Sorunlarımız Önerilerimiz

Trafik Işıkları Neden Faaliyetde Degil Başka Yerlerede Neden Koymuyorlar

serserikuzey Üye
aslında bu ilçe bizimse tabiki bizim ama trafiğe acık olan her köşede trafik ışıkları olmalı lütfen buna bi çare bulsunlar saygılar sevgiler ali kemal ezer gaziantep/nizip:D:D
intention Üye
Nizip artık gelişimini hızlandırmış ciddi bir büyüme gösteren ilçelerden birisidir. Nizip te ciddi bir trafik sorunu olduğunun artık tüm nizipliler tarafından bilindiği aşikardır. Nizip e biraz dikkatlice bacacak olursanız, ilk etapta trafik sorununun önüne geçilemeyecek derecede ciddi buyutlara ulaştığını görmemek mümkün değildir. Trafik ışıkları konulmuş, çalışmıyor. Nizip e giriş, çıkış ve merkezinde yer alan kavşakları var ama güvenli geçiş vermiyor. Ayrıca hiç dikkat ettiniz mi? üst geçit hiç yok. düzensiz bir şekilde imarlar ne tarafa gitti belli olmayan, şu an ki gitti yönde alt yapısının olmadığı ve ileride alt yapı probleminin ciddi maliyetler getireceği bilinmiyor galiba. yeni yerleşim yerlerine doğru gidildiğinde de bakınız asla bir trafik işareti yada ışığı olmadıdığı gibi uyarıcı işaretler yok. Gelişen büyüyen bu güzel şirin Nizip in en önemli konusu olan trafik, ulaşım ve trafik işaretlerini faaliyete geçirmek için kaç kaza, kaç can gitmesi gerekiyor acaba. tüm niziplilerin bu konudaki duyarlılıklarını ve artık harekete geçmelerini diliyorum.
Mustafa KANAL Üye
Evet canım kardeşim, trafik ışıkları maalesef Nizip caddelerinin vazgeçilmez birer aksesuarıdır.Darısıda aksesuar olmayan diğer caddelere. Şaka bir yanada kardeşim, bu konu Nizip Com'da gündeme çok geldi fakat, millet aksesuarları çok sevdiği için, bir türlü aksesuar olmaktan çıkamadı bu trafik ışıkları.Öylede kalacak sanırım. Not:Lütfen ama lütfen böyle önemsiz konular açıp Nizip Com'un gündemini daha da fazla meşgul etmeyelim. İşte diğer trafik ışıkları ile ilgili konuların linkleri kardeşim bilginize http://www.nizip.com/showthread.php?t=10289&highlight=trafik+%FD%FE%FDklar%FD http://www.nizip.com/showthread.php?t=5516&highlight=trafik+%FD%FE%FDklar%FD
Ali Avci Üye
Ölenler niziplimimiş
Mustafa Bilici Üye
Havalar Bozuldu Lütfen Dikkatli Olalim... ölenlere Allah Rahmet Etsin...
HakanSahin Üye
sabah antebe gitcektim. sanayinin ordan geri döndüm. sis ten görüş mesafesi nerdeyse sıfır.
esera79 Üye
allah rahmet eylesin hepsine,trafik kazası ölümleri beni çok ürkütüyor,insanların çogu tanınmayacak hale geliyor.allah yakınlarında sabır versin.
yalnız kurt Üye
ALLAH rahmet etsin
admin Yönetici
Her kurban bayramı öncesi büyük kazalar olur Nizip'de .... Allah esirgesin.. Ölenlere rahmet eylesin...
jitem Üye
öncelikle ölenlere rahmet kalanlara baş saglıgı diliyorum ben bu nizip gaziantep yolu üzerinde bulunan nizip sanayi sitesinden başlayıpta altınbaşların fabrikasının oraya kadar olan bölümüner kadar olan yol cok tehlikeli, ve düzensiz aslfalt yapılmasına rahmen cok bozuk bir yola sahip bu ara birde hacı babanın önü asfalt olmuş yola kadar ordan sonrası cagıl taşlarla dolu orasının neden yapmamışlar bir anlam veremiyorum birde anayoldan sanayiye girecek yolda tam bir faciya yaşanıyor insanlarımızdada hatavar yol güzargahı dururken kestirmeden girmeye calışıyorlar ve karşıdan gelen arac cok suratli ola biliyor ondan sonrada faciya kacınılmaz oluyor belediyemizve nzip ilçe emniyet müdürlügümüzün orada yani sanayi cevresinde bir düzenleme yaparsa ortaklaşa cok güzel olur ya oaraya okadar agac agaclandırma yapıldı güzel şeyler ama yol düzenlemeside olsa cok güzel olacak şimdi zaman kış hava şartları elverişsiz yagışlı zamanlarda kayma falan oluyor dikkatsizlik cok oluyor biraz araba kullanırken sürat yapmamaya gayret göstermek gerek
umitbozoglu Üye
allah rahmet eylesin
SUCU HASAN 27 Üye
ben hasan özdemir . Benim trafik ışıkları neden çalışmıyor hakkında bir çalışma yapılmasını talep ediyorum ışıklarımızın çalışmasını istiyorum birecik te çalışıyor bizim şehrimiz de neden çalışmıyor bu konuda ilgi ve çalışma istiyorum şehrimiz büyüdü il olacak derece de şehrin tam ortası okul cumhurriyet ilkögretim okulu var orada çocuklar çıkışlarda bir veya iki polis arkadaşımız görev yapıyor ışıklarımız çalışsa bu polis arkadaşlar başka yerde çalışacak
ahmet karayilan Üye
allah rahmet eylesin kalanlara sabir versin
umitbozoglu Üye
artık nizip antep arası yolun çift şerit gidiş-geliş ve ayrılmış olması lazım.devletin yaptığı araştırmalara göre kazalar böyle yollarda yüzde 90 azalıyormuş.eee bunu bile bile yapmaması bence ölümlere davetiye çıkarıyor
wanted_akin Üye
Beni rahatsız eden konulardan bir tanesine bu nizip'imizde hiç trafik lambaları yoktur varsada 3-4 tane oda çalışmıyor mesela osmanlı parkının köşesine koysalar akşam üstü kargaşalık yaşanmaz.Herkes hakkıyla gider gelir.Trafik lambaları olmayıncada ilk kim hızlı davranırsa o geçiyor ve bu yüzden üzücü kazalar meydana geliyor lütfen arkadaşlar sizlerinde destegini bekliyorum herşeye çözüm buluyorlar bunada bulsunlar...
igo_ibrahim Üye
bencede o lambalar işlemeye başlatılmalı vede gerekli yerlere de yeni lambalar konmalı .....
mehmet karakaş Üye
Bi ara vardı havuzun çevresinde geri kaldırdılar.
wanted_akin Üye
Lütfen yetkililer bunları dikkate alsın.çok önemli konular bunlar
SUCU HASAN 27 Üye
ben bu konuda bir yazı yazmıştım ama dikkate alınmadı ya bizden küçük birecik te trafik ışıkları yanıyor ve orada trafik kurallarına uyuyorlar bizde yani yeşil nizibimiz de NEDEN TRAFİK IŞIKLARIMIZ YANMIYOR lütfen sayın yetkili arkadaşlar buna kesinlik le bir çözüm LÜTFENNNNNNNNNNNNNNN
hayri murat bakırcı Üye
Arkadaşlar bende bu konuda bir konu açmak istemiştim fakat konu açılmadı benim bu konu üzerine görüşüm toplumumuzun dayanışmasını gösteriyor aslında gerek var bizim nasıl bir toplum olduğujmuzu dayanışmamızın olduğu gösteriyor.Hatay'da bir tane bile trafik ışığı yok bu toplumun dayhanışmasını gösteriyor ama en iyisini yetkililerimiz bilir
ultra-mehmet Üye
bir kaza olması lazım bir kişini ölmesi mi lazım o lambaların faliyete geçirmek için onların oraya konmasının amaçını yalnız trafik sıkısıklıgını gidermek degil hala bunu anlamayıp yakmıyorlar lambaları.........
mechullll Üye
Haklısınız Arkadaslar Katılıyorum Aynen Hatta Bi Söylentiye Göre Nizipli Sürücüler Baska Bi Sehire Gidince ısıklarda Cok Zorluk Cekiyolarmıs Alısmamıslar Yaa Ondandırr......
KEFRİKLİ Üye
Evet Bencede Bir An önce Ana Harterlerde Trafik ışıkları Bir An önce Faliyete Geçmelidir Bu Yüzden Bir çok Kaza Meydana Gelmektedir Bunun önüne Geçilmelidir
boroboro Üye
bence osmanlı parkının tedaş ın oldugu taraftan girişi takılacak cukur falan kazılıyordu.sınyalızasyon arabası vardı orda..hayırlısı bakalım ne olacak..
Nrt Üye
Resim kaynağı
Nizip İlçesi zaman geçtikçe gelişiyor ve büyüyor bu büyüme ile birlikte bazı sorunlar ve sıkıntılarda ortaya çıkmaya başlıyor. Onlardan biri ise trafik sorunu. Nizipte yaşanan trafik sorununu çözebilmek için başta Nizip Kaymakamlığı bununla birlikte Nizip Belediyesi ve Nizip Emniyet Müdürlüğü yaşanan trafik sorununu çözebilmek için çeşitli tedbirler alıyor. İlçenin çeşitli yerlerine yapılan trafik sinyalizasyon lambaları trafik yüküne bir nebze fayda sağlayacak gibi görünüyor. Yetkililer ise vatandaşların trafik kazalarının meydana gelmemesi için mutlaka trafik ışıklarına uyulması gerektiğini belirtiyorlar. İlçede yapılan trafik sinyalizasyon lambaları ile ilgili çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ediyor. Devamı İçin Tıklayınız...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim