Düsünceler bana aittir , öncelikle bu havayi atayim
artik tepkimi alirim , havami alirim bilmiyorum :)
1.Cep telefonunu erkekler icat etmistir:EN COK BAYANLAR KULLANIYOR
2.Normal telefonu erkek bulmu$tur:telefon sözü" ALO " BIR BAYAN ISMIDIR(bulanin sevgilisi)
2.Arabayi erkekler icat etmi$tir:BAYANLAR HEM BINIYOR HEM DE IYI KÖTÜ SÜRÜYOR
3.Ucagi erkekler icat etmistir:BAYANLAR YOLCU OLARAK UCUYOR(Pilot olani cok az, dü$ürür diye kullandirtmiyoruz)
4.Evleri erkekler yapiyor: EN COK BAYANLAR OTURUYOR
6.Televizyonu erkekler icat etmi$tir:EN COK BAYANLAR IZLIYOR
7.Bütün elektronik cihazlari erkekler icat etmi$tir:BAYANLAR DAHA COK KULLANIYOR
8.Hemen hemen bütün dahiler erkektir: DAHi OLMAYA ÖZENEN iSE BAYANLARDIR
simdi yine erkeklerin önde oldugu tüm konulari yazmaya kalksam yer kalmaz:)
en cok yemek yapan bayanlardir:en iyi ahci erkektir:)
en cok diki$ diken bayanlardir:en iyi terzi erkektir:)
en cok spor yapan bayanlardir (zayiflamak icin):en iyi sporcu erkektir:)
en cok rejim yapan bayanlardir:en cok yiyen de bayandir:)
en cok cikolatayi seven bayanlardir:en cok $ekersiz cay icen de bayandir
en cok uzayi merak eden bayanlardir:uzaya cikan erkeklerdir:)
vs vs vs vs vs vs
ama en önemlisi
BAYANLARI EN COK ELE$TiREN ERKEKLERDiR
BAYANSIZ DA OLMAYACAGINI BiLENDiR
ERKEKLER KENDiLERiYLE CELi$EN Ki$iLERDIR:)
H.Kalkan
Almanya
Genç Muhabbet
Maço gözüyle bayanlar
son cümlede toparlamışsın yoksa başta secret olmak üzere seni topa tutarlar :D:D
YALANSA ISPATLASINLAR:))
bos konusmaya gerek yok :)))))
kadınlarımız bizleri yücelten en büyük en kutsal varlıklardır.
onlar bizim analarımız, bacılarımız, çocuklarımızın analarıdır.
dogan hadi ya:)))
bak iyiki dedin yoksa bilmiyordum :))))))))))))
dur simdi tartisma ortami yaratmalisin
bunlar tartismayi sever
birazdan dolar tasarlar
alti üstü bir secret gardenimiz var yazik tek kalmasin:)))
Kulağı çınlamıştır zaten Secret'in. Birazdan damlar :D:D Bakalim kimden başlayacak önce :D:D
ben o yazıyı secret le aramı düzeltmek aramızdaki buzları eritmek için yazdım zaten :D :D
Erkekleri büyütüp, yetiştirenlerin kadınlar olduğunu unutmayalım yani onların elindeyiz yanlış yapmayın.
Doğrusun müslüm abi. Secret gelsin bak ozaman çatırtı kıyamet nasıl kopuyor :D:Dmüslüm akpek;163244 wrote:Erkekleri büyütüp, yetiştirenlerin kadınlar olduğunu unutmayalım yani onların elindeyiz yanlış yapmayın.
noluyoooo burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kadınlar dogurur bu en büyük icattır daha büyügümü var ama erkekler bunu yapamaz ehuheuheuee
valla bravo tekrar... Hemencenik anladın kadınların doğurduğunu :D:D Ama biz erkekler de işe yarıyoruzdur elbet :Dsecretgarden;163291 wrote:noluyoooo burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kadınlar dogurur bu en büyük icattır daha büyügümü var ama erkekler bunu yapamaz ehuheuheuee
bi tek özelliğiniz var zaten..başkada bi işe yaramassınız...:)
o dogurma i$i de bizim sayilir .
bayanlar ta$iyici ta$eron:)))
yoo artık teknoloji ilerliyo tahminim daha da ilerlicek erkeklere gerek bilem kalmıyacak ehuehuehuee
boroboro baska işe yaramazmıyızz hönk
bu arada
Florence Nightingale var. bilime yardımcı olmuştur ehuehuee daha bulucam merak etmeyin
bu arada bende bişiler düsünüyorum icat etmek için ama hala hayata geciremedim az kaldı üzerinde calısıyorum yemek yapma makinasının
erkeklere gerek kalmayacaksao icatlari kim cikarcak???
sizmi ?siz ancak birbiriniz ne giymi$ ne sürmü$ nasil güzelmi
varmi böyle bir $ey ya
bir bayan bir dügüne gidince ilk baktigi bayanlar:)))
en güzel kim diye ?
biz karsi cinsimize bakiyoruz en azindan :)))
kendin den güzel varsa ona yakin ne oturur ne oynar
en güzel olanda yanina en cirkini alir oynamaya cali$ir
kendi güzelligi meydana ciksin diye
amannnn bugun yazmiycam keyfim yok
siz devam edin yüregim yok size:)
florence naytingte ERKEKLERIN ELININ ALTINDA calisan bir hemsire:)))
BU ARADA GOGGOLEDAN ARAMA:ben ilk aklima gelenleri yzadim sende yaz olmaz öyle mizikcilik
ABD’li ve İngiliz antropologların araştırmalarına göre, insanlığın ilk silahları dişi primatlar tarafından icat edildi.
ABD’nin Iowa ve İngiltere’nin Cambridge üniversiteleri tarafından yapılan araştırmaya göre, avlanmak için erkeklerle rekabette ne gücü ne de zamanı olan dişi primatlar, beyinlerini kullanmak ve avlarını yakalamak için mızrak icat etmek zorunda kaldı.
Erkeklerin bu silahlardan daha az veya hiç kullanmadığı, çünkü avlanmak için yeterince güçlü ve hızlı olduğu ortaya çıktı.
bulduklari $eye bak silah<<<herkesin nefret ettigi
googledan arastirma batiyorsun
gel kabul et i$te
Dünyada hiç bir teknoloji bu dediğini karşılamıyor... Kusura bakmassın artık. :D ki karşılayamaz da :D:Dsecretgarden;163301 wrote:yoo artık teknoloji ilerliyo tahminim daha da ilerlicek erkeklere gerek bilem kalmıyacak ehuehuehuee boroboro baska işe yaramazmıyızz hönk
ee sen nerden yaptın sanki sende googleden yapıyosun ehuheuheuesakalli0727;163307 wrote:bulduklari $eye bak silah<<<herkesin nefret ettigi googledan arastirma batiyorsun gel kabul et i$te
eee erkekler madem cok zeki herseyi icat edebiliyolar hadi bunuda etsinler ehuheuheueeferhat;163308 wrote:Dünyada hiç bir teknoloji bu dediğini karşılamıyor... Kusura bakmassın artık. :D ki karşılayamaz da :D:D
iyi yakaladım ama, icat etmeye gerek yok :D:D:D kendisi var zaten :Psecretgarden;163430 wrote:eee erkekler madem cok zeki herseyi icat edebiliyolar hadi bunuda etsinler ehuheuheuee
ben googldan bulmadim
kendim yazdim :))
cevrene bakinca görmemek mümkün degil:))
Dünyanın en iyi snipperleri( nişancı) de bayanlarmış. Herhalde silahları da çeneleridir. Evli olanlar bilir. Car car car car . En çok sevdiğim replikleri de: Ben dedikoduyu sevmem. cümlesiyle başlayan ve devamında nüfus memurlarının dahi tanımadığı kişilerin hepsinin güzelce tozunu alarak dedikodu mevzusundaki tüm maharetlerini pervasızca sergiledikleri cümlelerdir.
ehuheuhuee hep böyle bilinir sanki dedikodu bayanlara hasmıs gibi ama erkekler yapmıyomu acaba bi düsünün bakalım ehuheueheearzuhalci;163599 wrote:Dünyanın en iyi snipperleri( nişancı) de bayanlarmış. Herhalde silahları da çeneleridir. Evli olanlar bilir. Car car car car . En çok sevdiğim replikleri de: Ben dedikoduyu sevmem. cümlesiyle başlayan ve devamında nüfus memurlarının dahi tanımadığı kişilerin hepsinin güzelce tozunu alarak dedikodu mevzusundaki tüm maharetlerini pervasızca sergiledikleri cümlelerdir.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.