Tarım ve Sanayi Konuları

HEY FISTIK YERİM SENİ

Kemal Cengiz Üye
Ya da: FISTIK GİBİ MAAŞALLAH...
saadet Üye
EVET MURAT DAYICIM KATILIYORUM SANA SEN BU İŞLERDEN HİÇ BAHSETMIYORDUN BİZE NEYSE EVE GELİNCE KONUŞURUZ ÇOK GÜZEL BİR FİKİR TEBRİK EDERİM murat çiloğlına burdan birşey söylemek isiyorum dayı suratıga yanmak ne demek cevap verirmisin
telefoncu fevzi Üye
slm kemal abi.fikrine ve sloganına saygım var ama benim verdiğim sologan yabana atılacak bir sologan değil benim düşüncem daha çok reyting yapacağımdan eminim .lakin bu konu açılalı baya oldu ve herhangi bir girişimde bulunulmadı .sölemek istediğim öle bir reklam yapılsında sloganı ne olursa olsun yeterki fısıtığımızı tanıtıp iç ve dış piyasada daha çok yeri olsun saygılarımla BİZLER KARADENİZLİLER KADARDA MI YOKUZ :)
yekser Üye
telefoncu fevzi;65306 wrote:arkadaşlar öncelikle bu konuyu okuyan herkese saygılarımı sunarım. konu başlığı sakın size yanlış çağırışımlarda bulunmasın. ben şu konuya değinmek istiyorum antep fıstığının değeri ve önemi. biliyorsunuz ki bu bölgemizin bel kemiği fıstıktır.karadenizin ise fındık.yalnız benim dikkatimi çeken ve beni hep rahatsız eden bir konu var. reklam.evet reklam .hergün televizyonlarda karşınıza çıkıyordur aga nigi naga nigi diye bir reklam.helal olsun adamlara adamlar resmen ürününü tanıtmak ve değerini kazandırmak için herşeyi yapıyorlar ve değerde kazanıyor.dikkatimi çeken şu. bizim bu fıstığın fındıktan daha çok değerli ve kıymetli olduğunu herkes bilir ama baktığımızda en çok rağbet gören fındıktır.düşünüyorum şimdi ben.neden bizde böle reklamlar yok neden böyle iç açıcı bir girişim yok.reklam deyip geçmeyelim arkadaşlar bunun önemini hepimiz biliyoruz.ama maalesef böle bir reklam bizde yok.benim anlatmak istediğim şu. neden birgün reklamlarda aga nigi naga nigi nin yerine HEY FISTIK YERİM SENİ (yanlış anlaşılmasın lütfen bizim gerçek fıstıktan bahsediyorum) diye bir reklam bomba gibi düşmesin televizyonlara.bellimi olur .haydi hayırlısı:)
Değerli kardeşim ..bu konuda size aynen katılıyorum .Ama Fıstığın ucuz ve ilgisiz olmasının nedeni bence sadece reklam değil özellikle fıstık ticaretiyle uğraşan insanlar (Büyük tüccarlar)Fıstığı piyasadan ucuza kapmak için böyle bir şey istemezler.Zira zaten onlar ucuza mal edip gerçek fiyatından satıyor.Sorun fıstık üretici birliğini kurup pazarlamada .Güneydoğu birlik dersen.O da arpalık olmaktan başka hiç bir işe yaramıyor.
ŞENÇİÇEK Üye
Güzel Bir Fikir Neden Olmasin Uygulamak Gerek

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim