Nizipimizde yapımı süren 130 kişilik erkek öğrenci yurdu binasının kaba inşaatı Nizipli hayırseverler tarafından yapılan yardımlarla sürdürülüyor. Üniversite öğrencilerine hizmet verecek binanın önümüzdeki sezona yetiştirilmesi hedefleniyor. 460 m2 oturumlu 6 kattan oluşan binada beşer kişilk yatakhaneler, yirmişer kişilik dershaneler, modern banyo, wc ve yemekhane, kafeteryalar, dinlenme ve ders çalışma alanlarının yanında güzelde bir bahçesi bulunacak.
Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği yönetim kurulu adına görüşlerine başvurduğumuz Ali Öztürk şunları söyledi
" Fatih talebe yurtlarından 3.sü olan binamızın inşaatının 2010 sezonuna yetiştirilebilmesi için Nizipli hayırsever kardeşlerimizin alakasına ihtiyacımız var. Yaptığınız yardımlardan dolayı hepinize teşekkür ederken, yeni takvim yılınızı tebrik eder, işlerinizde başarılar dileriz."
Resmi aç
Nizip Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği
Fatih Sultan mah.
Tmo Ofisi yanı
Fatih Talebe Yurdu Nizip
0342 517 4769
İlgili: Ali Öztürk 0532 710 30 49
Talebe Yurtları
130 kişilik Üniversite Özel Erkek Ö.i Yurdu Hazır
gerçektende nizipte buyuk bır eksık gıderılıyor bunu yapanlardan allah razı olsun bır sorunda ortadan kalkmak uzere bunun için emeği gecen herkese tşk ederiz
Sürsün bakalım yurt inşaatı.Ne varsa hayırseverler de var zaten; Allah hayırseverleri ilçemizden eksik etmesin, yoksa halimiz duman,bu hayırsever insanlar da olmassa, kimse bakmaz yüzümüze.
hayırlı olsun
hayırlı olsun...
nizip e hayırlı olsun yaptıranlardan da allah razı olsun bu yurdun yeri nerede ?
ALLAH taş üstüne taş koyanlardan razı olsun
Abi bilgiler için teşekkürler. Bir sorum olacak. Acaba bu yurt yapılırken ilerideki muhtemel öğrenci artışı dikkate alınıyor mu? Yani binanın yapıldığı arazi, genişlemeye ve kapasite artırımına müsait mi?
öncelikle nizibimize hayırlı olmasını diliyorum.
ama benim bir sorum olacak bu yurt fatih talebe yurdu tarafından yaptırılıyor. yani özel birazda görüşlerini katarsak acaba öğrenciler burada kalcakmı diye bir doru geliyor aklıma sonuç itibari ile gelecek öğrencilerin hepsi bir fikirde değildir.
bunun için kredi yurtlar kurumununda bir yurdu olması gerekir diye düşünüyorum. inşaallah yanlış anlaşılmam.
çünkü ünide 5. senem onun için nizibimiz için hangisi iyi ise onu istiyorum. tabi ki bu yurta gerekli.
saygılarımla...
Tuncay Biraz Hakli Ama Inşallah Iyi Olur...
Bu konuya TUNCAY arkadaşımız yeterli cevabı vermiş. Özelden ziyade ilçemize Kredi YURTLAR ın bir bina yapması şart. Admin kardeşimiz konuyu ilk açtığı gün konu başlığını görünce çok heyecanlanmıştık. Ama maalesef buda özel yurtlardan birisiymiş.benbaskan;120971 wrote:öncelikle nizibimize hayırlı olmasını diliyorum. ama benim bir sorum olacak bu yurt fatih talebe yurdu tarafından yaptırılıyor. yani özel birazda görüşlerini katarsak acaba öğrenciler burada kalcakmı diye bir doru geliyor aklıma sonuç itibari ile gelecek öğrencilerin hepsi bir fikirde değildir. bunun için kredi yurtlar kurumununda bir yurdu olması gerekir diye düşünüyorum. inşaallah yanlış anlaşılmam. çünkü ünide 5. senem onun için nizibimiz için hangisi iyi ise onu istiyorum. tabi ki bu yurta gerekli. saygılarımla...
Sıcak bir odada kalmak için cemaate girmek şart gibi görünüyor.
tuncay abininde dediği gibi kredi yurtlar kurumu yapılsaydı daha ıyı olurdu buda iyi ama yani bunlarda ilk olarak cemaat tarafından referans edilen ögrenciler alınıyor her yerde oldugu gibi yani benim kaldığım yurtta cemaat yurdu 115 kişilik bunun 110 nu cemaat tarafından referans edilen ögrencıler yanı nizip gibi bir yerde hiç yurdu olmayan bır yere 130 kişil bir yurt yapılıyorsa bunun büyük ölçüsünü 1. sınıftan alırlar yani 2. sınıflar gene dışarıda kalabilirler gelen 1. sınıf ögrencılerıde cemaatten bagı olan kişiler öncelik saglanacaktır ve bu diğer arkadaşların işini biraz zora sokacak gibi myoda yetkili bir arkadaş varsa bilir derviş abi gibi ortalam olarak myoya her yıl gelen 1. sınıf erkek ögrencı sayısı kaç abi bilgi verebilirimisin?
Her yıl kayıt yaptıran 250 ile 300 arasında öğrenci var. Ancak kazanıpta kayıt yaptırmayanlarda oluyor. Sebep ise barınma ve okulun şimdiki binası. Ancak her şartta 200 öğrenci altına düşmüyor yıllık kayıt yaptıran sayısı.
ben suanda 23 yasindayim ve avrupada calisiyorum hedefim zengin olup memleketime gelip hayirli bir nizip sever olmak insallah bir gun bende nizipli hayir severler gibi yardim etmek istiyorum butun hayirseverlerden allah_u teala razi_olsun
Arkadaşlar yapılan bu öğrenci yurdu projesi güzel ancak belli bir kesime hitap edebilecek özelliklere sahip.Bunun yanında yetkililerimiz yardımıyla Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun yurt açmasını sağlayabilirsek daha güzel olacaktır.Takdir edilir ki herkesin aynı görüşten olması beklenemez ama devletin en önemli özelliği belli kalıplara takılmamasıdır bu nedenle bu yurdun yanında KYK yurdu da açılabilirse tercih hakkı muhataba bırakılır ve daha verimli olur.Bu sayade hem ilçemizde istihdama faydamız olur hem de öğrenciler rahat edecektir,belli bir kesim değil.Çünkü yurtların temizliğinde yemeğinde yönetiminde güvenliğinde elemanlara ihtiyaç olacaktır bu da belli bi istihdam alanı oluşturacaktır.Ayrıca kantin temizlik gibi ihaleleri olmakta yane burdan rant peşinde koşanların da desteğini bekliyoruz:))
bir eksiğimiz daha ortadan kalkmış oluyor.tam olarak yeri nerede acaba
aslında yurt öğrencilere ilk 3 ay lazım çünkü nizip te ev kiraları çok ucuz.1 aylık yurt ücreti 75 ytl bu fiyata çok ev var. ve kesinlikle ev yurttan daha iyidir
Slm Bir Arkadaşımız Kiraların Ucuz Olduğunu Söyledi Ama Piyasadaki Fiyatları Bilmiyor Galiba Diğer Illerle Karşılaştırmamalı Bence Nizip şartlarını Göz önüne Alırsak Fazla Biraz Daha Uygun Olabilir Sobalı Ve Kaloriferli Daireleride Göz önünde Bılundurmak Gerek Teşekkürler
Bu Yapılan Yurt Erkek Mi Bayan Yurdu Mu? Bayan Yurdu Olduğu Söyleniyor
Hayırlı olsun ALLAH RAZI olsun yardım edenlerden.inşallah yeni dönemehazır olur.benim bir sorum var. yeni okula gidiş gelişlere yurt bir çözüm buldumu veya yurt ta kalacak ögrenci arkadaşları yeni okula nasıl gidip gelecek
Acaba şuan bitti mi.
Öğrenciler geldiğinde kalabilecekler mi?
130 kişilik bu öğrenci yurdu hazır.
orta öğretim öğrencilerine hitap edecek.
5174769'dan bilgi alınabilir.
Bu yurt özel mi?admin;229151 wrote:130 kişilik bu öğrenci yurdu hazır. ORTAÖĞRETİM öğrencilerine hitap edecek. 5174769'dan bilgi alınabilir.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.