Okul Arkadaşların Burada

Özyurt Lisesi Öğrencileri Burada

asi ve mavi Üye
şey yani şey saldıray unutmuşum kusura bakma Resmi aç . yusuf romanya nere Nizip nire neyse hayırlısı böyleymiş bölüm ne peki yarıyıl tatilinde gelmeyecen mi nizibe...valla üniversite hayatı nasıl gidiyo nasıl gitsin ya liseden çok daha kötü diyim ben sana:((((.
atitoo123 Üye
ya selam arkadaşlar naberr napıyosunuzz walla bakın kurban bayramı geldi geçti çoğunuzla görüşemedik ama 15 tatilde buluşalımm mutlaka okulda buluşup yaparız bişeyler ben ayarlarım 10 kişi falan ayşe sen de ayarlarsın kızları da hasret gideririrzz yaw tüm sınıfı çook özledimm eko nun sela mı war o da yanımda hatırladınız mı fifi Resmi aç hepinizi öptm allaha emanet olun bye .
cengizkrbck Üye
vay vay vay yusufum gelmiş... . avrupalı olmadan önce bir türlü görmek nasip olmadı ama ... YAŞASIN NİZİP.COM ve BİLL GATES ammi.... .
yalkandagi Üye
yaw ayse ben artik yaza kadar gelemem herhalde yazin haziranda gelecegim insallah gorusuruz yazin... le cengiz nedin olum aynen dayi yasasin Nizip.com burada hasret gideriyoruz iste burada cengiz canim SIKILDIGI zaman atlar gelirim yanina ha nasil olsa otobusle 8-9 saat yakin yani bakarsin gelmisim bana belli olmaz bilirisn zaten bulgaristan la buraber avrupa birligine girdikten sonra bulgaristan kapisinda pasaporta bakmiyorlar anlayacagin gelirim yani Resmi aç ayse burasi uzak degil zaten istanbulun yani ucakla 45 dakika yakin yani... atilla nedisin olum artik buradan yazisiriz degilmi gerci gorusuyoruz ama yinede olsun buradan da gorusuruz artik Resmi aç
yalkandagi Üye
cengiz sana solemistim degilmi biz avrupali olduk ama TURK uz Resmi aç daha beni cok gorursun cengiz insallah yazin gorusuruz yukarida demistim yanina gelirim okey?
cengizkrbck Üye
Tamam uleyn yeter!.. . SUS uleynnn! . Ağlatacayn leyn beni velet!. .
asi ve mavi Üye
yusuf valla yaza kadar gelmeyecen haaaa üzüldüm valla neyse bizde kısmet yazın görüşürüz..... atilla ben kızlara haber veririm yarıyıl tatilinde okulda görüşsek baya iyi olur hasret gideririz.....
Sonbahar Üye
AYŞE ÇOK ISRAR ETTİN SANA CEVAP YAZIYORUM ŞİMDİ CANIM KARDEŞİM:).BEN GÖRMEYELİ BAYA DOLMUŞ BURASI.HOŞ GELDİNİZ YUSUF VE SÜLEYMAN
asi ve mavi Üye
FATMAAAAAAAAAAAAA!!!!!. İSTERSEN AÇTIRMA AĞZIMI:---)))))))))).
asi ve mavi Üye
ZUHALLLLLLLL!!!!!!. BEN SANA BÖYLE Mİ YAZ DEDİM:--))).
slymnckr27 Üye
. HOŞ GÖRDÜK. .
cengizkrbck Üye
Çakır ne adamsın leyn niye selam verip msn den çıkarsın... acı oturda iki hanek edek.... .
slymnckr27 Üye
aynı lafı benım soylemem gerek sana ben çewrımdışı yazdım ama sen cevap verseydın bana gelırdı o zman oturur iki hanek ederdık sansını kaybettın baska zaman işallah
slymnckr27 Üye
burdanda yazısırız olmazmı ha orası ha burası..... ne fark ederr dostum --)))
yalkandagi Üye
cengiz ağlama benide ağlatacan bak zaten gurbetteyiz dur anasını satayım dur yeter... Resmi aç ama cengiz yanına geleceğim haaa Resmi aç Resmi aç ....
yalkandagi Üye
yaw ayşe nedek iste ancak yaza gelecegim kısmetmis hakkımıza boyle hayırlı olur ınsallah yaw aslında gelebilirimde iste kalmam lazım dili halletmem lazım ki yazın rahat kafaayla gezeyim sıkıntı çekmeden rahatlık olmaz Resmi aç
yalkandagi Üye
yaw fatma nedisin görüsemiyoruz ha ama artık buradan konusuruz demi he bu arada HOSBULDUK Resmi aç ben buradan hat alırsam sizlere numaramı veririm ancak mesajlasırız arkadaslar hepinizle gorusurum o zaman
asi ve mavi Üye
yav var ya zuhal vicdansız neyse öyle olsun.... yusuf kardeş bizde yazın görüşürüz.... şimdi ingilizce öğreniyon demek...sonra ne olacak.... BİDE FATMAM BEN BELKİ ALABİLİRSEM BİLETİ 28 İNE ALACAM..HABERİN OLSUN...HİLALLEDE KONUŞTUM..BENİM KNTRM YOK....
yalkandagi Üye
ayse buraada hem ingilizce hemde romence ogreniyorum bu sene boyle gececek artik ama buradan pek memnun degilim bakarsin geri donerim cok mutsuzum buralarda bekledigim gibi cikmadi buralar be ayse bizlere gore ortam yok buralar bizleri bozar anlayacagin yaw sen anladin iste bozukkkkkkkkkkkkkkk buralar hatta bozuk ne kelime daha fazlasi yaw iste bosver sonra grs kendine iyi bak okey
asi ve mavi Üye
BOŞVER BE YUSUF KARDEŞ NE YAPICAKSIN İŞTE MECBURİYET...HEPİMİZ Bİ YERLERDE SÜRÜNÜYOZ...ERZURUMDA HİÇ GÜZEL DEGİL NİZİB NRDE ERZURUM NERDE BUZ GİBİ Bİ ŞEHİR iİNSANLARA YABANCISIN KİMSEYE GÜVENEMİYOSUN....ANLIYACAGIN BENDE MUTSUZUM....İNŞAALLAH HERŞEY İSTEDİGİN GİBİ OLUR...KENDİNE DİKKAT ET....
helin Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
hey looo loo keske bende okuyabilseydimde bende sürünseydim negüzel siz okuyosunuz hayatinizi kurtardiniz daha ne istiyonuz biraz zorlugu cekin sonra rahata kavusursunuz zorlugu cekmeyen rahati göremez anlemiskir
Sonbahar Üye
AYŞE BULDUN DA BUNİN GEÇEN SENE BÖYLE DEMİYODUN.YUSUF NE GÜZEL DOKTOR OLACAN İŞTE DAHA NE İSTİYOSUN BİRAZ SABRET HERŞEY GEÇER.AYŞE BELKİ BEN DAHA ERKEN GELİRİM SINAVLARIM ERKEN BİTİYO BİLET ALMADAN ÖNCE HABER VER GÖRÜŞELİM.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim