alıntı:
"quote" Huzeyfe demişki:
Eeeee devam edelim dimi yaniii....? .
EN ŞİRİN =) DEMET.
EN GÜZEL =) ZUHAL.
EN TATLI =) HELİN.
Resmi aç .
.
Bu ne muhabbet abi yaf bizi unuttun ha.
Genç Muhabbet
Resim kaynağı
öyle olsun huzeyfe öyle olsun....
Huzeyfe’nin Gözüyle Üyeler....
Bu arada En şirin diye Asi mavi yazmıştın hatırlatim
Karıştırma leeeeyyyynnn..... Resmi aç
Resmi aç HUZEYFE ALICAĞIN OLSUN...NE DİYİM YA FANİ DÜNYA GİDENİN YERİNİ KAPIYOLAR...BU ARADA SAOL GENÇ OSMAN KARDEŞ HATIRLATMAN İÇİN..
huziiişş bot kırmışsın yazıkkk:)))
Gelde ayıkla şimdi mercimeğin taşını..... Resmi aç
Resmi aç AYIKLA AYIKLA BİLİRSEN..NEYSE BÜYÜKLÜK BENDE KALSIN AFETTTİM...GEÇMİŞ GÜNLERİN HATIRINA....
Ağlattın eyi mi kızı huzi valla sen uç en iyisi uççç :)) asi yakalarsa valla kanatlarını yolar:))
Ee üyelerin özellikleri bu kadar mı?
Huzeyfe boş boş duracagına üyelerin özeliklerini yazda bizde tanıyalım.Tanıyalım bari bir işe yaramış olursun........:) Resmi aç
www.Nizip.com üyeleri : DÜNYANIN EN TATLI İNSANLARI.......
VE HUZEYFE SENDE BU SİTENİN OLMASSA OLMAZISIN......
GİTME Bİ DAHA......
huzı hanı senın bana sozun wardı nerde kaldı sozun?.
E artık devam edrsiniz bu forma degil mi?
kont zaten huzı 300 msjı gecenlerın ozellıklerını yazıyormus bakalım bızlere ne yazacak çok merak edıyorum Resmi aç ?
Huzeyfenin daha sağlıklı düşünebilmesi için bence onu bir an önce baş göz etmek lazım. Baksanıza çocuğun piskolojisi bozulacak takmış kafasına rakamları 300 mesajdan kastı artık zamanı geçti demeye getiriyor bence. Site yönetimi ve üyelerinin acilen bu konuya el atması gerektiğini düşünüyorum. Saygılarımla.... Resmi aç
yok abı ya merak edıyoruz bıze ne yazacak dıye yoksa boyle ufak defek seylerle ne psıkolojı bozulmalı kı
Nizipli mehmet : En iyi ortak....Bak seni kendi bölümüme ortak edebilirim...Bu kıyağımıda unutma emi.....
Kont abim sen biraz daha bekle bence...Hele seni bi tanıyalım dimi amaaaaaaaaa....
huzo sen oyle dıyorsan oyle olsun sen bana kıyak gectıysen bunun altında kalmam işallah.
Ya huzooooooo, benide bir inatçı yazdın o yazış bidaha sesin çıkmadı halaa düşüncelerin aynımı ???
metal abı senı sewdıgınden ınatcı dıyordur yoksa senın neren ınatcı kı abı?
HUZEYFE ABİ ŞU ENLERİ BAŞTAN Bİ YAZIVER YAAAA.
ESKİDEN EN ŞİRİN BENDİM SONRADAN ZUHALE KAYDIN...HELE Bİ GENE DİYİVERDE BİZDE TAM OLARAK ÖGRENEK.....
Huzeyfenin en’lerineşike karışacak gibi. Resmi aç
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.