Genç Muhabbet

Bizim Milletimizden İnciler...:)

esera79 Üye
Bir gün ?irketin genel müdürü ?irketi içinde dola?maya çıkm??t?r. Tam ürün müdürünün ofisinin önünden geçerken onu sekreteriyle sarma? dola? bulur. H???mla ofise dalar: "Biz sana bu kadar paray? bunun için mi veriyoruz?" Ürün müdürü istifini bozmaz: "Hay?r, ben bunu bedavaya yap?yorum!"
esera79 Üye
Temel psikologa giderek: -"Doktor bey, yard?m?n?za gereksinimim var. Gece olup yata??ma yatt???mda yata??n alt?nda birinin oldu?unu dü?ünüyorum. Yata??n alt?na yat?nca da bu kez üstte biri var gibi geliyor. Alt, üst, alt, üst.... Delirmek üzereyim." -"Sizi bir y?lda iyile?tiririm, yaln?zca kendinizi benim ellerime b?rak?n yeter. Bana haftada üç gün gelin, sizi korkuların?zdan kurtaray?m." Açıklamas?n? yapt? doktor. -"Bunun için ne kadar ödemem gerekiyor?" -"Seans ba??na 25.000.000 TL" Bu yan?t üzerine Temel bu sorunla ya?ayabilece?ini dü?ündü ve doktorun yan?ndan ayr?ld?. Aradan birkaç ay geçtikten sonra yolda Temel'e rastlayan doktor, neden kendisine bir daha gelmedi?ini sorunca: -"Seans ba?? 25.000.000 TL.'mi verecektim? Ben o i?i 10.000.000 TL'na. hallettim" dedi -"Nas?l?"diye sordu doktor. -"Marangoz geldi ve yata??n ayakların? kesti."
esera79 Üye
Jim ile Mary ak?l hastanesinde iki hastad?r. Bir gün hastanenin yüzme havuzunun etraf?nda dola??rken Jim aniden suya atlay?p en dibe batar. Bunu gören Mary hemen ard?ndan atlar ve dibe kadar yüzüp Jim'i kurtar?r. Tabii Mary'nin bu kahramanca davran??? hastanede olay olur. Bunu duyan ba?hekim de Mary'nin art?k iyile?ti?ini dü?ünüp, hastaneden derhal taburcu edilmesi emrini verir. ??lemler yap?l?r, belgeler çıkart?l?r, Ba?hekim ayni gün Mary'nin yan?na gider: -Mary, sana bir iyi bir de kötü haberim var. ?yi haberim, yapt???n kahramanca davran??tan ötürü anlad?k ki akli dengen tamamen yerinde ve böylece hastanemizden taburcu oluyorsun. Kötü habere gelince, kurtard???n hasta, Jim, intihar etmi?. Az önce odas?n?n banyosunda kendisini asm?? bulundu. Mary gayet sakin yan?t verir: -O intihar falan etmedi ki.Ben onu ast?m kurusun diye.
esera79 Üye
Adam?n biri,papa?an almak ister.Gitti?i dükkandaki papa?anlar? s?rayla inceler.1.kafeste rengarenk,p?r?l p?r?l tüyleri olan papa?an? be?enir.Etiketinde 5.000 dolar yaz?l?d?r.Dükkan sahibine sorar.'Bu ku? niye bu kadar pahal??Dükkan sahibi'bu papa?an tam 7 dil biliyor,onun için.Adam ba?ka bir kafeste bembeyaz ?ahane bir ku? daha görür.Hem de 10.000 dolarl?k.Yine sorar.Me?er bu ku? anayasay? ezbere okurmu?da ondan.Adam bir bakar en kö?ede ki kafeste ,tüyleri dökülmü? ve kararm?? ya?l?ca bir ku? var.Ama o da ne tam 50.000 dolar.Peki der bu peri?an haldeki ku?un nesi var.Dükkan sahibi'Vallahi birader,bu ku?un nesi var biz de bilmiyoruz.Ama öteki papa?anlar sabahlar? buna günayd?n üstat diyorlar.
esera79 Üye
Ak?l hastanesinde bir gün bir hasta bak?c?y? yan?na ça??r?r. "Bana çabuk 5 ?i?e kola getir" der. Hasta bak?c? buna k?zar ve hastaya be? tokat atar ve "al i?te kolaların?" der. Aradan zaman geçtikten sonra yine ayn? hasta, bak?c?y? yine ça??r?r. Bu sefer hasta bak?c?y? tokatlar."Bak?c? ne oluyor?" der. Hasta cevap verir. "?i?eleri getirdim abi".
esera79 Üye
?ki deli hastaneden kaçmaya karar verirler gece olunca plan? yap?p kaçarlar ve ertesi gün hastaneye tekrar dönerler arkada?lar? sorar neden kaçt?n?zda tekrar geldiniz? Deliler cevap verir bugün provas?n? yapt?k yarın kaçaca??z derler...:))
esera79 Üye
Ak?l hastanesinden iki deliyi sal?vereceklermi?. Doktorlar kendi aralarında "?unlara son bir test yapal?m da görelim ak?llar? ba?larına gelmi? mi" demi?ler. Bunun üzerine iki deliyi bir masa bas?na ça??rm??lar. Masan?n üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canl? hamamböce?i dökmü?ler ve "Buyrun beyler, yiyiniz." demi?ler.Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere sald?rm??, ötekisi araya girmi?, "Önce kaçanlar? yiyelim, öbürleri nas?l olsa duruyor
esera79 Üye
Temel bir gün kahveye girmi?.Üstü ba?? y?rt?km??. Ne oldu diye sormuslar. Temel: "Kaynanam? gomduk."diye cevap vermi?. Kahvedekiler: "?yi de bu halin ne?" Temel: "Biraz direndi de."
Subutay Üye
Bir gözgördüm mavi, Bulutlara binmi?. Bir göz gördüm ye?il, Denizin derinliklerine sinmi?. Bir göz gördüm mooor, Üstüne bir yumruk inmi?!!!
esera79 Üye
ASKER TEMEL Temel askerden yeni gelmi? köyün kahvesinde otururken yan?na arkada?? dursun gelir,muhabbet muhabbeti açm?? derken dursun; ULA TEMEL HA PU TEN?ZALT? NE OLA K??demi?, temel;HAA OM?,O PATAY TEN?ZUN T?B?NE,BAKAYK? P?R TÜ?MAN CEM?S?,AÇAY KAPAKLAR?,EDEY ATA?,HEÇ TA? ÜSTÜNDE TA? BIRAKMAY??.der.dursun; ULA TEMEL PEKEY HA PU TEN?ZALT?,KAPAKLAR? AÇ?NCA ?Ç?NE SU KAÇMAYM??der. temel;LA SEN H?Ç TEN?ZE C?RD?NM?? dursun:HEE.temel;H?Ç OSSURMAD?NM?? dursun;OSSURDUUM; temel:EEE SU KAÇAYM??......:))
admin Yönetici
Güzel :) uzun zamand?r foruma f?kra yaz?lm?yordu.
noyfel Üye
MERHABA BEN TRBZONDAN AHMET S?Z?N CANLI YAYININIZ ÇALI?MIYORMU ?U N?Z?P ÇAR?ISINI GÖSTEREN KAMERAYI ÇALI?TIRAMIYORUM
noyfel Üye
MERHABA BEN TRBZONDAN AHMET S?Z?N CANLI YAYININIZ ÇALI?MIYORMU ?U N?Z?P ÇAR?ISINI GÖSTEREN KAMERAYI ÇALI?TIRAMIYORUM
Subutay Üye
Ben bunun de?i?ik versiyonların? da duymu?tum.Ho? bir f?kra tesekkür ederim.
asigenc44 Üye
b?rgün gel?rde unuturmu? ?nsan en sevd??? hatiralari b?le bar? sen... bar? sen... her gece saat 12 y? vurdu?u zaman ben? unutma.... sçs maralimmmm dön ne olur
Gökhan Dokuyucu Üye
hal?ne ?ükret dursun, çok feci bir trafik kazas? geçirir... koma halinde hastaneye kald?r?rlar. tedavi olurken kendine gelir. yata??nda bakar ki bir kolu yok... hepten morali bozulur, asabile?ir. bir taraftan da hastaneyi birbirine katar: -ben tek kolla nas?l ya?ar?m ?imdi! diye ba??r?p ça??r?r. kendini hastanenin penceresinden at?p intihar edece?ini söyler. doktorlar ba??na toplan?r, bakarlar dursun ciddi, ba?larlar nasihata: -bak evlad?m, insan tek kolla da ya?ayabilir, ölmedi?ine ?ükretsene. sonra beterin beteri var. geçen y?l temel de kaza geçirdi. onun iki kolunu birden kesmek zorunda kalm??t?k... ama o senin gibi ba??r?p, hastaneyi birbirine katmad?. ?imdi de gül gibi ya?ay?p gidiyor. ?nanmazsan git de bak. dursun, bir an sakinle?ir, gider yukar? mahallede temel'i bulur. bir de bakar ki, temel'in hakikaten iki kolu kesik ama, temel bahçede k?v?r k?v?r oynuyor, hem de nas?l oynuyor... bizim dursun'un kafas? kar???r ve hayretle temel'e yakla??r: -ula temel, eyi ki seni gördüm, yoksa hayatum gideyidi. ula bizim bi kolumuz kesildi diye intihar edece?idum. ama senin, iki koli kesik vaziyette, hem de bi dansöz gibi oynamana kar?? teselli oldum... ?u dünyan?n haline bak, benum tek kolum kesildi diye intihar edecek kadar beyinsuzum, sense iki koli yok göbek ataysun... derken, bizim temel patlar: -ula sen manyak misun, ne göbek atmasi. s?rt?m fena halde ka?uniyi... patlayrum
Gökhan Dokuyucu Üye
say bizim küçük temel, okuldan bir türlü mezun olam?yor. en sonunda ö?retmen: -o?lum seni imtihan edece?im. bilirsen seni mezun edece?im. temel sevinir, sözlüye kalkar... hoca: -söyle bakay?m temel, ?ngiltere'yle fransa kaç kez sava?t?lar? küçük temel: -alti defa sava?tiler ö?retmenum. hoca: -aferin sana temel, tebrik ederum, der. küçük temel, mezun oldum sevinciyle hocaya bakarken, hoca: -peki say bakal?m, demez mi? küçük temel: -bir... ?ki... üç... dört... be?... alti. . .
Gökhan Dokuyucu Üye
ba?ka ç?mse yok m?? temel, bir gün tarlas?ndan eve dönmektedir. karadeniz bölgesinin sarp arazisindeki patikada ilerlerken, birden aya?? kayar ve yüzlerce metre derinlikteki uçuruma yuvarlan?r. can havliyle, uçurumdaki bir a?ac?n dal?na tutunur. a?a??ya bakar, metrelerce derinlikte ve dibinde de sivri kayalar. belki duyan olur da kurtarmaya gelir diye avaz? çıkt??? kadar ba??r?r: -çimse yok miiii! bir kaç kere daha ba??r?r. sonunda, ta yukar?lardan, gökten bir ses duyar: -ey kulum temel! dü?üp ölsen ne var ki? seni cennetime koyar?m. e?er emirlerimi yapt?ysan, yasaklar?mdan kaç?nd?ysan, kul hakk? yemediysen hiç korkma! temel ?öyle bi dü?ünür, emirlerden hemen hiçbirini yapmam??, yasakların neredeyse tamam?n? yapm??, kul hakk? desen sadece fadime'nin hakk?n? ödeyemez. ba??n? kald?r?p, tekrar ba??r?r: -ba?ka çimse yok miiii! . .
Gökhan Dokuyucu Üye
fad?me'den e-posta... ?ubat ay?n?n so?uk günlerinde, ikisi de amerika'n?n de?i?ik bölgelerinde, ayr? ayr? i? gezilerinde olan dursun'la kar?s?, florida'da bulu?up yaz s?cakların?n ya?and??? bu bölgede, bir kaç gün geçirmeye karar verirler. e?i, dursun'dan önce gider florida'ya ve ertesi gün için dursun'a da yer ay?rtt?ktan sonra, ona bir e-posta gönderir. fakat mesaj, adreste bir harfi yanl?? yazd??? için, dursun yerine, bir gün önce kar?s? ölen temel'e gider. ya?? da epeyce ilerlemi? bulunan temel, bilgisayar ekran?nda mesaj? okuyunca, korkunç bir ç??l?k atar ve dü?üp bay?l?r. zaten çok üzgün olan temel'in bu ç??l??? üzerine ev halk? odaya dolar ve herkes yerde yatan temel'e yard?m için ko?u?turmaya ba?lar. temel, bir süre sonra kendine gelir ve niçin ç??l?k att???n? soranlara, bilgisayar ekran?n? gösterir: "sevgili kocac???m, bugün, buraya ula??r ula?maz, önce yarın senin geli?inle ilgili tüm i?lemleri tamamlad?m, sonra da bana ayr?lan yerime yerle?tim. buras? gerçekten de dedikleri gibi çok s?cak... seni dört gözle bekliyorum..." (karın) . .
Gökhan Dokuyucu Üye
geç?m çares? siyasiler bo? yere kavga ederse ekonomi de vatanda?a kal?r... temel, dursun ve ?dris’in paras?zl?klar? canlarına tak eder. bir taraftan i?sizlik bir taraftan gelece?i kapkara bir siyaset... ekonomi ve enflasyonu b?rakan siyasiler devaml? kavga ederler... bunlar da oturur gelece?imizi, yani ekonomi, i?sizlik nas?l çözülür onu tart???rlar. ?dris söz al?r: - u?aklar ben en h?zl? kalkunmanun yolini buldum... bi uçak filosu yolliyalum. new york’i bombaliyalum... sora da amerika bize atom atar. teslim oluruk. sora da japonya gibi çikaruk ortaya aha zengin oldun... dursun at?l?r: - ula daha kolayi varken öyle niye edeyruk... en iyisi amerika’ya sava? ilan edelum be?inci filo oriya çıkarma yapar... sava?? kaybederuk... ard?ndan almanya gibi ortaya çikaruk aha zenginsun. sonunda temel at?l?r, kafas?n? ka??r ve: - ula u?aklar ya sava?i biz kazanursak, oni hiç hesap etmedunuz... . .
Gökhan Dokuyucu Üye
fad?me fem?n?st olursa dünya feministler kongresinde konu?mac?lar görü? belirtmektedir. amerikal? bir han?m ?öyle der: -ben iyi bir ?irketin genel müdürüyüm. art?k al??veri? yapmaktan b?kt?m. kocama "bundan sonra al??veri?leri sen yap" dedim. bakt?m, birinci gün oral? olmad?, ikinci gün oral? olmad?, üçüncü gün yapt?... alman konu?mac?: -ben iyi bir ?irkette üst düzey yöneticiyim. bir gün kocama "ben art?k bula??kla ilgilenmekten b?kt?m, biraz da sen y?ka" dedim. birinci gün yapmad?, ikinci gün yapmad?, bakt?m üçüncü gün yapm??... fadime kürsüye çıkm??: -ben kendimi bildim bileli temizlikçiyim. geçen gün temel'e "ben art?k çama??r y?kamaktan mahvoldum, biraz da sen y?ka" dedim. birinci gün göremedim, ikinci gün göremedim, üçüncü gün gözüm yava? yava? görmeye ba?lad?...
Gökhan Dokuyucu Üye
baklava alay? en maharetli baklava ustaların?n saray’da bulundu?una ku?ku yok. saray’da baklavan?n önemi, konaklardaki gibi sadece zenginlik ve ince zevk alâmeti say?lmas?ndan de?il, ayn? zamanda devlet törelerine girmi? olmas?ndand?. 17. yüzy?l?n sonlarında veya 18. yüzy?l?n ba?larında ortaya çıkm?? olan baklava alay? gelene?i, bunun en belirgin örne?idir. ramazan ay?n?n ortas?nda, padi?ah?n askere iltifat? olarak, saray’dan yeniçeri oca??’na baklava giderdi. her on askere bir sini baklava hazırlan?r ve saray mutfa?? önünde dizilirdi. silahtar a?a, bir numaral? yeniçeri olan padi?ah ad?na ilk siniyi teslim ald?ktan sonra, di?er sinilerin her birini iki?er asker nizamî olarak yüklenirdi. her bölü?ün âmirleri önde, baklava sinilerini ta??yanlar arkada, aç?lan kap?lardan d??ar? çıkarak k??lalara do?ru yürüyü?e geçerlerdi. ?stanbul halk?, baklava alay?n? seyretmek için sokaklara dökülür, padi?aha ve askere sevgi gösterilerinde bulunurdu. baklavay? osmanl? saltanat?n?n bir sembolü haline getiren bu gelenek, yeniçeri oca?? ile birlikte tarihe kar??t?. en son baklava alay?, yeniçeri oca??’n?n kald?r?lmas?ndan iki ay önce yap?lm??t?.. osmanl? ?mparatorlu?u’nda bir devlet törenine ad?n? vermi? olan baklavan?n, kökeni hangi etnik toplulu?un geleneksel mutfak kültüründe olursa olsun, osmanl? kültürüne ait say?lmas?, bir hakk?n teslimi olur..
fsoyarik Üye
temel bir gün e?ege binerek orman?n yolunu tutmu?.bir müddet gidince bir ay? yolunu keserek durun lan bakay?m demi?.temele in lan e?ekten deyince temel korkuyla hemen e?ekten inivermi?.ay? temele; -ulan temel ben hem seni, hemde e?e?ini dövece?im demi?.ancak önce e?e?i sonra seni dövece?im diyerek,önce bir güzel e?e?i sonrada temeli döverek,ikisinide geldikleri yola geri göndermi?.temel giderken can? zaten s?kk?n akl?na ay?n?n laf? tak?lm?? yahu ay? amca niye ilk önce e?e?i sonra beni dövece?ini söyledi gidip bu hususu ay?ya soraca??m diyerek,tekrar ormana yönelmi?.bakm?? ay? bir a?ac?n gölgesinde dinleniyor.ay? amca diye seslenince; ay? homurdanarak, -ne var lan temel diye sormu?. temelde -ay? amca demin sen bizi dövdün,eline sa?l?k iyi ettinde.yaln?z önce e?e?i sonra seni dövece?im dedin.öylede yap?p önce e?e?i sonra beni dövdün bunun sebebi ne? diye sorunca ay? cevap vermi? bunu bilmeyecek ne var; -önce seni dövseydim e?ek uyan?r kaçard? demi?. laz karde?ler k?zmaz in?aallah
fsoyarik Üye
temel bir gün e?ege binerek orman?n yolunu tutmu?.bir müddet gidince bir ay? yolunu keserek durun lan bakay?m demi?.temele in lan e?ekten deyince temel korkuyla hemen e?ekten inivermi?.ay? temele; -ulan temel ben hem seni, hemde e?e?ini dövece?im demi?.ancak önce e?e?i sonra seni dövece?im diyerek,önce bir güzel e?e?i sonrada temeli döverek,ikisinide geldikleri yola geri göndermi?.temel giderken can? zaten s?kk?n akl?na ay?n?n laf? tak?lm?? yahu ay? amca niye ilk önce e?e?i sonra beni dövece?ini söyledi gidip bu hususu ay?ya soraca??m diyerek,tekrar ormana yönelmi?.bakm?? ay? bir a?ac?n gölgesinde dinleniyor.ay? amca diye seslenince; ay? homurdanarak, -ne var lan temel diye sormu?. temelde -ay? amca demin sen bizi dövdün,eline sa?l?k iyi ettinde.yaln?z önce e?e?i sonra seni dövece?im dedin.öylede yap?p önce e?e?i sonra beni dövdün bunun sebebi ne? diye sorunca ay? cevap vermi? bunu bilmeyecek ne var; -önce seni dövseydim e?ek uyan?r kaçard? demi?. laz karde?ler k?zmaz in?aallah
fsoyarik Üye
dursun bir gün önüne iki üç kilo ye?il erik koymu?,bir taraftanda erigi yemeye devam ederken tam o s?rada temel oradan geçer, birde ne görsün dursunun önünde bir y???n erik ?a??rmi? bir vaziyetteursuna seslenir. ula u?a??m dursun, ha bu erikleri fazla yeme deyince. dursun, -ula temel yersem ne olir demi?. bunun üzerine temel, -ula u?a??m eri?i fazla yersen di?in kama??r demi?.bu cevap üzerine dursun; -ula u?a??m olsun ben kama??r?da yerim demi?

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim