Genç Muhabbet

Bizim Milletimizden İnciler...:)

mehmet ali küçük Üye
VAZIYYETUL MADARA:TARIHI FARK ULEMA I REZILI RUSVA.SPOR YAZARI MUHAFAZZARRI KAL?A:KALECI VELEDI RUZIGAR.KANAT OYUNCUSU CIHADU VALLAHIL AZIM:MAC KAVGASI MUFREZE I KRAMPONIL BOMBA:GOLCULER HEZIMETUL YA RABBI SUKUR:SEREFLI MAGLUBIET SUT UL MINARE :HAVADAN ATILAN TOP ASAKIRI MILLLIYEI DEVLETI OSMANIYYE:TURK MILLI TAKIMI HAKIMIYYETUL KURRE:TOP HAKIMIYYETI VAZIYYETUL VELVELE:KARAMBOL ANI MUHENDISI KURREI HUMAYUN.TEKNIK DIREKTOR GAFLETU DALALETIYYE:KENDI KALESINE ATILAN GOL KRAMPONUL KABILIYYEI MASAALLAH.KALITELI FUTBOLCU SERDARU KUVA UL KURRE:TAKIM KAPTANI ZAMANE I YEKUNU KURRE I CIHAD.TOPUN OYUNDA KALDIGI AN ZAMANE I FUZULIYYE:BOSA GECEN ZAMAN TRIBUNUSL SARIH:ACIK TRIBUN CIHADUL KUVA I MILLIYE.MILLI MAC AKIBETUL CIHAD YA SEYDI:UZATMA DAKIKALARI SEYHUL DIVANU KURRE IHUMAYUN:FUTBOL FEDERASYONU BASKANI FERMANI KEHRIBAR.:SARI KART FERMANI AHMER:.KIRMIZI KART TEZAHURU CUMLE I CEMAAT:TOPLU TEZAHURAT SUKUNU MAHSER:YENEN GOLDEN SONRAKI SESSIZLIK SUR ÜL DÜTTÜRÜ:HAKEM DUDUGU SANCAKTAR,I HATTUL SAHA:YAN HAKEM IBLISIL VEVESE:BASIN DARBE I MABAD:TEKNIK DIREKTORUN KOVULMASI TARRUZIL HASBUNALLAH:OFSAYT DARBE I MÜSTEHCEN:FAUL ALLLAAAAH:.ATILAN GOL TAARRUZU ALEYKUM SELAM:KONTRA ATAK REISI IMAMI CEMAATIYYE:AMIGO CEZAI SERIYYE AMAN YA RABBI:PENALTI LA HAVLE VELA KUVVETEN.YENEN GOL CENAZE I MEVTA I KURRE:ÖLU TOP insanlar ikiye ayrilir.NIZIPLILER VE DIGERLERI
Subutay Üye
Ilki benden olsun: Vaktin birinde Niziplinin biriyle seytan iyi ahbablarmis.Gene bir gün beraberler ve bir yere gidiyorlar. Seytanin aklina hemen bir seytanlik gelmis ve "Yav barakli bu yol böyle bitmeyecek.Sen de yoruldun ben de.En iyisi biz birbirimizin sirtina binelim ve birer türkü söyleyelim.Türküsü biten yere insin öbürü onun sirtina binsin demis." Nizipli kabul etmis.Neyse seytan baslamis,ben seytanim ben böyleyim ben söyleyim.. demisve bitirmis.Sira bu sefer Nizipli''de imis.Tabi bizimki uyanik.Tuturmus bir barak havasi:"Lo Babey! Lo Babey! Lo Babey!". Bir iki bakmis bitecek gibi degil,dayanamamis ve sormus:"yahu ne zaman bitecek bu?!!".Nizipli gülmüs:"Too!! sen daha nettin daha binin birde Le Aneysi var!! demis ve gülmüs.. Nizipli_kurt
LoRD Üye
Bir gün Temel kahvede oturuyormus. Sonra aniden içeriye bir Japon girmis. Japon:"Var mi benle dövüsecek delikanli?" Temel:"Ben varum",demis. Konusmadan sonra, kahveden disari çikmislar. Temel içeri girince yüzü gözü kanlar içerisinde. Kahvedekiler sasirmis, Japon''a "Sen Temel''i nasil dövdünı" diye hep bir agizdan sormaya baslamislar. Japon:"Kolay oldu onu Sumi Takura hocanin teknigiyle bu hale getirdim" demis. Bu Japon yine kahveye gelmis "Var mi benimle dövüsecek delikanli?" demis. Kahve milletinden ses yok. Oradan Temel firlamis "Ben varum" demis. Temel''in yine agzi burnu bir tarafta kafasi gözü bir tarafta dagilmis vaziyette içeri girmis. Japon bu sefer de "Onu Manasi Yokoma hocanin teknigiyle bu hale getirdim!"demis. Bu böyle 5-6 gün devam etmis. Bu bodur Japon yine gelmis "Var mi benle dövüsecek?" demis. Temel bu sefer çok kizgin! Disari çikmislar. Aradan yarim saat geçiyor. Japon kendini içeri zorla atmis. Her tarafinda ezikler çürükler. Temel''e kahve heyeti soruyor "Nasil dövdün bu Japon''u?"diye. Temel ise "Bunu bizim TOYOTA''NIN TAKOZUYLA DÖVDÜM" demis. :D:D:D
Resim kaynağı
Esaret daglarinda gül olmaktansa, hürriyet daglarinda diken olmayi tercih ederdim
pala Üye
Adamin biri çok kuvvetli öksürüyormus, doktora gitmis derdini anlatmis. Doktor da adama yanlislikla öksürük ilaci yerine müshil ilaci vermis ve demis ki: -Bir hafta boyunca yemeklerden sonra iç ve yanima gel. Adam bir hafta sonra gelince doktor: -Öksürügün nasil oldu? deyince; Adam da: -Cesaret edipte öksüremiyorum ki!
pala Üye
01-Kardan adama tekme atma veya bozmaya çalisma hastaligi, 02-Yeni atilmis bir betona basma ve isim yazma hastaligi, 03-Gazete ve dergilerdeki resimlere sakal, biyik ve g özlük yapma hastaligi, 04-En iyi arabayi ben kullaniyorum zannetme hastaligi, 05-Kar topunun içine buz koyma hastaligi, 06-Cep telefonu kullaniminin yasak oldugu ortamlarda ille de görüsme yapma hastaligi, 07-Belediyenin duraklara koydugu saatlerin yelkovan ve akrebini sökme hastaligi, 08-Kumsalda Deve güresi yapma hastaligi, 09-Sahin marka arabayi, Dogan görünümlü yapma hastaligi, 10-Agaçlara ve parktaki banklara kalp ve isim bas harfi kazima hastaligi, 11-Derslerini çalisip sinifini geçenleri inek sanma hastaligi, 12-Meslegimizdeki unvanimizi Ingilizce olarak söyleme hastaligi, 13-Tiki olan insanlarin tikleri ile ugrasma hastaligi, 14-Iskambil kagitlarindan kule yapan birinin kulesini bozmaya çalisma hastaligi, 15-Cep telefonu ile bagira bagira konusma hastaligi, 16-Reklam için duvarlara veya panolara yapistirilan afisleri yirtma hastaligi, 17-Tuvalet duvarlarini defter sanma hastaligi, 18-Otobüs duraklarina "Atesli sevisirim beni ara" yazma hastaligi, 19-Trafikte bizi geçen bir Arabayi mutlaka yakalayip onu geçmeyi ilke sayma hastaligi, 20-Sinyal verir vermez serit degistirip, kazaya sebebiyet verdigimizde sinyal verdik görmüyon mu deme hastaligi, 21-Ara yollardan ana yola çikacak araca yol vermeme hastaligi, 22-Ünlü birini gördügümüzde ona el sallama hastaligi, 23-Ünlü birini gördügümüzde onunla fotograf çektirip çok samimiyiz havasi verme hastaligi, 24-Yasamadigimiz bir seyi yasamis gibi anlatip ona kendimizi inandirma hastaligi, 25-Otobüs duraga yanastiginda ille de ön kapidan inmeye çalisma hastaligi, 26-Otobüs koltuklarini yirtma ve üzerlerine acayip acayip yazilar yazma hastaligi, 27-Minibüs soförüyseniz begenmeseniz bile mutlaka kral FM dinleme hastaligi, 28-Trafikte kirmizi isikta dururken, yesil isik yanar yanmaz kornaya basma hastaligi, 29-Trafikte kirmizi isikta dururken burun karistirma hastaligi, 30-Kimsenin herhangi bir konu hakkinda bilgisi olmadigini anladigimiz anda o konu hakkinda atip tutma hastaligi, 31-Elektrik,su,dogalgaz,vergi,trafik cezasi vb.. faturalari son gününde ödeme hastaligi, 32-Kar yagdiginda eve bolca ekmek alma hastaligi, 33-Grup halinde bir meydana konan güvercinlerin üzerine kosup onlari kaçirmaya çalisma hastaligi, 34-Evli olanlarin bekarlara sakin ha evlenme demesi hastaligi, 35-Ayni filme giden insanlarin filmden çiktiktan sonra filmi birbirlerine anlatmalari hastaligi, 36-18 yasina geldigi gün bara gitme hastaligi, 37-Eline silah geçen birinin hemen o silahla saka yapma ihtiyaci duymasi hastaligi, 38-Arabayla yolda giderken tanidik birini görünce arabayi sakadan onun üzerine dogru sürme hastaligi, 39-Takim elbise giyince elini cebe sokma hastaligi, 40-Tuttugu takim galip gelince havaya silah sikma hastaligi,
esera79 Üye
CUMA NAMAZINDA GÜLMESINLER DIYE!
ibrahimher Üye
Amerikalilar yeni bir uçak gelistirmisler. Ve bu uçagi denemek icin Arabistan''a götürürler. Bir arap pilotunu uçaga bindirirler ve uçak havalanir. Arap pilotu uçagi kullanirken 4 motordan biri patlar. Göstergelerde "Don''t panic.This is American technology" yazisi görülür. Pilot rahatlar. Daha sonra bir motor daha patlar ve göstergede ayni yazi görülür. Biraz sonra iki motor ayni anda patlar ve hiç motor kalmayinca arap pilot panikler. Tam bu esnada göstergelerde "Don''t panic.This is American technology" yazisi görülür ve uçak kendi kendine rahat bir sekilde yere iner. Araplar sasirir ve kendileride böyle bir uçak yapmaya karar verirler.Yaptiklari uçagi Amerikalilara denetmek için bir Amerikan pilotunu uçaga bindirirler. Uçak kalktiktan birkaç dakika sonra bir motor patlar. Gostergelerde "Don''t panic.This is Arabic technology" yazisi görülür. Birkaç dakika sonra 2. Motorun patlamasiyla ayni yazi göstergede görününce pilot "Ulan bizim uçagin aynisini taklit etmisler. Ne taklitçi adam yav bunlar" dedikten sonra kalan 2 motorda patlayinca uçagin kendiliginden yere inecegini düsünen pilot gostergede su yaziyi görür. "Don''t panic.This is Arabic technology. Please repead after me; Eshedu enla ilahe illallah, ve eshedu..."
yusuf Üye
Bilim adamlari, birgün mağarada yaşi 1.582.903 olan bir insan fosili bulur, bu fosili istihbarat teşkilatlarini sinamak amaciyla kullanma karari alirlar. Önce Japon istihbarati mağaraya girer ve 15 dk sonra dişari çikip derler ki; - Bu fosilin yaşi 1.400.000 ila 1.600.000 arasinda... Daha sonra CIA girer ve 12 saat sonra baya bi havali şekilde çikarlar: - Bufosilin yaşi 1.500.000 ila 1.600.000 arasinda, derler... Hemen ardindan KGB girer ve sirf Amerikalilara inat içerde 2 gün kalirlar. 49. saatte çikar derler ki; - Bu fosilin yaşi yaklaşik olarak 1.550.000 ila 1.600.000 arasinda... En son olarak bizim MIT girer. Aradan bir hafta geçer mağaradan ses yok, 1 ay olur ses yok, 1.5 ay olur ses yok. Mağaranin dişinda bekleşen gazeteciler daha fazla beklemeyip içeri girerken bizimkilerden biri çikar dişariya... Yaka paça dağilmiş gömleğin yarisi dişarida... Sigarasi için bir ateş ister, sigarasini yakar, o sirada gazeteciler heyecanla; - Içeride çalişmalar nasil efendim? Fosilin yaşini bulabildiniz mi? Bizimki sigaradan bir firt çeker ve; - Fosilin yaşi tam olarak 1.582.903, der. Bunu duyan gazeteciler şaşkinlikla sorarlar: - Nasil başardiniz bunu, fosilin yaşini tam olarak nasil tahmin ettiniz? Bizimki sigaradan derin bir nefes çeker ve derki; - Zor oldu ama "Konuşturduk p........gii"
Gökhan Dokuyucu Üye
DELIKANLILIGIN ANSIKLOPEDISI https://www.agacoren.liyiz.net/modules/Forums/images/smiles/icon_lol [Eksik eski medya kaydı] 1. Delikanli adam kendisinden uzun boylu kizlarla dolasmaz. 2. Delikanli adam sözünden dönmez. Özü sözü birdir. 3. Delikanli adam Light Cola içmez. 4. Delikanli adam More ve benzeri sigaralari içmez. En delikanli olani Camel içer. 5. Delikanli adam laga-luga yapmaz. 6. Delikanli adam kaypaklik yapmaz. 7. Delikanli adam dedikodu yapmaz. 8. Delikanli adam ayagini yorganina göre uzatmaz. Uygun yorgani yoksa yorgansiz yatar. 9. Delikanli adam görevden kaçmaz. 10. Delikanli adam rejim yapmaz. Yapana da iyi gözle bakmaz. Diyet yogurt, peynir vs yemez. 11. Delikanli adam büyüklerine hürmet eder, küçüklerini korur. 12. Delikanli adam ana babasina extradan hürmet eder. 13. Delikanli adam fino vb köpekleri gezdirmez. 14. Delikanli adam köpekten korkmaz. 15. Delikanli adam kisa pantolon giymez. Zorunlu hallerde sort giyer. 16. Delikanli adam saçini boyatmaz, saç ektirmez. 17. Delikanli adam az konusur öz konusur. 18. Delikanli adam kodu mu oturtur. 19. Delikanli adam Labunyalardan haz etmez. 20. Delikanli adam bira içmek isterse soguk Efes içer. Labunya birasi içmez. 21. Delikanli adam gaza gelmez. Gerektiginde 18. maddeyi uygular. 22. Delikanli adam tavuk gibi erkenden yatmaz. Gerektiginde hemen uyanir. 23. Delikanli adam Labunya gibi sakal birakmaz. Örnek: Mirkelam, bir ara Hakan Sükür, veya "top" sakal. 24. Delikanli adam borcunu öder. Sadece diger delikanlilardan borç alabilir. Labunyalardan borç alamaz. 25. Delikanli adam mezesiz de içer. Yumruk mezesi her halikarda serbesttir. 26. Delikanli adam avucunu yalamaz. 27. Delikanli adam sallama çay içmez. 28. Delikanli adam sadece delikanlilarin müzigini dinler, Labunya müzigi dinlemez (Tekno, Acid vb). 29. Delikanli adam eroin ve kokain kullanmaz, satmaz satanlardan hiç hazzetmez. 30. Delikanli adam küpe takmaz, labunya gibi saç uzatmaz. 31. Delikanli adam kamyoncu kültürüne saygi gösterir. 32. Delikanli adam taksici ve minibüscü kültürünü sevmez. 33. Delikanli adam Haydar Dümen ve Güzin Abla gibi sahsiyetlerle muhatap olmaz. 34. Delikanli adam agzi açik cak-cuk sakiz çignemez. 35. Delikanli adam yagcilik ve yalakalik yapmaz. 36. Delikanli adam Labunya takisi takmaz. 37. Delikanli adam papyon takmaz, zorunlu hallerde kravat takabilir. 38. Delikanli adam astroloji, yoga, fal, aerobik, fitness, step gibi Labunya isleri ile ugrasmaz. 39. Delikanli adam Malibu, Archies gibi Labunya isimli içkileri içmez. Öncelikle Raki, Viski, Votka, Cin, Rom, Tekila gibi içkileri içer. 40. Delikanli adam artistlik yapmaz. 41. Delikanli adam acil durumlar disinda kosmaz. 42. Delikanli adam Labunyalarla tartismaz. Labunyalara verilecek en iyi cevap kovmaktir. 43. Delikanli adam telesekreteri kendine muhattab gormez 44. Delikanli adam Scooter tipi motorlara binmez. https://www.agacoren.liyiz.net/modules/Forums/images/smiles/icon_wink [Eksik eski medya kaydı] degil mi .
mami Üye
s.aleyküm kardeşler... . çok eğlenceli bir konuyla sizlere merhaba diyorum.. . burada amaç, üslubumuzu bozmadan,birbirimizi kırmadan aynen ozanlarımızın da yaptığı gibi manilerle atışıcaz. . Latife yapmak,kardeşçe dokundurmalar yapmak serbesttir ancak çok rica ediyorum yanlış birşey yapmayalım ve bu güzel konu kilitlenmesin,biz kibasit üyelermodlarımızamahcup olmayalım.... manilerimiz ille de dört dörtlük olsun diye bir şart yok.sonuçta eğleniyoruz.. ilk olarak ben başlıyorum.. https://www.cyber-security.org/CW/Forum/smileys/01 [Eksik eski medya kaydı] . Rağbet görmedi konum Bu yüzden bükük boynum Düşündüm...’’acaba çöp kutusu mu sonum?’’ Düşündükçe kırıldı kanadım kolum https://www.cyber-security.org/CW/Forum/smileys/02 [Eksik eski medya kaydı] . Sanal ortam demeyin, Kardeş hakkı yemeyin, Bir ’’ulan’’ bile demeyin, Yaşasın Nizip.comkardeşliği... https://www.cyber-security.org/CW/Forum/smileys/e05 [Eksik eski medya kaydı] .
KONT Üye
BU SOZLERDEN SONRA KİŞİLER ÖLMÜŞTÜR.SİZLERDENDE BEKLİYORUM.... Resmi aç .
KONT Üye
"FONT-WEIGHT: normal; FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #ff0000; FONT-STYLE: normal; FONT-FAMILY: Verdana; BACKGROUND-COLOR: #ffffff; TEXT-DECORATION: none; layer-background-color: #FFFFFF" ÇIKMA TEKLİFLERİNE KARŞILIK- KADINLARIN VERDİĞİ CEVAPLAR Ve Bu Cevapların Gerçek Anlamları: 1- Olmadığı için üzgünüm; ama lütfen arkadaş kalalım. (İstediğin şey mümkün değil. Ama yanımda olmaya devam et. Beni evime getirip götürecek, güldürüp-eğlendirecek, eğlence yerlerinde eslik edecek, faturalarımı yatıracak ve tamirat islerimi yapacak birisine ihtiyacım var. Merak etme; bir erkek arkadaşım olduğunda da arada sırada ararım seni.) 2 - Ama ben seni kardeşim gibi görüyorum. ( Bir daha asla bu konuyu gündeme getirme.) 3- Duygusal sorunlarım var; önce onları çözümlemem gerek. (Senden başka birkaç kişi daha istiyor; ama bir türlü karar veremiyorum.) 4 - Böyle bir ilişki için henüz hazır değilim. (Henüz alemlerin tadını yeterince çıkaramadım. Beraber olmak istediğim birkaç yüz kişi daha var. Beklemeye devam et. Daha iyisini bulamazsam belki gelirim...) 5- Seni yeterince tanımıyorum. (Tipin falan tamam ama ya diğer özelliklerin? Araba senin üzerine mi? Evin-yazlığın var mi? Kaç para kazanıyorsun? Bankada paran var mi, vs...) 6- Ben de seni istiyorum. Ama simdi olmaz. Zamana bırak. (Saz heyetinde on sekizinci keman olarak çalmaya devam et. Gencim, güzelim, çekiciyim. Bunların tadını en dibine kadar çıkarmak istiyorum; diğer taraftan senden daha iyi birisini bulamamaktan da kaygılanıyorum. Arada sırada koklatırım ama daha fazlasını isteme. Selüloitlerim gözaltı torbalarım ortaya çıktığında ve rekabet edemez duruma geldiğimde senin olacağım. Yersen...) 7- Seni seviyorum. Ama ben çok seçici birisiyim; kolay kolay beğenmem. Hemen karar vermemi bekleme. ( Ben İngiltere kraliçesinin soyundan geliyorum. Bana layık olmak çok zordur. Superman - Brad Pitt - Prens Rainer - Bill Gates karışımı bir erkek arıyorum. Güç, karizma, zenginlik, zeka, statü, fizik, kimya, falan hepsi bir arada olmalı. Kız kurusu olmak pahasına da olsa arayacağım. Eğer bulamazsam can simidim olursun, değil mi kerizciğim?..) 8- Ama aramızda çok yas farkı var. (Şimdilik idare ediyorsun ama ileriki yıllarda göstereceğin performans konusunda ciddi endişelerim var...Cukka tamam ama yetmez ki... ) 9- Seni bu anlamda hiç düşünmemiştim. (Senin pipin mi vardı yahu?..) 10- Hayatim su anda karmakarışık, ısrar etme.. Ben seni ararım. (Birkaç erkeği ayni anda idare ediyorum. Fazla kurcalama. Habersiz eve gelmeye falan da kalkma, ikimiz de dayak yeriz valla...) 11- Aşk bana göre değil... ( Kendime güvenim yok. Bir ilişki sürdürmek için çaba harcamaktansa evde TV izleyip, pasta-börek yerim. Nasılsa ailem zamanı gelince birisini bulur.) . 12- Ayni işyerinde çalıştığım biriyle birlikte olamam. (İşyerinde göz koyduğum erkeklerden biri olsaydın hemen atlardım ama değilsin. diğer taraftan, ileride yöneticim olur da burnumdan getirirsin diye açık açık söyleyemiyorum.) 13- Su sıralar kariyerime konsantreyim. (Yaptığım is dışında hiçbir konuda söyleyecek sözüm yok.) 14- Ben nişanlıyım. (Ne güzel eğleniyorduk. Neden üzerime geldin ki sanki. Sonunda doğruyu söylemek zorunda kaldım işte...) 15- Evet, istiyorum. (Dürüst bir kadın)
cengizkrbck Üye
Bir yarim olsun esmer, yakışıklı, Çok şey istemem, boyu 1.80 olsun. Fazla zengin olmasın umrumda değil, Yetir ki 50-60 milyarı olsun. Mesleğe etikete hiç önem vermem, İster mühendis, ister doktor olsun. Düğünümde fazla görkem istemem, Yeter ki nikahımız Hilton da olsun. Balayımız küçücük bir tatil, Paris te, Roma da, New-York ta olsun. Yüzgörümlüğü önemli değil, Ne çıkar, birkaç taşlı pırlanta olsun. İstedim ki olmuşken gönlümce olsun. Nerede olursa olsun otururum ben, Minicik, 3 katlı bir köşküm olsun. Evimde erkeğimin sözü geçmeli, Yeter ki benem de müsaadem olsun. Ev işlerimi kendim yaparım, Bana yardım edecek birkaç hizmetçim olsun. Yemek hazırlamak ayrı bir zevktir, Pişirecek Bolulu bir aşçım olsun. Midem büyük değildir, kuru ekmek yerim, Yeter ki katığım siyah havyar olsun. Seyahat etmek en büyük zevkim, Yeter ki arabam Mercedes olsun. Yaz tatilim sakin geçmeli, Bunun için Side de bir yalım olsun. Soğuk karlı kış günlerinde, Uğrak yerimiz Uludağ olsun. Yılbaşı gecesi tek eğlencemiz, Maksim de İborotti konseri olsun. Doğum günümü hatırlasın yeter, Yeter ki hediyesi bir yakut olsun. Yıldönümümüzü birlikte kutlayalım, Bana hediyesi bir villa olsun. Kocayalım onunla aynı yastıkta, Yeter ki yastığımız atlastan olsun. Çocuklarımı kendim büyütürüm, Bakacak İtalyan bir dadımız olsun. Bundan ibaret bütün isteğim. Nice kısmetlerim çıktı da teptim. Benim gibi bir alçakgönüllüyü alacak olan, Sadece birazcık sabırlı olsun....
Subutay Üye
Yahu beyler-bayanlar,?u Ye?il Nizip'imizle ilgili bildiğiniz ba?ka f?kra yok mu? Nizip insanları ?en ?akrak insanlard?r benim bildiğim. Nizipli_kurt "sevik tama yoorum.."
admin Yönetici
illa f?kra olmas? ?art de?il tabi. F?kra gibi hatıralarda olabilir. Mesela yi?it nam?yla anıl?r. Nizipe mal olmu? lakaplar var acaba onlar hangi olaylar sonucunda o insanlara konmu?. herşeyNizip için
LoRD Üye
yazd?klarım?za cevap vermiyorsunuz hem birde millet bakm?yor niyeyse Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi aç Esaret da?larında gül olmaktansa, hürriyet da?larında diken olmay? tercih ederdim
Subutay Üye
Mesela bizim bir amcazade çocu?u var.Adam?n lakab? "çivi".Niye miş Herif ilk okulu zor bitirmiş ama birkeresinde koskoca bir tır? inıaat çivisi ile çal??tırm??.O gün bu gün çivi nam? ile anıl?r. Birde babam?n Hilton Bilal diye bir arkada?? var.Adam vaktiyle Hilton Otelinde çal??m??,o yüzden arkada?ları ona hilton lakab? ile hitap ederlermiş.
Morpheus Üye
Merhaba KanaL SakinLeri ßen ßurda Yeniyim , Yeniyim Derken iLk Defa Giriyorum MesajLarınız? Okudum GüzeLLerdir Ama NizipLi_Kurt ;Yazd???n F?kra ßa?ka Yerden aL?nma ama Neyse Tutmu? Birbirini SagL?cakLa KaL?n Bye[^]
Subutay Üye
nereden al?ntıym?? bakayım? söyle de ben de öğreneyim.ben bunu dedemden duymu?tum. senin bildiğin f?kra burdan al?nm?? olmas?nı
esera79 Üye
ÖNEML? NEDEN  -Hayrola nereden?  -Be be ben mi?Rad rad radyodan geliyorum...  -Ne vard? radyoda?  -Spi spi spi spiker s? s? s? s?nav? vard? da...  -Eeee, ne oldu?  -B? b? b? b?rak yahu?K? k? k?ravat tak tak takmad?k diye almad?lar
esera79 Üye
ELT?MG?LE G?D?YOM  Yeni ilçe olan bir köye trafik ???klar? yeni konmu?, ???kların alt?nda bir polis bekliyor ve halk?n ???klara uymas?n? sa?lamaya yani bir çe?it trafik e?itimi vermeye çalışıyormu?.  O s?rada, bakm?? ki; bir kad?n, elinde tuttu?u çocu?uyla, k?rm?z? yanarken kar??ya geçiyor.Hemen seslenmi? :  -Han?m, han?m! Nereye?  siyenne erimden izin ald?m eltime gidirem demi?
esera79 Üye
Temel Facia Kaptan Temel'in gemisi çok kötü bir firtinaya tutuluyor. Batan gemideki tayfalar ölüyor. Bir Temel sag kaliyor: - Pen de ölseydim, puyuk facia olacakti.
esera79 Üye
MERAK Cok kalabalik bir belediye otobusunde yolculuk eden Temel'in ayagina iri yari bir adam basar.... Nasiri aciyan Temel, adamin yanina yaklasir ve sorar: - Ula usak, sen nerelisun? Adam, Temel'e bakar, nereli oldugunu söyler ve sonra da sorar : - Niye sordun? - Hic der Temel, bu cins ayular hangi memlekette yetisur diye merak ettum da.....
esera79 Üye
MAKINIST Temel'in kol saati durmus.Içini açmis ve içinden ölü bir karinca çikmis. Temel: -Uyy...Zaten pen tahmin etmistum makinistun öltügünü... Temel Taklit Temel hergün okula giden ve çalisan oglunun defterinde tek bir yazi göremeyince nedenini sormus. Oglan: - Ögretmen tahtaya ne yazarsa aynen teftere geçireyrum O tahatayi silince pen te tefterimi sileyrum.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim