ben ismimden bugune kadar memnundum bugunden sonrada memnun olacagım ...
burası forum oldugu için nıck ısmımı kullandım cellık kardesım:)
Okul Arkadaşların Burada
Özyurt Lisesi Öğrencileri Burada
slm haklisin süleyman kardeş
ovunmek gıbı olmasın ama haksız oldugum durum daha olmadi:)
merbaa ben heppp burdayım zaten arkadaşlar... merak etmeyinn...:)
slm millet..bu aralar herkesin sınavları var kimse yok burada:)...inş herkesin sınavı iyi geçer herkese başarılar dilerim..ama sınavlardan sonra burada buluşuyoruz ok???..:)görüşmek üzere
bu arada çellik kardeşim aramıza hoşgeldin:)
Arkadaşlar, şu profillerinize fotoğraflarınız eklesenizde kim kimdir bizde biraz bilsek :)
resimdeki bendim ama degiştirdim simdilki kardeşim oluyor
herkese merabalar uLa oLm su ozyurtLuLar oLarak biseyler yapsak nasıl oLur hiç deiLse ERKEK oLanLarLa Maç yapaLım yawss... eger adam bulamazsak admin oynar:)) bakın bayram tatilinde yapalım isterseniz ben bir telefona bakar taaaa birecikten gelirim oynamaya olmezsek inş... grsrzz bişeyler yazın suraya da adamın asabını bozmayın:)) hadi byess
olur ıhc kardes senın istedıgın mac olsun . yenılmeye meraklısın anlasılan:))) bayram tattılınde nizipte olanlarla iyi bır mac tertıp edelım bu organızasyonu da en cok tanıdıgı olan ıhc senden baskası yapamaz:)gorusmek uzere
bende o okulun ilk ögrencilerindenim iki yıl katlanabildim allah yardımcınız olsun arkadaslar :D
slm erhan ne edin nerdesin
slm cumleten arkadaşlar
hoşbulduk yusuf
yenı gelenlere maraba ...
slm arkadaşlar ibrahim kaya
peenn zatennn hep burdayımmm yaa arkdaşlarr...:)
ben esra arkadaşlar beni hatırlarmısın bilmem çünkü ben okulun yarısında uşağa taşınmıştım ama şimdi istanbuldayım nese herkese slm
slm arkadaşlar herkes iyidir inşallah.esracım canım seni unuturmuyuz hiç.arkadaşlar da görse tanırlar mutlaka.
((esra ergenç))
merabaaa.. herkesee...
Mrb Arkadaslar Ben Tesadüfen öğrendim Böle Bi Sitenin Olduunu Bende 2007 Mezunuyum.kahramanmaras Sütçü Imamdayim,herkesi çok özledim.bütün Mezunlar Buraya Takilalim.herkesi Bekliyorum.see You.........
herkese selam olsun arkadaşlar herkese iyi tatiller umarımkı herkesın sınavları yi geçmiştir bak yene bu sınavları işe karıştırtım arkadaşlar. aleykum selam ibrahim kaya (birecikten demi ibrahim)hayat nasil gidiyo ya ibrahim hangı bölumu okuyon özel demi okuyon.....
herkese slm özyurtlu arkadaşlar...
KimsecikLer yokk herhaLde ÖZYURTTAN....?:):)
bu özyurta okuyupta kahramanmaras Sütçü Imam ünıversıtesıne gitmek zor gelmiyormu bu arkadaşlara ben anlamadim...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.