Nizipden Duyurular Etkinlikler

Sandiktaki Sir 1 Haziranda G.Antep Anfi Tiyatroda

leylacan Üye
huzeyfe kardeş bu sessizlik? yoksa oyunu beğenmedin mi?yoksa yine mi sözünü tutamadın.eğer tutmadıysan seni deli kadir e havale ediyorum.
Huzi Üye
Kaçırırmıyım... Tabiki seyrettim nihayet.... Arkadaşları candan kutluyorum....Seyrettiğim en güzel tiyatrolar arasındaydı...Ekibi uzun uzun alkışladım,ellerim patlayacaktı... Top sakallı abimiz harikaydı,deli kadir abime diyecek yoktu...Ama deli kadir abimi yaşlı biri olarak düşünüyordum...Baya gençmiş.... Uzun lafın kısası; Hayatta kahkaha atarak güldüğüm pek nadirdir,ama dün gece doyasıya güldüm... Teşekkürler bağbozumu,teşekkürler,deli kadir abim... Bize böyle bir gece yaşattığınız için... Müsait bir zamanda sizlerle tanışmak isterdim... SANDIKTAN GERÇEKTEN ALTIN ÇIKTI...O ALTINI GÖREN GÖZ YOKSA AYRI MESELE....AMA BEN ALTINLARI GÖRDÜM HEMDE ÇİL ÇİL ALTIN ÇIKTI...
leylacan Üye
oyunun mesajını gayet güzel gördüğün için tebrikler huzeyfe kardeş.tabii eleştirilerin de varsa gücendirmeden dile getirmelisin.selam.
mahmut Üye
Sizin bu tür eleştirilerinizi anlayamıyorum daha doğrusu siz eleştiriden anlamıyorsunuz bir kaç kişi hariç nedense bilgisayar nedir bilmeyen adam gelmiş internette yazı yazarsa ne olmasını beklerseniz yazdıklarıda hep laf ben bir türlü icraat göremedim burda laf değil icraat geçerlidir.Daha dünkü çocuklar gelmiş burda kendilerini usta eleştirici gibi savunuyorlar ve öneri yapacakları yerde kötülküyorlar bence bunlar Nizipli değil nzipte oturup Nizipe hakaret eden kişilerdir.Bizim Nizip halkıda bir de cok kıskançtır.birisi bir şey yapsın en az 100 kişi aynı şeyi yapmasa kafayı yer işte bu yüzden dir ki Nizip in hep yerinde sayması bunlardandır.Eğer tiyatroyu beğenmiyorsanız gelin kendiniz çevirinde görelim boyunuzun ölçüsünü... Devamı daha cok da anlamayana anlatmaya gerek duymuyorum fazla Mahmut ÖZDEMİR.
Huzi Üye
eleştiri yaptığını zannedenlere bir çift sözüm var : Ortaya bir kaç tiyatro gurubu çıkmış,ve bunlar başka il ve ilçelerde ilçemizi temsil etmeye gittiler ve bazılarıda gidecek.... Bu arkadaşlara ukalaca sözler sarf etmek yerine ,destek vermemiz lazım değilmi....? Ne bu kıskançlık,ne bu hiddet ne bu saçmalıklar....Aylardır bu yazıları okuyup-okuyup gülüyorum.... ....Ve buradan öfkeyle haykırıyorum ; Nizip''''liler bu kafayla bir yere varamaz... Tiyatrocu olan tüm arkadaşlara ve tüm guruplara sesleniyom; Kardeşim faaliyetleriniz dışındabir şey yazmayın,şunlara laf yetiştireyim derken,zaman-zaman onlara benziyorsunuz... Son olarak şunu belirteyim; TÜM GURUPLAR İLERİ MARŞŞŞŞŞŞŞŞ.... SİZ İŞİNİZE BAKIN....GÜN GELECEK VE NİZİP HAKETTİĞİ YERE ŞÜPHESİZ GELECEKTİR...VE ÇAĞDAŞ İNSANLARIN YAŞADIĞI KENT OLACAKTIR... EN AZINDAN HUZEYFE BUNA İNANIYOR,SİZDE İNANIN.....
Ahmet karadag Üye
Dostlar, Oartada MEDENİ CESARRET var ise EMEK var ise BU YOLA GÖNÜL KOYMAK var ise ancak Teşekkür etmek gerekir. DESTEK OLAMADIĞIMIZ BİR KONUDA YAPILAN ÇALIŞMAYA BARİ KÖSTEK OLMAYALIM... Selamlar Saygılar

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim