huzi bende sandım senın elektırgını kestikk..o yüzden giremiyorsun..
Genç Muhabbet
Resim kaynağı bu ibo neyi yitiyor acaba ?
Huzeyfe’nin Gözüyle Üyeler....
En agresif desem ne dersin ? Hehehehehehehe...:DShark27;156586 wrote:huzi bir yorumda ben alayim... enlerin neresindeyim senin gözünle
Huzi bunların hepsi senin görüşünmü yoksa yardım ve destek alıyormusun bir yerlerden...
Hala muhasebecidemi çalışıyorsun huziHuzi;156800 wrote:Sağolun abiler hoş bulduk....Malum adsl hattımın kesilmesinden sonra bir müddet giremedim..Birde iş yerinde ufak tefek sorunlar ne yaparsın işte...İnsanlık hali...Dimi yani...Oluyo böle şeyler...Hade bakem hayırlısı....
Yok yılmaz tavuk şarküterinde çalışmaya başlamış...
Yaw kırk defamı diycem yaaaaaaa....Organize sanayiinde textil fabrikasında çalışıyom...Patronun sağ kolu gibi bişey...Artık sormassın bence... Hııııhhh...!!!
Bazen adminden,bazen metalden ve bazende orhan abimden yardım alıyom ama onlar duymasın...:Dyilmaz_korkmaz;156897 wrote:Huzi bunların hepsi senin görüşünmü yoksa yardım ve destek alıyormusun bir yerlerden...
Bence eski manitasının fotograf karesine girmesini engelleiyor...Heheheheheheehe...
Resim kaynağı
huzi bu kadın sabah uyan turkıye programında edırne beledıye baskanı olarak açıklandı uyan türkiye partisinden :p
Şoferrr şoferrrr diyen kadın bu.
Demek tavuk şarküterinde çalışıyor huzi bu Metal ne demeye çalışıyor bir şeymi ima ediyor aceba...
Olur ben söylemem Huzi ama onlar açarda okursa bir şey diyemem :D
kol açma ve jimlastik hareketleri yapıyordum sayın adminim :)admin;156940 wrote:Resim kaynağı bu ibo neyi yitiyor acaba ?
Anladık yardım alıyorsunda ama artık listeyi güncelle istersenHuzi;813 wrote: EN İNATÇI =) METAL EN ŞİRİN =) ASİ VE MAVİ EN VEFASIZ =)KUMRALADA EN HIRÇIN =)AHMETAKSOY EN ÇITKIRILDI=)NİZİPLİKURT EN KARABATAK=)CENGİZKARABACAK EN MATRAK =)NİZİP72 EN SİYASİ=)ORHANÇELİK EN ROMANTİK=)GÖKHANDOKUYUCU EN TUHAF=)AKHENATON EN AGRESİF=)COŞKUN EN YAPICI=)AHMETKARADAĞ EN HIZLI=)HABERG EN MİLLİYETÇİ=)ALİBEY2727 EN HAZIRCEVAP=)SAKALLIO727 EN SEVİYELİ=)YANKEESAT EN SERT=)YUSUF EN MAKUL=)KASAPOĞLU EN HANIMHANIMCIK=)YEŞİL VE HAYRUNNİSA EN MUHALEFET=)HAZAL EN UYSAL=)SALDIRAY EN YÜREKLİ=)NOİRDOİSER EN FELSEFECİ=)SEYYİTAHMET EN BABA=)FSOYARİK EN FANATİK=)OSMANDOGAN EN ANLAŞILMAZ=)ALAKUŞ EN ŞİKAYETÇİ=)NEO EN KÜSKÜN=)DERVİŞDÖTBUDAK EN ILIMAN=)MUSAEKEN EN KAYIP=)BENBAŞKAN Zaman zaman aklıma geldikçe yazarım.... Sakın kızmayasınız haaa...
Eeeee yapcaz ama dur hele biraz zaman girsin..Hele ortam gerilsin herkes maskesini ortaya çıkarsın ondan sonra...Malum seçim yakın yaa...Hehehehehehe.. Bakarsın kurt kuzu,kuzuda kurt olur...
seninde bir ne olduğunu anlasak ne güzel olurdu:)
civciv mi tavuk mu horoz mu:D
en çok desteği orhan abiden aldığın esprilerinden belli:D yoksa huzi orhan çelik mi?Huzi;156937 wrote:Bazen adminden,bazen metalden ve bazende orhan abimden yardım alıyom ama onlar duymasın...:D
Tek destekçim,tek dostum..Tek dert ortim...Sendemi bürütüs...Sendemi...? Bu saatten sonra yaşayaıp napcan huzi...Öl gitsin daha iyi...:confused:Gökhan Dokuyucu;157206 wrote:seninde bir ne olduğunu anlasak ne güzel olurdu:) civciv mi tavuk mu horoz mu:D
ben bu espriyi birinden daha önce yine aynı yazıyla gördüm :confused: yaw şimdi sen yok yok o olsa söylerdi:)Huzi;157204 wrote:Ne oldiiiiiiiiiii....Rengin soldiiiiiiiiiiii..... Bunu görmedin galiba....:p
huzi nin kim oldugunu bi zamanlar çok merak ederdim hatta 1 saat önceye kadar merak ederdim ama artık etmiyorum. çünkü kim oldgunu biliyorum artık... yarım saat önce kendini ele verdi. ama kim oldugunu söylemiycem :) üzülme huzi iyi sır saklarım.
Hehehehehehehe...Doktor Gökhan abimi kendi haine bırakın dedi....
beni doktor kendi halime bıraktı seni kim kendi haline bıraktı baytar mı huzi tavuğu:D
Waaaaaaaaaaaw Akhanaton sendemi buradaydın yaw.... Yaw güzelim sizin benden başka işiniz yokmu ?
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.