bir ilköğretim okulunda görev yapıyorsunuz? yanılmıyorsam ne öğretmeni oldugunuzu ve adınızıda tahmın edebılıyorum tabi ki yanılmıyorsam...
nizipli_mehmet;163112 wrote:bence fatih sultan mahallesinde bir ilköğretim okulunda görev yapıyorsunuz? yanılmıyorsam ne öğretmeni oldugunuzu ve adınızıda tahmın edebılıyorum tabi ki yanılmıyorsam...
vallahi bende meraklandım. acaba doğru kişiyimi tahmin ediyorsun :)
secret artık deşifre oldun kendini daha fazla yorma :D
bütün okullarımı tek tek gezerdin yani???:)))))
ama ben gercekten ögrenilmek istemiyorumki amacım sadece sizlerle muhabbet etmek bi bayan olarak istemem kimsenin bilmesini beni sahsen
şaka bir yana sen en sağlıklısını yapıyrsun..
şu an yaşadığın yerde halkın büyük çoğunluğu bir birini tanır. senin başka şehirden geldiğini hiç tereddüt bile etmden anlar :) ve bu sitede bana göre herkesin bilmesi görmesi gereken çoğu kişinin öğrenecek çok şeyi oldugu bir site.
doganesmeray;163446 wrote:şaka bir yana sen en sağlıklısını yapıyrsun..
şu an yaşadığın yerde halkın büyük çoğunluğu bir birini tanır. senin başka şehirden geldiğini hiç tereddüt bile etmden anlar :) ve bu sitede bana göre herkesin bilmesi görmesi gereken çoğu kişinin öğrenecek çok şeyi oldugu bir site.
evet dogru burası tamam çok küçük biyer değil ama çok büyükte değil ve cogu kişi birbirini tanıyo o acıdan erkek olsam belki bu kadar saklama geregi duymazdım ama bayan olunca isler değişiyo o yüzdende deşifre olmamak adına böyle olması en mantıklısı anlayısın için tesekkürler:)
konuyla alakasız bişey sorucaktım ama kimse kalmamıs ben yinede soruyum benim ciddi bi böcek fobim var böcek görünce 50 metre uzaga kaçan tiplerdenim önümüzde malum yaz ve simdiden beni telas bastı internette arastırırken bö böcek gördüm biraz örümcegi andırıyo güya G.Antepte çok fazla görülürmüş adıda bögümü böğümü ne öyle bişi ilk kez netten gördüm zaten yazın ondan burdada oluyomu gercekten yani apartmanlarda:(
secretgarden;163439 wrote:ehuheuheuee valla o okulda görevli değilim sadece bu kadar deyim ister inanın ister inanmayın dogan yok ayol daha olmadım mazaallah olmamda inşallah tabi :))))))))))
eee ben söylemek ıstemıyorum emın ol hatta secret gardenden once ankaradayekn aldıgın bı uyelık daha var bence adın ve soyadının kısaltamaları ıle bence yanlıyorsam kusura bakma :p ama sanmıyorum tabı gızlı kalmak ıstedıgın için kabul etmezsın bence ama okulunu emın ol kı bılıyorum ıkı mah. arasında hatta bı mah. ınısında yokus gıbı bı yer war o kısımda okulun 500 mt falan ılersınde tazıye evı war yanılmıyorsam ;)
arzuhalci;163767 wrote:mütevazi= birbirine parelel olan
mütevazı= alçak gönüllü kaynak: Tdk sözlük
dikkat edin teğet geçmesin parelel olması iyidir. Ha ha ha ha
asla teget gecmem hatta paraleller arasındada 111 km gibi belirli bi mesafe olur yanıma yaklamıyo kimse bu acıdan siz sakın bunu kafanıza takıp üzülmeyin ehuheuhuee
bu kadar tdk sözlügü arastirmaktansa keske alman klavyelerinde i ciktigini da arastirsaydin :)
bu arada sana pek mütevaziymis diyemiycem:))
ne var yani 8 harften 7 sini dogru yazmisiz;)
1 i ni gözümüze sokuyorsun
diger 7 harfini dogru yazdigim icin hani nerde tebrik mesajin sayin arzuhalci :))
neyse ben secreti biraz daha anlatayim
secret aglar diye üzerine gitmedigimiz fazla ugrasmadigimiz biri
bayan olmasindan dolayi bu aglama özelliginin olmasi dogal
fakattttttttttttttttttt bayanlar hakkindaki acilan konuda bizle tek ba$ina erkek gibi sava$tigini gördükten sonra
secret erkek gibi kizmi$ dedim icimden
kesin BIYIKLARI da vardir:))bide böyle burma burma
yakinda sakalli2 diye nik aliirsa $a$irmayin :))
secretgarden;163774 wrote:ehuehuehuee napıım tek kaldım baska bayan yokki bana arka çıksın olsun ben tek basımada gelrim herkesin üstesinden bu arada hızlı yazamıyorum oje sürdümde ehuheuheuee
Herkezin üstesinden gelirsin ha ???? Dikkat et ama :D:D Burada kendi agzinla soyledin bocek fobim var diye :D:D
üzerine bunu saldıkmı tamamdır :D:D
Resim kaynağı
biz kendini tanit dedik
kendi günlük tutuyor burda:)))
sevgili günlük.:OJE SÜRDÜM BUGUN
sevgili günlük:böcek fobim var napacam hangi ta$a kafami vursamki :)
sevgili günlük:bugun karne dagittik
bundan sonraki günlükleri ise sakalli gözüyle okuyalim
sevgili günlük:bugun ayagim ta$a takildi yuvarlandim,ters dönmü$ tosbaga gibi geri yerden kalkamadim :))
sevgili günlük:size cevap yeti$tircem diye yemegi ocakta unuttum
sevgili günlük: off ben napacam yine yemek ocakta kaldi , amannnn kalsinnnn cevap yeti$tirmek daha iyi
sevgili günlük: ocaktaki yemek yüzünden evim yandi,size sokaktan cevap yetistiriyorum
sevgili günlük:bugun kizilay bana cadir verdi ama cok ü$üyorum
sevgili günlük :bugun kaymakam bana soba hediye etti
sevgili günlük:sobayi yaktim ne güzel isiniyorum kanim donmu$tu
sevgili günlük:size laf yetistirirken ate$i unutmu$um , soba cadirimi yakti
sevgili günlük:kizilay 2 günde bir cadir istiyorum diye bana firca atti
sevgili günlük:kaymakam bana cadiri yaktim diye tokat atti
sevgili günlük :artik benden bu kadar kalin saglicakla
:))) espri üzerine kendimi tek gecerim :))))imza sakalli
ferhat;163890 wrote:Herkezin üstesinden gelirsin ha ???? Dikkat et ama :D:D Burada kendi agzinla soyledin bocek fobim var diye :D:D
üzerine bunu saldıkmı tamamdır :D:D
öyle bi böcek burda varmı gercekten adını söyledğim böcek????
sakalli0727;163894 wrote:biz kendini tanit dedik
kendi günlük tutuyor burda:)))
sevgili günlük.:OJE SÜRDÜM BUGUN
sevgili günlük:böcek fobim var napacam hangi ta$a kafami vursamki :)
sevgili günlük:bugun karne dagittik
bundan sonraki günlükleri ise sakalli gözüyle okuyalim
sevgili günlük:bugun ayagim ta$a takildi yuvarlandim,ters dönmü$ tosbaga gibi geri yerden kalkamadim :))
sevgili günlük:size cevap yeti$tircem diye yemegi ocakta unuttum
sevgili günlük: off ben napacam yine yemek ocakta kaldi , amannnn kalsinnnn cevap yeti$tirmek daha iyi
sevgili günlük: ocaktaki yemek yüzünden evim yandi,size sokaktan cevap yetistiriyorum
sevgili günlük:bugun kizilay bana cadir verdi ama cok ü$üyorum
sevgili günlük :bugun kaymakam bana soba hediye etti
sevgili günlük:sobayi yaktim ne güzel isiniyorum kanim donmu$tu
sevgili günlük:size laf yetistirirken ate$i unutmu$um , soba cadirimi yakti
sevgili günlük:kizilay 2 günde bir cadir istiyorum diye bana firca atti
sevgili günlük:kaymakam bana cadiri yaktim diye tokat atti
sevgili günlük :artik benden bu kadar kalin saglicakla
:))) espri üzerine kendimi tek gecerim :))))imza sakalli
yine beni güldürdün Allah ta seni güldürsün:) yahu böcek fobisi derken işte ordada kendimi tanıyo oluyorum korku bazında:))