Şanlı tarihimiz, soylu geçmişimiz, her karışı şehit kanlarıyla yoğrulu topraklarımız var. Gaziantep gibi gazi bir ilimiz, şehit anaları analarımız var.
Sözün özü şu, şehitlerimizi anmak, hatırlatmak, önlerinden geçenlere rahmet okutturmak için, ilçemizin en işlek yerine bir şehitler anıtı dikilmesini arzu ediyoruz. Ulaşabileceğimiz en eski şehitlerimizin isimlerini tespit edip bu anıtın üzerine yazalım.
Sayın yetkililerimizin bu konuya sıcak bakacağını ümit ediyorum.
Değerli üye hemşerilerimden ricam uygun anıt fotoğraflarını ve dikilmesini uygun görecekleri belirtmeleridir.
Sizce bu anıt nereye dikilmeli ?
Sorunlarımız Önerilerimiz
Şehitlerimize Anıt Dikelim
ÖneriAbi bu zamanda böyle bi konuyu gündeme getirdiğin için tşkler...bence herkesin görebileceği bi yer hükümet konağının karşısındaki havuzun oraya...biliyorum belki orası zor ama havuzun orası tekrardan düzenlenebilir...
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
Selam aleyküm...
Bence sebze hali meydanı olmalı çünkü orası bildiğim kadarıyla nizip in en eski yerleşim yerlerinden biri.güzel bir tadilattan sonra harika bir şehitlik olabilir. SAYGLAR...
Adliye kavşağı
Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi aç
Sebze hali meydanı
Osmanlı parkı girişi örnek 1
Osmanlı parkı kapısı örnek 2
Osmanlı parkı örnek 3
osmanlı parkı 2 çok güzel olur
Orhan abi süpersin valla...bence en güzeli sebze hali olmuş ilk bakışta ben hükümet konağı demişti ama sebze halinin orası daha güzel olmuş...eline sağlık...
orhani abi süpersin ama hepsini yapalaım nizip in farklı farklı yerlerine
Sayın Admin ile beraber Garnizon komutanımızı bu gün gidip ziyaret ettik. Bu güne kadar nerede bir Nizip'li şehit olmuşsa onların isim listesini ve haklarındaki detaylı bilgileri bizlere verecek. Anıt konusunda da bizlere öncülük edeceğine söz verdi. Buradanda sayın komutunamıza şükranlarımızı sunarım. Sanırım kendileri bizim için çok büyük bir kazanç olacaklardır. Bununda müjdesini buradan veriyorum.
Orhan Abi Böyle Anitlarin Nizipte Dikilmesi Hem Nizip Için Hemde Gençler Için Güzel Olur Hiç Degilse Bu Vatan Ugruna Canlarini Veda Etmiş Atalarini Ve Hemşerilerini Anmiş Olurlar
Böylece Bi Mevzede Olsa şehitlerimizi Anmiş Oluruz Inşallah En Kisa Zamanda çalişmalara Başlarsiniz
benimde en çok hoşuma sebze hali gitti, hakikaten orası daha bi muhteşem durmuş
ikinci alternatif ise osmanlı parkı 2
ilk aklıma gelen osmanlı parkı olmuştu bence osmanlı parkı 2 daha hoş olur diye düşünüyorum...
Adliye kavşağındaki anıt, daha alımlı ve ağır başlı durmuş. Yer konusunda şaun fikrim yok
sebze hali meydanıçok güzel olmuş anıtta tam uymuş. Allah razı olsun.
Osmanlı parkında ki anıtlar güzel ama Osmanlı parkının kendi güzelliği yeter. Nizip imizde o kadar boş alan varken osmanlı parkına o güzel anıtı sıkıştırmak bence hoş olmaz.
Sebze hali meydanı çok güzel duruyor.
Yeni YapıLacak OsmanLı Parkına yapılması daha güzel olur. yeri Çokta ÖnemLi değil bence...
şimdiki şehitliğin karşısı olan boş arazi daha mantıklı olur bence
görünür bir yerde olması önmeli değil düşünym. yeni yerleşim alanlarında bir yerde olsun.
Süper bişey olurdu valla.....Ama sesime kulak verin gelin şunu Fırat mahallesine yapın,pişman olmazsınız...
adliyenin karşısı en iyi yer bence
Resim 2 deki Dumlupınarla özdeşleşen Bayrak şekli Park önüne olursa daha uygun olur...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.