düzenli atmıyorlar ki bir bakıyoruz pat pat pat bu ne ya?????????
Sorunlarımız Önerilerimiz
HAVAi FiŞEKLER BIKTIRDI
birak kardesim avrupa birligine girelim diyorsunuz milleti eglenceden ediyorsunuz irak gibi etmeyin kardesim ben alamnyadayim havai fisek burda yasak degil ayireten eglence amacli oldugu icin millet seyr ettigi icin sana indirim bile yapiyorlar ama bizim memlekette bir dugun olsin emniyet gorevlileri o dugun bitene kadar nobet tutuyor ben nizipte evlendim buna karsiyim
Nizip'in yerlisiyim. Türkiyem'in genelinde meydana gelen genç nesildeki bu ana kuzusu edalar, Nizip'te de acaip şekilde almış başını yürümüş. Kaç tanemiz evimizde canım cicim büyüdük sorarım? Bizler geceleri hiç damda yatmadık, hiç ses duymadık, hiç korkmadık sanki... Yok çocuk korkar, yok efendim psikolojisi bozulur... Eğer öyle olsaydı eski nesilin hepsi kafadan sıyrık olurdu. Bu kadar aptalca bir kibarlık olamaz. Evet silahtan iyidir. Ortalama bir düğünde silah sıkldığını düşünelim. en az 15-20 kişi kurşun atacak olsa ve her biri bir şarjör sıksa bu da 14X20=280 mermi yapar. 280 defa ses duymak nerede? taş çatlasın 15-20 tane atılan havai fişek nerede? Kaldı ki düğün sahiplerinin alabildiği havai fişekler en ucuz, en basit havai fişekler... Bu lafların hepsi kuru kalabalık. kusura bakmayın ama gülerim bu konuya...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.