Mesleki Eğitim Merkezi tahsisli yeni binasına taşındı. Eski yerine nisbeten daha iyi imkanlarla hizmet vermeye devam edecek. Herkesi Merkezimizi ziyaret etmeye ve tavsiyelerini iletmeye bekliyoruz.
Ayrıca ilgililere, Kalfalık ve Ustalık belgesi işlemleri ile ilgili merak edilenler için buradan yardımcı olabilirim.
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Mesleki Eğitim Merkezi Yeni Binasında
Çıraklık okuluna yeni yerinde başarılar diliyorum.
Eyi de Nereye Taşındı adam bunu bir yaz maz mı??????
tekel ilköğretim okulu yanı. endüstri meslek lisesi arkası
bide açılan kurslar ve tarihlerde buradan yayınlansa güzel olur
Ya Eyide Orası Benim Bildiğim Halk Eğitim Merkezi .
Sanayideki Çıraklık Eğitim Merkezi de mi oraya taşındı????
İlçmize yakışır bir bina oldu. Yeni müdüresi ve orda görev yapan Sayın kaymakamımızın eşi Berrin hanımın katkılarıylada güzel işler yapılacağı kanaatindeyim.Ayrıca kendilerinede bu vesileyle başarılar dilerim.
Mesleki Eğitim Merkezine yeni bina yapılana kadar resimde görülen bina Halk Eğitim ve Mesleki Eğitim tarafından beraber kullanılacak
Yaş sınırlaması olmadan, 133 meslek dalında çırak öğrenci kayıtları temmuz ve ağustos aylarında yapılmaktadır.
Eğitim sonunda kalfalık belgesi verilmektedir.
Dün gece belediye nikah salonunda muhteşem bir gece yaptılar,izlemeye değerdi. Özellikle gençlerden oluşan koro ve akabinde urfa türküsü okuyan genç bir kardeşimiz vardı ki; dinlemeye değerdi.
Halk Eğitimi Merkezini düzenledikleri geceden dolayı tebrik ederim.
Mesleki eğitim Merkezinde Düzenlenen sınıflar arası bilgi yarışmasını Yiyecek İçecek Hizmetleri 2. sınıf öğrencileri kazandı. Yarışmayı kazanan öğrencilere merkez müdürlüğü birer mp3 çalar hediye etti.
Mesleki Eğitim Merkezi öğretmenleri mesleki rehberlik ve yönlendirme amacıyla ilçemizdeki ilköğretim okullarının tamamını ziyaret ediyor.
21 05 2008 tarihinden itibaren merkezdeki öğretmenlerimiz nizipli esnafımızı işyerlerinde ziyaret ederek mesleki rehberlik çalışması yapacaktır.
açılan kurslarda devam mecburiyeti var mı acaba???
Açılan tüm kurslarımızda devam zorunluluğu vardır
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.