Gurbetten Duyurular Etkinlikler

Niziplilerin Kahvaltı Buluşması Muhteşem Oldu

ibrahim Üye
gerçekten çok güzel geçmişe benziyor, istanbul gibi bir şehirde niziplilerin bu şekilde bir arada olması son derece sevindirici... tabiki burada en buyuk teşekkür ve tebrik dürümcü emmimize ve cankesen ailesine...Allah birlik ve beraberlikleri bozmasın inşallah...nice kahvaltılaraaa
esera79 Üye
gerçekten muhteşem bir kahvaltı oldu.kendimizi nizipte gibi hissettik dogrusu ayrıca çok samimi ve sıcak bir ortamdı ve bir çok dostlada sohbet etme imkanı bulduk müthiş bir kalabalık vardı.(Dürümcü emmide) sn.mehmet cankesen abimizlede ilk defa tanıştık gerçekten çok alçak gönüllü ve çok misafir perver, kendisine çok teşekkür ederiz.ayrıca bizi yanlız bırakmayan kasapoglu, ramazan ,rüstem,oktay cankesen, abilerimizin hepsine çok teşekkür ederim.
gökhan-imam Üye
rıca edıyorum nolur bırılerı oraya gelenlerın sadece cok tanıdık sımaların degılde mumkunse herkesın (olabıldıgınce herkesın)ısmını yazsın lutfeenlutfeen.hatta bunu admın abımız ustlenebılır ınsaallah
admin Yönetici
gökhan-imam;131511 wrote:rıca edıyorum nolur bırılerı oraya gelenlerın sadece cok tanıdık sımaların degılde mumkunse herkesın (olabıldıgınce herkesın)ısmını yazsın lutfeenlutfeen.hatta bunu admın abımız ustlenebılır ınsaallah
Gidenler yazsın, biz yine nohut dürümüne talim ettik Nizipde :)
deniz yıldızı Üye
e afiyet şeker olsun da herkese biz nolucuk gelemedik.:))sınavlar var bu ara yoksa ciddi ciddi ben de düşünmüştüm inşallah gelecek aya nasip olursa düşünüyorum....
Ramazan Tarhan Üye
Prof.Dr.Uğur Çevikbaş'ı dinlerken önemli bazı cümlelerini not ettim."atalarımız ne güzel demiş..Söz uçar yazı kalır..ben yıllardan beri bu tip toplantılara iştirak ediyorum.ne resim çeken oldu ne de yazan..bizler bu buluşmalarımızı kayıt altına alamadık.ama görüyorum ki gönüllü gençler var.Dergi çıkarıyorlar..İnternette yayınlıyorlar.Ve kaynak oluşturuyorlar.Bu çok sevindirici bir durumdur.." gerçekten de bizim açımızdan güzel bir buluşma oldu.Önemli kareleri not ettik ve kayıt altına aldık.Bir sonraki nesil bu kuşağın neler yapabildiklerine şahid olsun diye...
M.KÜÇÜK Üye
Darısı Bursa'daki Niziplilerin başına. Hiç ümidim yokya
admin Yönetici
Abi Bursa'da İlker abimin düğünü var. Fotoğrafları ve gelişmeleri senden bekliyoruz.
Orhan Çelik Üye
Yanlış okumadıysam Zekeriya Beyaz'da gelmiş diye yazıyordu :)
cankesen Üye
dogrudur orhan kardesım senden bahsettım senınle ıyı arkadas olacagını soyledı sende duydugum kadar severmıssın zekerıya hocayı ıyı anlasırsınız ıkı arkadas olarak :)
M.KÜÇÜK Üye
Orhan Çelik;131533 wrote:Yanlış okumadıysam Zekeriya Beyaz'da gelmiş diye yazıyordu :)
Eniştemiz tama yorum. (hanımı Nizipli diye biliyorum)
sütcühössün Üye
Gerçekden güzel bir buluşmaydı.Katkıda bulunan bütün büyüklerime teşekkür ederim.Uzun zamandır görüşemediğim değerli büyüklerim Oktay abi,Ramazan abi,Rüstem abi,Felsefe ve mehmet abi ile göürşme fırsatı bulabildim.Böylesine güzel etkinlikler de bende elimden gelleni yapabilcemi sizlere belirtir...Böylesine güzel etkinliklerde aktif olarak yer almak istiyorum..Herkese iyi günler dilerim.Hoşçakalın.
esera79 Üye
ilahi ramazan abi çok güldürdün beni allahta seni güldürsün:)yanlız pozlar hep aynı yan bakışlı ah canım oglum abi hemen gülen resmini atıyorum şimdi bak buraya :)
mfulukus Üye
Orhan abi ve adminim böle resimlere bakarak karnımız doymuyo mayıstaki kahvaltıya toplayın bizi gidelim biz de.bahar geldi malum aktivite lazım.hem oradaki işinde profesyonelleşmiş kişilerle diyalog ortamımız olur fikir alış-verişi yani.gençler önünü bir nebze daha iyi görür,geleceğe yatırım biraz da:)) saygılarımla...
dervisdörtbudak Üye
Tarhan;131519 wrote:Prof.Dr.Uğur Çevikbaş'ı dinlerken önemli bazı cümlelerini not ettim."atalarımız ne güzel demiş..Söz uçar yazı kalır..ben yıllardan beri bu tip toplantılara iştirak ediyorum.ne resim çeken oldu ne de yazan..bizler bu buluşmalarımızı kayıt altına alamadık.ama görüyorum ki gönüllü gençler var.Dergi çıkarıyorlar..İnternette yayınlıyorlar.Ve kaynak oluşturuyorlar.Bu çok sevindirici bir durumdur.." gerçekten de bizim açımızdan güzel bir buluşma oldu.Önemli kareleri not ettik ve kayıt altına aldık.Bir sonraki nesil bu kuşağın neler yapabildiklerine şahid olsun diye...
Ramazan beye ve tüm misafirlere afiyet olsun. Mehmet CANKESEN ve değerli oğlu Rüstem CANKESEN'e NİZİP'Lİ hemşerilerimize önderlik yapıp aynı çatı altında topladıkları için ayrıca teşekkür ederim. Kendilerinden ALLAH RAZI OLSUN.. Ramazan bey; Sayın Uğur ÇEVİKBAŞ Beyefendiye şu Nizip'in yüksek öğretimi,fakültesi hele hele öğrenci yurdu için neler yapacakmış onu bir sorsaydınız. Kendisi NİZİP yüksek öğretimi için neler yapmış. ALLAH için artık bir el atsınlar. Okul 2 ay sonra dağın başına taşınacak, yurt yok büyük sorun, memleketin ahlakı bozulacak, öğrenci şuan kafasını sokacak bir yer bulmak için herşeyinden taviz veriyor. bilmem anlatabiliyormuyuz. DÜRÜMCÜ EMMİ, şu olayada bir el atsan hayrına....Duacıyız inşallah sizlere.
esra82 Üye
nizip dışında böyle etkinlikler yapılması çok güzel dürümcü emmi tebrikler
demirci mındık Üye
Bızde Ordaydık En Guzel Gunlerımden Bırısını Yasadım Oncelıkle Mehmet Abıme Rustem Abıye Ramazan Ve Oktay Abıye ılgı Ve Alakaları ıcın Cok Tesekkur Ederım....
M.KÜÇÜK Üye
Nohut dürümlerini amma boğuyorlar ha.
fsoyarik Üye
Çok çok teşekkürler başta dürümcü emmi olmak üzere gelenlere,yiyenlere.seyredenlere.İnanın orada olmayı çok isterdim amma inşallah bir ay zaman ayırıp gelmeyi düşünüyorum.Hele iboyu bir evlendirelim.Selamlar
Mustafa Bilici Üye
.MAHMUT KÜÇÜK;131653 wrote:Nohut dürümlerini amma boğuyorlar ha.
evet abi bende onu diycektim gerçi sonradan da ciğerler gelmiş heralde...
Subutay Üye
Abi İzmir'den bir ekip toplanıp gelsek yer bulabilir miyiz? Ya da çapımız o ortamda bulunmaya yeter mi? :) Napalım işte Allah bu İzmir'in canını almasın. Buradaki Nizipliler de İzmirli olmuş. Bu türden etkinlikler maalesef yok...:(
cankesen;131504 wrote:Slm arkadaslar gercekten muhtesem bı pazar oldu yemege gelen mısafırler ve bızler ıcın. Gelen mısafırler ıs yerıne sıgmadı yemegı yıyen mısafırlerı dıger sube agrılamaya calıstıkkı yenı gelenlere yer acılsın dıye işlh bundan sonrakı kahvaltımız umıt edıyorumkı dahada kalabalık olacak gelen tum arkadaslara tesk..ler işlh gelmıyenlerde bı sonrakı toplantımıza gelırler
BURHAN ATİK Üye
Güzel bir sabah oldu..Dürümcü Emmi'ye ve tüm çalışanlarına teşeşkkür ediyorum. Burhan ATİK Ensemble Festivals
aozoglu Üye
DEĞERLİ HEMŞERİLERİM NİZİP AKÇAKENT KÖYÜNDENİM VE HALEN GÖREV GEREĞİ YALOVADA İKAMET EDİYORUM,BU ETKİNLİĞE AİLEMLE BİRLİKTE KATILMAK İSTİYORUM AMA NE ZAMAN VE NEREDE OLDUĞU HAKKINDA BİLGİM YOK MAİL ADRESİM ahmetozoglu@hotmail.com BİLGİ VERECEK ARKADAŞLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim