Yeni stad projesi olan Seyrantepe tüm Galatasaray camiasına ve taraftarlarına hayırlı olsun.
SEYRANTEPE SERÜVENİNİN 10 YILLIK SEYRİ....!!!!!!!ALINTIDIR.Resim kaynağıAli Sami Yen Stadı' nın renovasyonu ile ilgili ilk proje Faruk Süren' in hazırlattığı projedir. (Maliyet: ~$90.000.000)
İlgili proje, alan olarak mevcut Ali Sami Yen Stadı arazisine oturmaktadır. Projeye göre stadın oturma alanı yoldan geriye kaydırılacak ve Mecidiyeköy tarafına bakan kısım sadece GS Store ve loca/suit girişi olarak kullanılacaktır. Taraftar girişi ve stadın yoğunluk yaratacağı kısım ise mevcut Eski Açık tribün' ün bulunduğu taraftadır. Stadın altında yüksek kapasiteli bir otopark bulunacak ve bu giriş de Ortaklar Caddesi' nden yapılacaktır. Proje, stadın yanısıra bir iş merkezi ve Likör Fabrikası' nın da alınması halinde, bir alışveriş merkezini barındırmaktadır
Eski resim adresi geçersiz.
Valla bana para mara vermediler Kasım abi.:D Zaten verecekte paraları yok zaten.:DBen Allah rızası için yaptım.Bir hayır duası yapsınlar bizlere ve Fenerbahçeye o yeterde artar bize..:D
FENERBAHÇELİYİZ VARMI DAHA ÖTESİ
nihayet artık fenerbahce gs deplasmanında tarlada oynamak zorunda kalmayacak
teknik oyuncularımız var ne de olsa :)
bu habere süper ligde oynayan bütün takımların sevinmesi lazım artık
tşkler mustafa abi...valla senden böle bi şey beklemezdim ama:))helal olsun...ne kadar centilmen olduğunu bir kez daha gösterdin:))tşkler... saygılar sevgiler...
Sevgili cimbom lu kardeşlerim şu mübarek kandil gününde dualarımız kabul oldu:)ve fener ilk maçında istabul büyükşehir belediyesine 2-0 gibi net bi skorla yenildi...goller 19. dakikada Kerim Zengin'den ve 27.dakika da Murat Ocak'tan geldi...böylece fener lige yenilgiyle başladı:)Yüce Allah'tan bunun devamını dilerim...Sana şükürler olsun yarabbi dualarımız kabul oldu:)