alıntı:
"quote" alibey2727 demişki:
Bence canımız muzik dinlemek istededinde dinleyecegimiz kaliteli bir kanal gerek KRAL TV favorimlerim arasında...
alibey2727 siz bence benim verdiğim bilgilerden yola çıkarak kıral tv arayın belki bir işe yara ayrıca size bir örnek vereyim ntv ve cnn aynı şirket ve benimi şuan hala irtibata olduğum bir kuruluş budan 2 yıl önce cnn için beni aradılar ve boş bir kanal istediler verici kurmak için 2 yıl oldu hala gelmediler bu işler biraz ağır aksak yürüyor haberin olsun tşk................
Basından Nizip Haber
Nizipdeki TV Kanalları Neden Sınırlanıyor?
alıntı:
"quote" mehmet rocky demişki:
arkadaşlar biz bu konuyu boşuna konuşuyoruz eniyisi bir taşbaşa bi bomba atalım herkes tv izlemsin ha :):):)
Sakın öle düşünmeyin bu iş çözülecek kesinlikle herşey zaman bağlı gelecek bu kanalar bundan emin olun tşk...............
alıntı:
"quote" murats demişki:
CNN Türk, SKY Türk, CNBCE gibi kanallar Nizip vericilerinden standart antenlere verilebilmelidir bana kalırsa. bunu gerçekleştirmek her ne kadar genel bakışta belediyenin görevi olmasa da, bu uygulama eğer kanalların kendi vericlerini dikmeleri ile çözülebiliyorsa belediye, halkın temsilcisi olarak bir kurum olması nedeniyle bu tür yerlere yazışma yapmalıdır bu doğal. Ha Nizip öyle halkın sivil toplum kuruluşları yoluyla sesini duyurabildiği bir yer olsaydı durum farklı olurdu tabi ama böyle bir durum da olmadığı için elbette belediye bu görevi üstlenebilir ve kolayca halledebilir. Bundan kastım belediyenin bu işe para harcayarak verici alması değil, kanallarla görüşüp vericilerini koymaları için onları ikna etmesidir. Teknik olarak anlayamadığım birkaç nokta var yalnız. Mesela Kanal D yayını tüm Nizip ’te çok net izlenebiliyorken aynı gruba (Doğan Grubu) ait CNN Türk yayını yok. Ya da NTV gayet net izleniyorken aynı gruba ait (Doğuş Grubu) CNBCE izlenemiyor. Bunu anlamadım. Aynı biçimde Star TV ile KRAL Tv arasında da bildiğim kadarıyla bir bağlantı var.
Ha, belediye baktı ki kanallar yayınlarını izletmek için verici koymuyorlar, o zaman belki Türk Telekom ile görüşerek Nizip ’e kablolu TV gelmesi için çalışma yapabilir. Aslında en iyi çözüm bu çünkü kablolu TV ile hem anten kirliliği olmayacaktır hem de net yayınlar paylaştırılabilecektir. Çünkü mesela aynı yayını uydu anteni ile de alabilsek dahi konut içerisinde uydu yayınının paylaştırılması mümkün olmadığından pek mantıklı değil çünkü artık her evde en az 2-3 TV var.
Nizip Türkiye’deki pek çok ilden daha büyük nüfusa sahip. Bunu hakediyor diye düşünüyorum.
Saygılar,
Arkadaşım sen bu konuda biraz bilgi sahibisin yazdıklarından anladığım kadarıyla şimdi birincisi şunu bilelim biz bir ilçeyiz yayın kuruluşları öncelikle il bazında yayın vermek zorundadır RTÜK özel kanalara yasalar gereği beli bir nufusa yayın yapacaksın diyerek yayına müsade eder buda il baz alınır yani ilere zorunluluk getirmektedir ilçeler konusu şu şekilde RTÜKderki sen şu kadar nufusa yayın vereceksin ilerde nufusu tamamlayamaz ise bu kez ilçelere yönelirler özel kanalar bunu yanında şun takip eder kanalar AGB bu ölçüm cihazının nerde olduğunu bulmaya çalışırlar geçmişte ilçemize olduğunu bende bilmiyordum şirketler bun bir şekilde burada olduğunu öğrenmişler işte tam o sırada bu ntv fılaş tgrt sıtar hatırlarsanız brt vardı kanal 7 bunlar ölçüm cihazının burda olduğunu tespit etmişler hemen geldi ve cihazını kurdu giti keşke ölçüm cihazı hep ilçemizde kalsaydıda şimdi biz bu yayın niye yok şu yayın niye yok diyerek bu konuyu hiç tartışazdık hepsi olurdu tşk..............
alıntı:
"quote" alibey2727 demişki:
Abi hala cevap gelmedi ya epeydir bekliyoruzyanlış anlaşılmaya mahalvermesin diye yazmadık amasizcede fazla uzamadımı ?
Geldim ve senin tüm sorularını yanıtladım ayrıca san özel olarak geniş bir şekilde anlatmak isterim tüm sorularını bir başlık altında topla tekrar cevaplayayım tşk.............
alıntı:
"quote" emsalsiz demişki:
ya arkadaşlar neyin peşindesiniz.... anlamış değilim. arkadaşımız güzelş bir konuya değinmiş allahın dağında kral tv varda Nizip’temi olmayacak lütfen... bu konuyu anlatan arkadaşta, bu konuya yorum yapan arkadaşlarda biliyor neden olmadığını lütfen uzatmayınnn .... görünen köy klavuz istemezz bunu 5 yaşındaki çocukta bilir neden kral tv olmadığını herkes kendini düşünüyo Nizip liyi düşünen yokk.. saygılar
Emsalsiz kardeş şu 5 yaşındaki çocuğun bildiğini sölede bizde bilelim bu işle 11 yıldan bu yan ben uraşmaktaım benim bilmediğim şeyin ne olduğun bende öğrenirim ok tşk......................
Bu arada bende bir olaya anlatayım başımdan geçen bir olay bunu neden anlatıyorum derseniz örnek olsun diye Nizip’li bir arkadaş beni birgün yolda durdurdu bir şey söyleyecekmiş buyur dedim dediki benim gaziantepte bir tanıdık arkadaşım var tv tamircisi antepte olan yayınları seyredemediğinden bahsetmiş nedenini sorduğunda adamın cevabı şu aynen aktarıyorum sizlere oradaki bu işle uraşan arkadaş kim ise onun yanına git ve antepten gelen yayınların önüne bir perde çekmiştir onu açasını sağlayın ve antepte olan yaınları seyredersiniz adam ban dediki şu koyduğun perdeyi kaldır rica ederim aklı başında bir yayın izlesek san ne zararı var kaldırmasan seni blediye başkanına şikayet edeceğim dedi valla ben perde falan çekmedim dediysemde adam inanmadı işte ben bu işlerlede karşılaşıyorum haberiniz olsun :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).
doğru aslında Nizipte bir yayın sınırlaması var bu sınırlama kalksın kral tv en azından yazın yayınlansın ve gençler izlesin
Hilal tv neden ortadan kayboldı bence Nizipte büyük bir boşluğu dolduruyordu tarafsız b-ve objektif yayınlarıyla çok kaliteli yayın yapıyor....
pek tv ızlemedegım ıcın bakmıyrum ama yınede yerel basın ıcın daha ıyı olur
Peki İnternet sayfası bile bulunan vede teknolojiye o kadar ayak uyduran Nizibin tek yerel televizyonu NRT televizyonu neden halen uydu yayınlarında yok.Bakıyoruzda Türkiyede bir sürü yerel kanal uyduda yayın hayatına başladı.Ama NRT den tık yok.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.