25 - 30 Ekim tarihleri arasında Ankara İzci Evi'nde yapılan Cumhuriyet İzci Kampı'nda yapılan teftiş sonucunda İzci Lideri Mustafa KARABACAK yönetiminde hazırlanan Nizip Maruf Marufoğlu Anadolu Lisesi Alparslan İzci Ocağı Türkiye ikincisi olmuştur. 23 İzci grubunun gösterisini sergilediği provalarda "ŞAHİNBEY" adlı oyunla veda gecesinde gösterime hak kazanan ve gösterisini yapan Nizip Maruf Marufoğlu Anadolu Lisesi Alparslan İzci Ocağı Türkiye ikincisi olmuştur.
Mustafa KARABACAK (Tarih Öğretmeni) -- İzci Lideri
Hakan ÇELİK --İzci
Halil BALCI -- İzci
İdris DEMİR --İzci
Ünzile BİRİCİK -İzci
Songül ÖZ --İzci
Emine GÜNDOĞDU--İzci
Resmi aç
Resmi Kurum Duyuruları
Izcilerimiz Türkiye Ikincisi
izci kardeşlerimizi tebrik ederim
Genç kardeşlerimi ve eğitmenlerini tebrik ediyorum.
emeği qecen herkesi tebrik eder basarılarının devamını dilerim
tebriklerr arkadaşlar.....
başarılarının devamını dilerim
mustafa karabacak var orda hocam nizip coma üye olsanıza konuşuruz burdan nasılsınız ya ne zamandır görüşemiyoruz
süper olmus gibi emeginize saglık arkadaslar..
allah
nıce basarılarını devamını getırır teprıkler alınlarında opuyorum hepsının marmarısden can??gureccı neco ya da burdan slm lar
izcilerimizi tebrik ediyorum
tebrikler. gençlerimiz böyle faaliyetlere yönelmelidir. sürekli ders çalışmak gençleri hayattan uzaklaştırıyor.böyle çalışmalar başarı ve mutluluğu beraberinde getirir. emeği geçenleri tebrik ederim.
Emeği esirgemeyen çok değerli öğretmenimiz MUSTAFA KARABACAK ve öğrenci kardeşlerimizi kutlar başarılarının devamını dilerim.
Mustafa Karabacak'a Da Zaten Bu Yakişirdi... Süper Olmuş Hocamm Ama Alacağiniz Olsunn Neden Bizim Dönemimizdeyken Bu Etkinliği Yapmadinizz? Ama Tebriklerrr!!!! Eski öğrenciniz Cumhuriyet Lisesinden 11/a Sosyal Ayşegüll Sizi çokk Seviyoruzzz Unutulmazz Bir Kişiliksinizz(öğretmen Oluşunuzdan Ziyade)
ayşegül ben saadet beni tanıdınmı sen 11 deyken ben 10, sınıftaydım bir iki kere görüşmüştük seninle şu anda nerdesin niziptemisin
genç kardeşlerimi tebrik eder başarılarının devamını dilerim
mustafa karabacak'a da bu yakısır zaten basarılarının devamını dilerim hocam.----erzurum(fatih karabacak)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.