Rabbim bahtını açık eyleye sayın hocamın, bu yaz izninde sıklıkla teşrik-i mesaide bulunmuştuk kendisiyle, sohbetleri de en az ezan okuması kadar insanı mesd eder tarzda.
Ayrıca kendileri ile görüşme fırsatı bulduğum diğer camilerimizin imamları da çok saygıdeğer şahsiyetlerdir, Rabbim cümlesinden razı olsun. MSK.
Basından Nizip Haber
Yaklaşık 150 Camide Onun Sesi Yankılanıyor
Rabbim sizlerden de binlerce defa razı olsun üstadım.biz de sizlerle beraber olmaktan sizleri tanımaktan büyük keyif aldık.mevlam sizi herdaim korusun.
Hasan Yazar hocaefendiyi Tebrik ederim.
Aman efendim Mevlam razı olsun.yolunda gayret edenleri mükafatsız bırakmasın inşallah.
amin hocam, ne güzel dualar ediyorsunuz.
Tabi efendim mübarek günleri yaşıyoruz bu günlerde dostların birbirlerine yaptıkları dualar makbuldur.
hasan hocam o güzel sesinizi çektim vede youtube' a attım birazdan yeni bir başlık altında konu açarım inşallah...
mustafa kardeş allah razı olsun bizi ihya ettin fakat ses yankılı geliyo hocamız sabah mükabekesine gelince odada okurum demiş eger hocam bizleri kırmaz da okursa o güzel sesini daha net duyarız inşallah rabbim hep sizden razı olsun
Evet haklısınız efendim.ifade buyurduğunuz gibi ses sonderece yankılı olmuş ve anlaşılmıyor..mustafa beyi en kısa zamanda merkeze bekliyorum.esera79;96787 wrote:mustafa kardeş allah razı olsun bizi ihya ettin fakat ses yankılı geliyo hocamız sabah mükabekesine gelince odada okurum demiş eger hocam bizleri kırmaz da okursa o güzel sesini daha net duyarız inşallah rabbim hep sizden razı olsun
iltifatınıza teşekkür ederim mustafa kardeşim.bizler de sizlerle beraber olmanın,nizipte yaşamanın ayrıcalığını yaşıyoruz.rabbim birlik beraberliğimizi bozmasın.mustafagez;96320 wrote:hasan hocam herşeyıyle bir numara sesiyle sohbetiyle hocamı daima nizipte görmek isteriz
Hasan hocamın mübarek sesini zevkle dinliyoruz.hocamın nefesine bereket.
SüphanAllah. Kuran'i Kerim Okuyunca İnsanı,buralardan başkalara Götürüyor, Rabbim sesine Ve Kendisi Korusun...
Est.O sizin güzel düşünceleriniz ve güzel bakış açınız.Rabbim razı olsun.bizler siz değerli kardeşlerimizle ve cemaatimizle iftihar ediyor,gurur duyuyoruz.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.