sevgili orhan tekne pozun süper
Nizip.com üyelerinden hiç kimsenin olmayışı da dahada süper!!!!!!!
protokol masasında sudan başka birşey yok yemek olaydı bak kaç kişi gelirdi.
Resmi Kurum Duyuruları
DUYURU :
İBO KİMSE HUZEYFENİN ELİNE SU DÖKEMEZ KONU DAĞITMADA :Dibocan;81467 wrote:yani maşallah huzeyfeyi aratmıyorsunuz konu darmadağın olmuş :D
ORHAN ABİ AÇILIŞ HAFTA İÇİ OLDUĞUNDAN DOLAYI KİMSE GELEMEMİŞTİR MALUM İŞ GÜÇ HAFTA SONU OLSAYDI KATILIM DAHA YÜKSEK OLURDU HAKKIMIZA HAYIRLISIOrhan Çelik;81661 wrote:Açılışı bu gün yaptık,üstüne bir de tekne turu attık. Protokol eksiksiz ordaydı ama,Nizip com. üyelerinden kimseyi göremedim. :)
güzelmis imkan olsaydı bizde gelirdik...
İmaknım olsa gelirdim Orhan bey...Orhan Çelik;81661 wrote:Açılışı bu gün yaptık,üstüne bir de tekne turu attık. Protokol eksiksiz ordaydı ama,Nizip com. üyelerinden kimseyi göremedim. :)
Tüh beeee....!!! Böyle güzel anları hep kaçırıyom ya....
Poz vermeyi abimizden öğrendik. :)küçük mahmut;81663 wrote:sevgili orhan tekne pozun süper Nizip.com üyelerinden hiç kimsenin olmayışı da dahada süper!!!!!!! protokol masasında sudan başka birşey yok yemek olaydı bak kaç kişi gelirdi.
o geminin içinde değil, arkadaki suyun içinde olmak isterdim :DOrhan Çelik;81658 wrote:![]()
ORHAN ORHAN SENİN YÜZÜNDEN NİZİBE GERİ DÖNECEM HABERİN OLSUN BÖYLE DAVETLERİ KAÇIRIYOM MALUMATIN OLSUN
Gel abi seni özel olarak ben gezdireceğim. :)
hayırdır abi balık olmaya mı niyetin var:))ibocan;82106 wrote:o geminin içinde değil, arkadaki suyun içinde olmak isterdim :D
orhan benim fotografımı görsen dersinki ulan bu çiloglu senmisin dersin
(ama saka bir yana sayenizde karar verdim 2008 yılı içinde nizibe kesin dönüs yapacam )
Valla abi sizi tam çıkaramadım
ben 1975 liyim Nizip lisesi mezunuyun fotografçıyım istanbul dayım şimdilik bu kadar yeter
Habere ilişkin vidyoyu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
http://www.cnnturk.com.tr/video/index.asp?vid=772
orhan kardeşim seçim bitti ,
bakıyorum gene aleme Nizip.com alemine daldın,
seni aramızda görmek ne mutlu.
19.08'te inşallah bizide gezdirirsiniz tekneyle.
selamlar,
ilker
ilçemize hayırlı olsun sayın bakanada katıdıgı için teşekürederim bizler hernekadar istanbulda yaşasakda gönlümüz Nizipdedir saygı ve selamlar
Nizip comdan arkadaşlar ordaydı sen protokoldan başkasını görmüyorsunki orhan kardeş saygılar
Evet abi yine pistlere dönüş yaptık :)ilkaytrade;82327 wrote:orhan kardeşim seçim bitti , bakıyorum gene aleme Nizip.com alemine daldın, seni aramızda görmek ne mutlu. 19.08'te inşallah bizide gezdirirsiniz tekneyle. selamlar, ilker
Evet ya seni nasılda görmedim gemide.. :)alp27;82523 wrote:Nizip comdan arkadaşlar ordaydı sen protokoldan başkasını görmüyorsunki orhan kardeş saygılar
sevgili orhan hangi abinden öğrendin poz vermeyi
Tabiki Bursa'da ikamet eden abilerimden :)
HELAL YAKIŞIR.
ben ne yazacagimi sasirdim sizin yazdiklarinizi okuduktan sonra ))
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.