Unutulmayan Simalarımız

MEDYUM KETO NUN NİZİPLİ OLDUĞUNU BİLİYORMUYDUNUZ?

nizip.com Üye
Medyum KETO 1961 Yılında Gaziantep Nizip İlçesi Zergil Köyünde doğdu. Asıl Adı Hacı Bülent AYDOĞAN’’dır.Küçük yaşta annesini kaybetti.Doğuştan kekeme ve kısmı özürlü olan Hacı Bülent’’in gençlik yıllarındaki metafizik ve bazı doğaüstü hislerinin kendisinde görülmesi üzerine akrabaları ve arkadaşları tarafından ilgi odağı yapılmaya başlandı.Başta Gaziantep olmak üzere mahali olarak birçok kişinin bazı hastalıklara çözüm için aradığı isim oldu.1990 yıllarında özel Televizyonların çoğalmasıyla birlikte magazin dünyasının gelecegi ve seçim tahminleri için medyumlar büyük ilgi görmeye başladı.Kekeme olmasından dolayı Kendisini Medyum Keto olarak tanıttı ve kısa zamanda sosyetenin ve magazin dünyasının en önemli medyumu oldu.Bir Televizyon programında canlı yayında Medyum Memiş ile olan kavgası Tüm Türkiye’’de büyük yankı buldu.Özürlü ve savunmasız olan yapısı ile canlı yayında şiddete uğraması izleyiciler tarafından büyük tepki topladı.Genelde sevilen ve senpatik bir kişiligi vardır.Şöhret olması bu olaydan sonra başlar. Ülke ekonomisini yönlendiren birçok sanayii ve işadamı, siyasetçi ve sosyate kesimin bir numaralı danışma merkezi oldu.Kendisinde bulunan deprem fobisi nedeni ile Antalya’’ya yerleşen Medyum Keto yurtdışından gelen davetler üzerine başta Almanya olmak üzere uzun bir müddet Avrupa’’da da ikamet etti.Keto,bütün yaşadıkları anılarından oluşan bir kitap yazma hazırlığındadır.Gaziantep’’te çıkaracağı yeni kitabının adını ’’Artık Konuşmam Lâzım’’ olarak belirleyen Keto kitabına son şeklini vermeye çalışmaktadır.Bu kitapta kendisinden yardım isteyen sanat ve siyaset dünyasının ünlü kişilerinden isim vermeden bahsetmasi bekleniyor.
nazım Üye
zergilli olması çok ilginç. Bilirsiniz zergilliler üzerine acayip hikayeler anlatılır.
Orhan Çelik Üye
Hemde öz Nizip'li...
saldiray27 Üye
bilmez miyiz yav...:))
nizip27700 Üye
Daha önce Nizipli olduğunu bir kaç kişiden duymuş fakat inanmamıştım. Sağolsun Oktay Cankesen kardeşim anlatınca gerçekten Nizipli olduğuna inandım. Oktay kardeş bize tanıtıp duyurduğun için teşekkürler...
asi_dvrmci Üye
beyler zergilli olmak ayrıcalıktır bunu unutmayın saldıray27 kardeşim sen bence kendinle dalga geç o dalga geçenler hazm edemeyenlerdir bu gün zergilden nice okumuş alim insanlar var sen kendi köyünü söylesene bide senide görelim bunu unutma herkez zergilli olamaz.....
saldiray27 Üye
ben neden kendimle dalga geçeyim...ben sanki zergilden adam çıkmaz demişim gibi zergil den ne kadar okumuş adam çıkmış demişsin...ben tanır'lıyım...ayrıca yaptığı iş beni hiç alakadar etmez ben sadece yaptığı işle burda dalga geçiyorlar dedim...bu da yalan değil yanii...
asi_dvrmci Üye
uzun lafın kısası zergilli olmak her insana nasip olmaz zergilli olmak ayrıcalıktır..............
admin Yönetici
Değerli arkadaşlar bende akçakent'liyim öyle çokda uzak değil zergile. Burada amacımız bazı şeyleri paylaşmak, bu bazen çok üzücü anılar, bazanda tebessüm ettirici olaylar olabiliyor. Burada kimseyle dalga geçilmesi mümkün değil. Buna zaten izin vermeyiz. Zergil'li kardeşlerimizle ilgili hoş anılar anlatılıyor ve bunlara tebessüm ediliyor. Sadece onlarla ilgili değil bizim Akçakent'le ilgilide anılar anlatılıyor. Yani bunlar halk arasında konuşuluyor ve buarayada yansımış. Bu nedenle çokda üzerinde durmamak gerek.
asi_dvrmci Üye
sağ ol admin abi bizede bu yakışır zaten
Mustafa KANAL Üye
Nizipli olsa ne olur olmasa ne olur.Aman bence hiç olmasınn..
ilpizin Üye
bende size bir sır vereyim keto hakkında istanbul kücükyalıda oturur birde manevi oglu var
müslüm akpek Üye
Ben inanın bu Ketonun Zergilli olduğunu bilmiyordum çok ilginç şu an nerde ne yapar bilen varmı.
reşit kocaaslan Üye
slm arkadaşlar bende zergiliyim siz sadece zergili maceraları ile biliyor sunuz galiba veya ketosu ile ama zergili iş adamları veya zergilin verimli topraklınıda üretiminide göz önünde bulundurun lütfen

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim