Zeugma Antik Kenti

Zeugma Antik Kenti Bu Akşam 22:30 da NTV de

sine27 Üye
Resim kaynağı
Ahmet Yeşiltepe'nin sunduğu "Müze Ziyaretçisi" adlı belgesel program bu akşam 22:30 da NTV de ekrana geliyor.Zeugma antik şehri ve tarihini konu alan bu haftaki programa Arkeolog Fatma Bulgan rehberlik ediyor.
admin Yönetici
Çok teşekkür ederim hanımefendi, bilgilendirdiğiniz iyi oldu.
Gökhan Dokuyucu Üye
Gerçekten sağolun akşam bütün işlerimi bir yana bırakıp izleyeçeğimm. sağolun.
saldiray27 Üye
tşkler sine27... bende bari burdaki arkadaşlara haber edeyimde Nizip'i görsünler dimi?
mami Üye
bilgilendirmeniz teşekkür ederim... böyle programlarla güzel ilçemizin nadide değerlerinin tüm ulusa sergilnmesi çok güzel ve de çok önemlidir... Aklıma gelmişken, muhakkak ki bir büyüğümüz buna önayak olmuş kulis yapmıştır. ben abimize/ablamızasonsuz teşekkürler ederim..
hazal1 Üye
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-smile [Eksik eski medya kaydı]
Ramazan Tarhan Üye
Program biraz erken başladı.Başından sonuna kadar izledim. Tek kelime ile enfes bir program hazırlanmış.Ahmet Yeşiltepe'ye bu çalışmasından dolayı teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum.Bir saat süren belgesel hem tanıtım hem de anlatım açısından çok mükkemel bir zenginlige sahipti.Bu arada yeni şeylerde ögrenmiş olduk.Mesela zeugma şehrinin sular altında kalan kısmının sadece %10 olduğunu ve şehrin büyük bir bölümünün yukarıdaki yamaçta bulunan fıstık tarlasının altında gömülü olduğunu ve yakın gelecekte burada da kazılara başlanacağını ve asıl şehrin ve vilaların o zaman ortaya çıkacağını ögrenmiş olduk.Şehir müzesindeki bulundtuların ne kadar degerli olduğunu da ilk ağızdan ögrenmiş olduk.Hem görsel hem de sözlü olarak önemli bir arşiv niteligindeki bu belegeselin daha sonra yeniden yayınlanacağını umuyorum.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim