Değerli dostlar NRT bünyesinde bir ÇOCUK KULÜBÜ kurmayı düşünüyoruz. Bu bağlamda önerilerinizi ve görüşlerinizi, desteklerinizi bekliyoruz..
Aynı zamanda Çocuklarla gerçekleştireceğimiz bir Nizip Televizyonunda bir program yapacağız. bu program için yetenekli çocuklarımızdan bize kayıt yaptırabilirsiniz. İrt tel : 0505 6501435
veya NRT ye de bildirerek isim yazdırabilirsiniz. ilk programın provasını pazartesi öğleden sonra yapacağız.
Basından Nizip Haber
NRTÇocuk Kulübü Kuruluyor
Hocam söylemeden edemeyecegim hiç boş durmuyorsunuz herhalde.Anlasılan devamlı bir seylerle meşgulsunuz....Sizi yürekten kutlarım...
hayırlı olsun...kulüpte oyunlar,yarışmalar falan ki zaten düşünmüşsünüzdür ama olursa çok güzel vce eğlenceli olur...
Tebrikler BAŞKANIM!..
Güzel bir proğram olacağı belli..
10 tane kadar çocuk var hocam pazartesi size yönlendirim. Hele bir tane var çok güzel ilahi okuyor. Kendisiyle ilgilenirsiniz..Hayırlı proğramlar hocam.
Tabi ki Derviş kardeş bugün saat 4,30 da ilk programın çekimini yapıyoruz.
Kont kardeş ne yapalım eğitimci olarak bu tür çalışmalar bizim hayatımızı anlamlı kılıyor.
SAldıray kardeş tabi ki oyunlar eğlenceler ve geziler de düşünüyoruz.
Arkadaşlar 6-12 yaş arası kardeşi çocuğu, yeğeni olanlar bize başvurabilirler. Nizip'in ilk çocuk kulubünde sizleri bekliyoruz.
Allahın izniyle yanındayız hocam. Allah çabalarınızı boşa çıkarmasın.
Bugünki programada iştirak edeceğiz inşallah.
ALLAH yardımcınız olsun hocam
hep beraber güzel şeyler yapılacak inşallah
Nizip'imizin ilk ve tek radyo televizyonun daha nice programlara atması dileğiyle. Nizipli vatandaşlarımız onlardan çok şey bekliyor. Özellikle evlerinde akşama kadar vakitlemek zorunda kalan bacılarımız...
ilk program çok güzel oldu. Hocam bu işin uzmanıymışta haberimiz yokmuş.
NRT ye AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM. Bu tür yayınların artması dileği ile başarılarınızın devamını diliyorum.
seyit başkanı ve emeği geçenleri kutluyorum.Hayırlı ve ilerici bir çalışma.Bravo!
gercektende ilk program çok guzel olmstu umarım hepsı boyle ve daha guzel olur
Hayırlı olsun güzel fikir valla helal olsun kimin aklından cıktıysa...
Hayırlı ve uğrlu olsun başarılarınızın devamını dilerim
nizipte spor geri kalmış bırakın çocuk kulübünü de spor faliyet leri yapılsa daha faydalı olunmaz mı?
herkese merhaba güzel bir proğram düşünmüşsünüz çocuklarla ilgili eminim çok ilgi çekecektir bu proğram
hazırlayan arkadaşların emeğine sağlık nrt nin daha nice güzel başarılara imza atacağını düşünüyorum başarılarınızın devamını dilerim
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.