Mehmet Niyazi Marufoğlu İ.Ö.O. İlköğretim Matematik Öğretmeni İbrahim KAYA konu anlatımlı Matematik sitesi kurdu.Görüntülü ve sesli olarak Matematik dersini internet sitesinden anlatım yapan öğretmenimiz okulumuzda da aynı yöntemle ders anlatımı yapmaktadır.Öğrencilerimiz derste dinlediği konuyu internet üzerinden evde tekrarını yapabiliyorlar.
http://kayamat.net
Resmi Kurum Duyuruları
öğretmenimiz Internetten Matematik Dersi Anlatiyor
ibrahim kaya öğretmenimizi tebrik ederim saygılarımla
Mehmet Niyazi Marufoğlu İlköğretim Okulu Matematik Öğretmeni ibrahim Kaya beyin çalışmasını gördüm.Gerçekten çok büyük emekler harcanarak yapılmış çok güzel bir çalışma.Evinde bilgisayarı olan öğrenci internete bağlanarak matematik dersinden istediği konuyu tekrar dinleme avantajı kazanıyor.Sağolsun hocamız evinde bilgisayarı olmayan çocuklarımızı da düşünmüş konu anlatımlarını CD'ye kopyalayarak öğrencilere veriyor evde Vcd ile konuyu görsel ve işitsel izleyebiliyor.
Konu tekrarı bakımından son derece faydalı bir uygulama, tebrik ederim.
evde tekrak bakımından çok güzel bir program öğrenci arkadaşlarda inşallah hocamızın emegini boşa çıkarmazlar mahmut kurt beyin açıklamasındada bilgisayarı olmayan ögrenci arkadaşlarda düşünülmüş gerçekten gurur verici egitim alanında.
öğretmenimizi tebrik ediyorum.konu anlatımı yanında soru anlatımı da olsa çok faydalı olur slm
çok güzel olmuş.teşekkürler....
Hocamızı tebrik ederiz.Böyle anlatımlarla matematik dersi korkulu bir rüya olmaktan çıkarılır.
İbrahim beyi tebrik ederiz...
ibrahim hocamı tebrik ederim
İlkokullar içinde varmı acaba ? Başka sitelerdende faydalı gördükleriniz olabilir. özellikle İlk 2. sınıf için arıyorum
öncelikle şahsıma dair söylediğiniz güzel cümlerden dolayı teşekkürlerimi sunarım. nizip ilçemiz herşeyin en güzeline layıktır. teknolojinin bu kadar yoğun olarak kullanıldığı günümüzde bundan geri kalma bize yakışmaz dedik ve ücretsiz sanal matematik dersanesi kurma çalışmasına girdik. hamdolsun kısa sürede çık mesafe aldık. bu çalışmalarımızın daha çok azı.inşallah zamanı geldiğinde nizipten yükselen bu sesin aslında ne kadar güçlü olduğunu siz değerli hemşerilerimizle beraber göreceğiz. Ayrıca ilk öğretim 1 - 2 - 3 - 4 kademelrinin konu anlatımlarıda zaman içerisinde yapılıp yayıına verilecektir.şuan lise 1 ve 2. sınıflarda konu anlatımlarımız başlamıştır... selam ve dua ile kalınız.
ibrahimhoca@kayamat.net
Sayın öğretmenimize çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum..
Keşke her insan, çalışan,kendi işinde 1 numara olabilse, kendi işini en iyi bir şekilde icra edebilse...
Hiçbir kaygı,hiç bir önyargısı olmadan kendini işine verebilse..
Sanırım o zaman muassır medeniyetler seviyesine çıkabiliriz. Üçüncü dünya ülkesi değilde, ülke olarak başa güreşiriz.
Sevgiler..
öğretmenimizi Canı Gönülden Kutluyoruz. Yakinen Tanıdığım Için çok Gayretli Olduğunu Biliyorum. Ben Hocamın Okulunda Müdür Yardımcısı Olarak çalışıyorum. Gerçekten Imkam Verilirse Hocamız Daha Iy Işler çıkarır. Saygılar...
ne denırkı HELAL OLSUN
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.