Karımı 1998 in sonbaharında kaybettim... Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik.
Karim, her evlilik yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler, "Bunlar bizim hayatımızın gölgeleri" derdi.. Öldüğünde, yedi tane resmimiz vardı.
97'in bir gecesinde onu aldattım. Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık kalacağımı söylerdim. Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım.
Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece: "Biliyorum" dedi.
İzmir'e kar yağdığı gün, yani bir ay önce, evdeydim. Fotoğraflarımıza bakıyordum yine... Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim. - A. - R. - K. - A. - S. - I. - N. Gerisi için yılları yetmemişti.
Ama sanırım "Arkasına bak" yazmaya filan niyetlenmişti. Hemen çerçevelerin arkasına baktım. Hiçbir şey yoktu. Sonra bir şey dürttü beni, hepsini teker teker söktüm.
İnanabiliyor musunuz, her birinin arkasından bir mektup çıktı! Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı.
1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı. Ve içinden su sözler çıktı:
"14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı/ Söylemene gerek yok, biliyorum..."
2002'deyiz. Onu kaybedeli 4, aldatalı 5 yıl oluyor. İçim acıyor simdi. Çünkü kadınlar biliyor, hissediyor...
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir.
Genç Muhabbet
HAYAL bacım ÖZÜR DİLERİMMMMM
Sevgilisini Aldatanlar Icin Ibretlik Bir Hikaye
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
Unutmayin Erkekler Siz Ne Kadarda Saklamak Istesenizde Bayanlar Bunu Hisseder...... Bizden Birsey Kacmaz Yani :d
vallahi öyle kadınların hisleri çok kuvvetli,benim de 6. hissim çok kuvvetli bilemiycem artık :9
erkeklerde his daha kuvvetli.ne 6, sı ne 7, si:D:D:D
Eminim Oyledir Sen Oyle Saniyorsun Bence Kadinlarinkini Gecemezsiniz :)
çok güzel bi paylaşım teşekkürler...hayalcim ama bu konu açılmışmıydı neeeee ;) kızma sölediğime aklıma geliyoooo sankiiii :)
Aman Fevzi Bi Sen Eksiktin Moralimi Bozmayan :( Saol Yani
hayır hayırrrr yanlış anlama sakınnnn kusura bakma sanki bi kız ark daha açmıştıı galibaaaa öle hatırlıyommm çünkiiiii
SORRY yaaaaaaa özür dilerimmmm :)
kadınlar sadece çok basit(aldatıcı) hareketlerden şüphelenirken,erkekler kadının ses tonundan bile çözerler işi.daha köklü düşünürüz.öyle basit kıskançlıklarla değil.
paylasım icin teşekkürlerrr
KELLE kardeşşşş dahaaa ne biçim kıskançlık çeşitlleri var hahoooooooooo
kadın milletimiiii AMA BAZILARI İÇİNNN ;)
Banane Kirildim Kustum :(:(
ama şunu unutmamak lazım insan fazla önemsemediği,sevmediğini fazla kıskanmaz.yani sevgi olan ilişkide kıskançlık kaçınılmazdır,olmazsa olmazdır.tabii bunaltmadığı sürece iyidir de....
Bencde Kiskanclik Her Zaman Olmali
ama herzaman olunca kabak tadı verebilir.erkekler bunalmaya gelemez.boğuluyo sanar kendini.arasıra bence:d:D
Sevgili Hayal açmış olduğun konu her ne kadar güzel ve hoş isede; benim açmış olduğum (Güzel Bir Yorum Mutlaka Okuyun) konusunda bu hikaye vardı zaten zahmet edip okusaydın,fazladan ve gereksiz konu açıp yer işgal etmeye değmezdi.Gerçekten kayda değer yorumlar var işte linki okunmaya değeceğinden eminim.
https://nizip.com/forum/konu/8583?page=1
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.