osman kardeş görüşmek dileğiyle
Site ve Üyeler Hakkında
Kayıp Üyeler
Osmana 18 ağustos tarihine kadar yıllık izin veriyoruz,
18 ağustos toplantısından sonra mesaiye başlayacak.:)
huzo senın cırak gıttı sımdı ne yapacaksın :D:pHuzeyfe;83012 wrote:Daha kavun kesecektik,ay pardon karpuz diycektim...Neyse ya işte bişeyler kesecektik,nere gidiyon...:(
Hey mehmet biz ortaktık tamam çırak mırak deme uçarım sana :) demi ortak ::)
basak bır aydan fazla olmus okyanusta 15 gun olmusmustafabilici;83008 wrote:okyanus ve başak yok...
sende huzı gıbı soylersın ama ucamazsın nede olsa huzosun cıragısın
Kardeş yeni çırağı sensin ben üyeliğe terfi ettim ben öle huzi gibi delim uçarım dersem uçarım
ben cıragı degılım huzo nun ustası olacagım:D
ucta gorelım o zaman ben mersındeyım oraya dogru gel ben senı karsılarım ;)
Tozumu yutarsın kardeş burayıda geyik yapmayın lütfen bu son :(
ya kılıçbalığı vardı...onu da göremiyoruz...
Evt ya onlarda yoklar...
bi bilsek nerede olduklarını hepsi kayboldu sanki...bi de kafkas kartali vardı tabi o zaman siz var mıydınız bilmiyorum ama...
yesrip571 vardı ama oda yok bu aralar nerdeeee acaba
ben burdayım yetmezmi
sensiz olurmu hiç pirate senin adın yeter sen olmasan adınla selam yolla yine yeterpirate382;83407 wrote:ben burdayım yetmezmi
Lo Adıyamanlı hara gidirsen?
GÜLE GÜLE ABİ EĞER GELİRSEN BİZ BURDAYIZ SANA KAPIMIZ ACIK:)
Benyaşıyorumdabizseninle hangi evrende tanıştık hatırlayamadımdazilan63;81200 wrote:yılmaz sen daha yaşıyormusun?
slm arkadaslar hayırdır arkadas nereye gidiyor anlıyamadım
Merhaba sevgili Nizip Comun saygıdeğer üyeleri 1 aylık bir aradan sonra tekrar aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum..İşlerimi şimdilik hallettim..
allah allah adam gitmiş gelmiş..hala gitme dıye mesaj yaziler...bu konunun kapatılması lazım...efsane geri döndü..yada gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhtesem oldu dıye yenı konu acılsın....:):):)
Bügün işbaşı yaptım Nizip comda boroboro:)boroboro;86327 wrote:allah allah adam gitmiş gelmiş..hala gitme dıye mesaj yaziler...bu konunun kapatılması lazım...efsane geri döndü..yada gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhtesem oldu dıye yenı konu acılsın....:):):)
hayırlı olsun....ee bunu da kapatır artık...:)
Nizip.com Sitesinin Bir Yillik üyesiydim.sitenin Bazi Kişilerin Tekeline Geçtigini Daha öncede Görmüştüm Ama Hemşerilerimdir Diyerek önemsemedim Ama Açtigim Konularin Sitenin Kidemli üyelerinin Konularina Cevap Yazmiş Gibi Gösterilmesini Defalarca Yaşayinca Artik Ayrilma Vakti Geldigini Anladim.öncelikle Bana Gösterdigi Yakinliktan Dolayi Gökhan Kardeşime Teşekkür Ediyorum.ayrica Msn Ile Bana Ulaşan Arkadaşlara Ve Açtigim Konulara Zahmet Edip Cevap Yazan Arkadaşlarimada Teşekkür Ediyorum.biz Yine Msn Ile Görüşmeye Devam Ederiz.allaha Emanet Olun.eyvallah
Ramazan ayı konusu ile açılan 5 kadar konu birleştirildi. Bu sırada kıdem değil en eski konu en üstte olacak şekilde birleştirilir. Bunuda site en üste kendi atar. YOksa kıdem meselesi değil.
Sizle tanışmak güzeldi. Hoşçakalın
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.