Nizip Tanışıyor Tartışıyor
ASKERLİGİMİZİ NEREDE YAPTIK
Ne Nizip de Asker kaçaklarıda mı var ....
Tühh...
Huzoşş duydun mu bak...
Metal de gitmedi askere daha....
Nizip de dolaşmaktan fırsat bulup gidememiş... Askere...
Seni gidi kaçak seniiii,
tam bir vatan hainisin olm sen...
şöyle birazıcık Nizipli gibi delikanlı olda, askrere gidemediğini, gitmemek için her yola başvurduğunu, otobüslerde ve yollarda polis ve jandarmadan adım adım kaçtığını, yakaladaıkları andaseni yaka paça götüreceklerini vs...
yani bunları ben söylemek istemiyorum sen açıkla :-))
huzeyfe yukarıya resmini kopyalamışsın:)) ama elindekileri bırak, sana hiç yakışmamış:))
Çocuuuuuuuuuk....Çocuuuuuuk...
Sen önce askere git,tamamm?...? Ha ha ha ha .....
huzeyfe abi o resim neya bi anlam veremedimmmmm
Akhenatonu kızdırmak için o resmi oracığa attım.... Yani asiciğim sende espiriyi 24 saat sonra bile anlamıyon...Hadi şimdi gül bakayım.... Ha ha ha ha ....
yoo ben kimseye kızmam, herkes kendi resmini siteye kopyalamakta serbest:))
huzeyfe gene ortalığı batırmışsın...şey yani konuları dağıtmışsın...hem ben sana demedim misütünü iç yat diye,
Resmi aç
aa doğru söliyon metal abi daha yeni aynı mesajı bana attı ama huzeyfe abi ne yazıkkı o süt içip yatacak mış.
alıntı:
"quote" akhenaton demişki:
yoo ben kimseye kızmam, herkes kendi resmini siteye kopyalamakta serbest:))
Waaaaaaaaaaaw...Çok ince bir espiri.... Hıımmmm...Sende az değilmişsin...
Necip Fazıl'ın hıyar meselesi gibi bişey olmuş...Dimi...?
kızın ve espirinin incesi makbuldür:))
tamam huzeyfe abi anladım espiriyide anlamadıgım şey o maymunmudur nedir elinde ki içki şişesi ne oluyo bize yakışmaz öyle şeyler...
bu konuyu acmakla ne kadar hata ettigimin farkına şimdi vardım:=))keşke acmasaydım diyesim geliyor içimden:=))ya hani askerlik anıları yoklugumdan faydalanıp konumu dagıtanlar özellikle askerlik yapmayanlar.umarım askerliginiz boyunca ceza nöbeti alırsınız:=)).
Akhenaton naneyi yedi desenenize,o çocuk daha askerlik yapmamıştı.... :))
huzeyfe üzülme sen, ben naneyi çok severim. seni sevdiğim gibi. yani ben maydanozu da severim:))
ben maydonozları hiç sevmem akhenaton ve digerleri umarım bişeyler anladınız:=)))
anladım sakallı0727 ,istersen anladığım şeyi anlatabilirim:))
aman abii anlatma aman ha konumu dagıtmak tan ne kadar da zevk alıyorsun senin kadar ve birde huzeyfe kadar konu naıl dagıtılır hakkında bilgi sahibi olan görmedim:=))madem illa anlatmak istersen özelime yaz abi gözünü seveyim hadi kırma beni:=))
hayatım boyunca hiç konu dağıtmadım ki ben:)) ama sen üzülme diye tamam diyeyim bari.. bu sitenin en konu dağıtan elemanı benim.. rahatladın mı gurban:))
ACIKLAMAN BUMUYDU ZATEN BİLİYORDUK BUNU :=))
bu açıklamamın benimle ilgili kısmı,, huzeyfe ile ilgili kısmını yazmadım.. kan çıkar walla:))
asıl bundan sonra kan cıkacak.sen huzeyfeyi aptalmı zannediyorsun o kendi acıklmasını yapamazmı demek istiyorsun:=)))
:)) estagfrullah
aksam gelince estagfurullahi gösterir sana:=))
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.