Suanda sokak çocuklarına yetkililerce gereken yardım en iyi şekilde yapılıyor, Fakat sokak çocukları için daha da önemlisi, menderes mahallesinde akevler ile çalışanlar evleri arasına yapılmakta olan çocuk esirgeme kurumuyurt binasıdır.
Resmi Kurumlar
Nizipteki Çocuk Esirgeme Yurdu Binası
Nizip kimsesiz çocuklar? koruma derne?i kuruyoruz. Dernek ba?kan? ben Ömer Çevikba? olaca??m. Yurdumuzda kalacak çocuklar 0- 6 ya? grubu kimsesiz çocuklar olacakt?r. Bu çocuklara elbetteki Nizipliler olarak sahip çık?lacakt?r.
Binam?z tamamen bitmi?tir. Sosyal hizmetler genel müdürlü?ü tefri?at hazırl?klar? içerisindedir. Bu y?l içerisinde aç?lacakt?r.
Ömer abiye,konuya açıklık getirdiği için teşekkür ediyoruz.
Değerli büyüyüme bende teşekkür ederim.
İNŞALLAH HERKES İÇİN HAYIRLI OLUR ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER.AMA 0-6 YAŞ AZ OLMAZMI?YANİ SOKAKTA KALAN 18 YAŞINDAN KÜÇÜK ÇOCUKLAR NE OLACAK?
SAYGILAR
Değerli kardeşim, kimsesiz çocukları barındırma yurdu bildiğim kadarı ile branşlara ayrılmışdır. 0 - 6 yaş arası çocukların bakımı zordur fakat ilçeye yükü yoktur. Dha büyük yaştakilerin daha çok problemi olur bunlardan biride yurttan kaçmaktır. Zannediyorum ki bunun için böyle bir tercih yapılmış olabilir.
çocukları koruma dernekleri ortak hareket ederlerse daha iyi olmaz mı?seyit ahmet Uzun un başkanlığını yaptığı dernek te hemen hemen aynı amaçla kuruldu.Bir eşgüdüm ve yardımlaşma olursa daha faydalı işler çıkar.Yanılıyor muyum?.selamlar.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.